- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor128
aktív tag
válasz
hiperFizikus #9962 üzenetére
Szia!
Hagy kérdezzek valamit a console.log-al kapcsolatban!
Én most kezdem a JS-t tanulni. Mindenhol ezt a console.log-ot használják debuggoláshoz, de nekem valamiért nem működik rendesen.
Van egy kb üres HTML, ami meghívja a JS-t. Abban van egy db tömb, aminek egyik elemét akarnám kiiratni console.log-al, de azt írja, hogy "undefined". Látja az objektumot, mert ha csak az objektum nevet írom be a konzolba, akkor mutatja, hogy mik vannak benne. Viszont így utasításként se a konzolban, se a JS-ből nem csinál semmit. firefoxban futtatom. Hot reloadot felraktam, meg leszedtem egy Node.js-t a feladatokhoz, ami némi hibaüzenetekkel, de felment (windózra). -
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #9962 üzenetére
A ChatGPT hathatós segítségével, használatba vettem a
consol.***()
utasítást .Most ugye szégyellhetem magamat előttetek ?
Eddig mind
function
-ombatry...catch
utasítást tettem .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magyarított Android alkalmazások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged