- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Aethelstone #9545 üzenetére
Spring fanboykodáson felülemelkedve amúgy érdekes vita lehetne - bár nem valószínű
- , ha írnál valami releváns szakmait is azon kívül, hogy gyűlölöd a Java EE-t. Nem téríteni szeretnék, nekem se a Spring, se a Java EE nem a drágaszágom.
JSF ami zavar? Mást igazából nehéz elképzelnem, hogy mitől viseltetsz ekkora ellenszenvvel Java EE felé. Van megalapozott szakmai alapja vagy csak valami berögződés? Netán előző életedben EJB 1.1-et kellett használnod glassfish 1.0-n és azóta is rémálmokat okoz?
Elmúlt 4 évben többségében architektként 10+ Java EE projektem volt , de több Springes is, sőt most van egy OSGi leváltás is, volt zöldmezős, brownfield, meg totál legacy is. Sosem éreztem, hogy Spring az húde, Java EE meg blee.
Amikor tech stacket mérlegelünk architekt boardon, akkor általában sokadik szempont, hogy a Spring jellegéből fakadóan néhány lépéssel Java EE előtt jár.
GWT-t használsz meg Vaadint, közben írod, hogy IT-ban az évek az örökkévalóságot jelentik, holott ezek sem éppen jövőbe mutató technológiák finoman szólva és a trendek nem efelé mutatnak. Hogy van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest