Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
hiperFizikus
üzenetére
Ne haragudj, de ez a weboldal emberiség ellenes bűntett....így a tartalomig el sem jutottam.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Bzozoo
üzenetére
Most jutott odáig, hogy kiprobáljam, kipublikáltam a website-ot és a backendet, de a backendre az istennek se megy, nem értem miért, a website az oké. Lehet nem szereti az azure-os címet, vagy nem tudom, még izzadok rajta...lehet a docker alól a hívás más címen látszik kívülről?
-
Ispy
nagyúr
válasz
lanszelot
üzenetére
Az api oké, az megy, lekérem a távolságot és visszakapom a koordinátákat. De a megjelenítéshez az sdk kér api keyt, amit így ki lehet hekkelni a frontendből, ami nem túl egészséges. Ez egy kész fejlesztés, már vagy 2 éve csináltam, használják is, igaz eddig csak .net webviewban volt megjelenítve, szóval nem igazán gond ott, mert sem a sourcehoz, sem a linkhez nem fér hozzá senki. De ha webes megoldást szeretnék ott ez egy security risk. És nem tudom mi erre az ipari szabvány megoldás.
Itt egy példa, ha megnézed a sourcet.
-
Ispy
nagyúr
Valaki el tudna igazítani...
Van egy térkép api, amit megcsináltam, jól is megy. A frontendbe egy js sdk-t kell használni, ami magát a térképet megjeleníti. Viszont az inicializálás során meg kell adni az api keyt, amivel nekem gondjaim vannak, hiszen az így rohadtul nem secret, hogy ki lehet olvasni.
Mi ilyen esetben a megoldás? Hogyan tudom úgy megadni az api keyt, hogy az ne legyen látható? Hiszen ezt az egészet nem tudom backenden kezelni, mert ez a frontendhez kell.
Az api dokban egyébként a minta kódokban simán megadja a keyt, azt kész, ami elég fura. Vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest