Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Aethelstone
üzenetére
Spring fanboykodáson felülemelkedve amúgy érdekes vita lehetne - bár nem valószínű
- , ha írnál valami releváns szakmait is azon kívül, hogy gyűlölöd a Java EE-t. Nem téríteni szeretnék, nekem se a Spring, se a Java EE nem a drágaszágom.
JSF ami zavar? Mást igazából nehéz elképzelnem, hogy mitől viseltetsz ekkora ellenszenvvel Java EE felé. Van megalapozott szakmai alapja vagy csak valami berögződés? Netán előző életedben EJB 1.1-et kellett használnod glassfish 1.0-n és azóta is rémálmokat okoz?
Elmúlt 4 évben többségében architektként 10+ Java EE projektem volt , de több Springes is, sőt most van egy OSGi leváltás is, volt zöldmezős, brownfield, meg totál legacy is. Sosem éreztem, hogy Spring az húde, Java EE meg blee.
Amikor tech stacket mérlegelünk architekt boardon, akkor általában sokadik szempont, hogy a Spring jellegéből fakadóan néhány lépéssel Java EE előtt jár.
GWT-t használsz meg Vaadint, közben írod, hogy IT-ban az évek az örökkévalóságot jelentik, holott ezek sem éppen jövőbe mutató technológiák finoman szólva és a trendek nem efelé mutatnak. Hogy van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Jövedelem
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Milyen légkondit a lakásba?
- Steam topic
- Autós topik
- Parfüm topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- , ha írnál valami releváns szakmait is azon kívül, hogy gyűlölöd a Java EE-t. Nem téríteni szeretnék, nekem se a Spring, se a Java EE nem a drágaszágom.