Hirdetés
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Igen, sajnos eléggé szerteágazó, én sem rég kezdtem neki...

A legnagyobb problémát (flash, schockwave, active-x...) nekem is a különböző böngészők összehangolása okozza.
Például, a legnagyobb hiányosság, hogy Firefox nem hajlandó normálisan kezelni a legördülő menüs megoldásokat. (Ld. videólejátszás)
Honlapot tervezek, ahhoz kellett belső videólejátszó, de az ablak sosem jelent meg, csak a menü, de az is "offline", tehát nem indult meg semmi.
Explorer, Opera alatt tökéletes volt.
(Igaz, Firefox alatt pl. nem kell vesződni annyit a "flessel" és az active-x sem okoz sok problémát.)
Nagy nehezen sikerült egy amerikai fórumon található kezdeményt úgy alakítgatni, hogy végül is mindhárom böngészőn megindul a lejátszás - ráadásul nem kér semmilyen beépülőt -, van ablak, stb... Persze, divx kodek kell hozzá, de mihez nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest