Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
hiperFizikus
üzenetére
Ne haragudj, de ez a weboldal emberiség ellenes bűntett....így a tartalomig el sem jutottam.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Bzozoo
üzenetére
Most jutott odáig, hogy kiprobáljam, kipublikáltam a website-ot és a backendet, de a backendre az istennek se megy, nem értem miért, a website az oké. Lehet nem szereti az azure-os címet, vagy nem tudom, még izzadok rajta...lehet a docker alól a hívás más címen látszik kívülről?
-
Ispy
nagyúr
válasz
lanszelot
üzenetére
Az api oké, az megy, lekérem a távolságot és visszakapom a koordinátákat. De a megjelenítéshez az sdk kér api keyt, amit így ki lehet hekkelni a frontendből, ami nem túl egészséges. Ez egy kész fejlesztés, már vagy 2 éve csináltam, használják is, igaz eddig csak .net webviewban volt megjelenítve, szóval nem igazán gond ott, mert sem a sourcehoz, sem a linkhez nem fér hozzá senki. De ha webes megoldást szeretnék ott ez egy security risk. És nem tudom mi erre az ipari szabvány megoldás.
Itt egy példa, ha megnézed a sourcet.
-
Ispy
nagyúr
Valaki el tudna igazítani...
Van egy térkép api, amit megcsináltam, jól is megy. A frontendbe egy js sdk-t kell használni, ami magát a térképet megjeleníti. Viszont az inicializálás során meg kell adni az api keyt, amivel nekem gondjaim vannak, hiszen az így rohadtul nem secret, hogy ki lehet olvasni.
Mi ilyen esetben a megoldás? Hogyan tudom úgy megadni az api keyt, hogy az ne legyen látható? Hiszen ezt az egészet nem tudom backenden kezelni, mert ez a frontendhez kell.
Az api dokban egyébként a minta kódokban simán megadja a keyt, azt kész, ami elég fura. Vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Overwatch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest