- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Rámenősség. Mindenki félti a kocsiját, fékezni fognak.
Tedd ki a kocsi elejét lassan araszolj és elengednek.
Ha meg ''integet'' valaki, akkor mosolyogva visszaintegetsz.
Amikor mellettem ül kollégám és egyben jóbarátom akkor a Váci útról dugóban is max 35 perc alatt hazaérünk, ha Ő vezet akkor 1 óra, 1:15 perc. (én meg idegbajt kapok)
-
amargo
addikt
Nálunk Csepelen van egy nagy kereszteződés.. amolyan gyilkos féle.. mára már kezdik egész jól beállítani a lámpákat. Szitu, mint Nálad balra kanyarodás közben szemből ezerrel jönnek, innen csak úgy tudsz kijönni, ha mindig résen vagy.. megpadlózod, hogy átérj (vagy bevárod, amíg szemben pirosat kapnak és gyorsan átslisszolsz a rád merőleges forgalom elől..), erre a gyalogosokat lehet kerülgetni/fékezni, akik persze anyáznak.
Gyalogosként persze én is szívom a fogam a suta vezetők miatt
Persze volt itt már olyan eset, hogy gyalog mentem át és a mögöttem lévő kisgyereket elütötték.. miközben az anyja a kezét fogta, de szerencsére nem lett baja.. inkább csak koppant.
Szal ilyen helyekre kell megszerezni azt a páréves rutint..
Múltkor jövök haza este, szembejövő lámpája össze vissza csillog az ablakomon, hogy a bal oldalt nem is látom, na szép.. erre beérek a városba és azonkapom magam hirtelen semmit nem látok.. olyan zápor jött, hogy elsőnek azthittem letakarták a szélvédőm -
Aktív témák
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Konteó topic
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- 27% Számla! ASUS TUF Gaming Z790-BTF WIFI Alaplap
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest