- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #1471 üzenetére
Egy-két dolgot javítottam, pl. a függvényt úgy hívom meg, és így helyes, hogy a célhely id-jét aposztrófokkal adom át ('id'):
<a onclick="return showPic(this, 'placeholder_1')" href="masodik_kep_linkje.jpg">
És a teljes függvényben a title lehet a desc-é:
function showPic (whichpic, hova) {
if (document.getElementById) {
document.getElementById(hova).src = whichpic.href;
if (whichpic.title) {
document.getElementById('desc').childNodes[0].nodeValue = whichpic.title;
} else {
document.getElementById('desc').childNodes[0].nodeValue = whichpic.childNodes[0].nodeValue;
}
return false;
} else {
return true;
}
}Ez így az egyik oldalon pontosan ugyanazokkal az értékekkel tökéletesen működik, míg egy másikon nem...
Annyi a különbség, hogy az egyik oldalon "statikusan" nyitom meg az oldalt, a képeket, míg a másiknál a képek elérési útját "dinamikusan" nyitom meg, adatbázisból kapom az adatokat, a képek elérési útját. De ez önmagában még nem kellene, hogy indok legyen, hiszen a forráskódban attól még jól jelenik meg ugyanaz a link...
Tehát valami lehet az oldalon, ami mintha blokkolná a javascript függvény helyes működését, csak egyelőre nem értem, mi lehet az...
(az egész oldal forráskódját most nem tudom megmutatni, mert még az oldal nincs kész, és egyelőre nem nagyon akarnám publikálni
)
Szóval a lényeg, hogy végül is maga a függvényleírás végül is jó, mert van, ahol működik.
Nálam az egyik oldalnál így is van, a másiknál nem. Mi lehet, ami bezavarhat? Bármilyen ötletet, tippet szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest