Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
van egy html kódokat is tartalmazó fájl, egyébként jsf oldal, abban van egy ojjektum, aminek van id-je. Az oldal elején egy külső fájlból van src-zve egy js fájl, amiben van egy eljárás. Ez meg is hívódik az oldalról onchange-nél, de document.getelementbyid-vel semmit nem talál meg. Minden undefined. Miért?
-
Sanyix
őstag
válasz
paramparya #939 üzenetére
változó.
== mellé írtam én már mindent, nem booleant is, mindíg igaz lett, aztán egyszer csak nem... most működik, de fogalmam sincs mitől. Egyébként nem az volt a gond, hogy nem volt igaz, hanem éppen az, hogy mindíg igaz volt, bármi volt a feltételben, és a változóban. -
Sanyix
őstag
Rájöttem az okra, ami persze megint csak full érthetetlen:
<button id=''myButton'' onClick=''''>gomb</button>
ez a gomb, submittol... bármit állítok be, lenyomásra postol a php-nak.
Szóval ha formon belül van egy gomb, az mindíg submittol...
De ettől függetlenül az if-es dolog még mindíg nem jó, bármi a submit ok, az if szerint az mindíg igaz...
[Szerkesztve] -
Sanyix
őstag
hát most kezdek bekattanni.
Van egy ilyen:
alert(submitOK);
if (submitOK) { alert(''megy'') formpost()}
az alert kiírja ugye a submit ok értékét, ami elvileg boolean, amikor kell szépen kiírja, az alertnél hogy false, és a ''megy'' alertet nem is írja ki de a mellette lévő formpost() függvényt lefuttatja akár true, akár false. Feltételnek már olyat is írtam submitOK==''true'', de mindíg lefut a formpost(). Mi az istenért csinálja ezt? -
Sanyix
őstag
Hi!
Meg tudná valaki mondani, hogy egy label-ben lévő szöveget hogyan változtatok meg js-el?
Merthogy ugye a value az itt nemmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest