Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GG888
senior tag
válasz
Hunmugli
üzenetére
Előttem szóló kollégához annyit tennék hozzá, hogy nem
.js-ben, hanem.html-ben menteném le.A böngésződ a
head-be rakottscripttagből tudni fogja, hogy ott egyjavascriptkódot kell futtatnia, viszont a js fájl nem fog tudni neked az általad írt formában<html>,<head>, meg<body>tageket megjeleníteni.Meg a
forloopban++ihelyetti++-t szoktunk használni, mert:
http://stackoverflow.com/questions/6867876/javascript-i-vs-i -
-
GG888
senior tag
Nagyon fain a sublime, de ha nincs licenszelve, akkor kicsit irritáló tud lenni, random mentéseknél felugrál, egy alertbox, hogy vegyélmeg.
Persze torrentről még soha nem hallottam... mondjuk ez talán pont olyan dolog, amit értékelek annyira (ha már a keresetem nagyrészét ilyen jellegű munkák teszik ki), hogy szerintem ebbe be fogok fektetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest