Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
rien
senior tag
Majd kipróbálom, de most aktív szaporításban fázisában vagyok
ma indítottam az elsőt
Olyan öt evőkanállal kaptam, ehhez tettem 5 evőkanál cukrot, 8 szem mazsolát és fél citromot aminek levágtam a héjját. Te hogy adagolod?
Már nagyon kíváncsi vagyok az ízérea szaga nem tetszett
Olvastam még egy csomót, szóval értem már, hogy mire írtad, hogy feldolgozza a cukrot, azt hittem, hogy a magas vércukorszintre érted, hogy eltüntetni a szervezetből
A cukor kell neki a növekedéséhez, abból táplálkozik vagy mi, meg ugye valamennyire szénsavas is lesz, a szénsav termeléshez is kell cukor. De nem tudom mennyi cukortartalom marad vajon benne, mennyi kell ezekhez a manőverekhez..... utáltam a kémiát mindig is.
Jól jönne egy vegyész aki elmagyarázná -
rien
senior tag
Ezt jó lenne konkrétan tudni.
Itt a topikból egy hsz szerint: - Cukorbetegek ne fogyasszák!!
Mondjuk szerintem is durva 8-10 dkg cukor két liter lében egy cukorbetegnek.
Úgyhogy nem tudom.Egy blogban találtam ennyit azóta:
Én 22 éve foglalkozom a term gyógyászattal tudom hogy ez nagyon jó termék Kristálygomba cukorbetegeknek gyümölcscukorral kell késziteni az az fruktóz 1 müanyag kanállal teszel 2 liter vízhez 3 4 szűrés után a gombát érlelni kell cukros vízben és igy a folyamat meg lesz.
A CUKORBETEGSÉG JOL GYÓGYÍTHATÓ VELE A LESZŰRT LÉBE MÉG 1 CITROMOT FACSARUNK Az én párom 2 es diabéteszes 5 honapja derűlt ki már szép eredményeink vannak, amit vérkép igazol persze van gyógyteánk is, gyógyuljatok igyátok nyugottan ártani nem ártés ennyi össz találatot hoz a google a témában, pedig elég sokáig kerestem.
Ez meg így kevésnek tűnik....egy emberNa ha lesz szaporulat akkor kipróbálom a gyümölcscukros verziót működik-e. De legalább már a remény megvan, hogy talán igen
-
a2d2
addikt
-
rien
senior tag
Szőlőcukorral vagy édesítővel pl.Canderel működik?
-
soryke
újonc
Személyes tapasztalatom: amikor először kóstoltam, valami kattant az agyamban, hogy ez kell nekem!
Igen komoly, több évtizedes nőgyógyászati problémáim voltak: rendszertelen ciklus, meddőség, rákos elváltozások, ebben a sorrendben. Hagyományos orvoslás javaslatai alapján átmentem MINDENEN, mert szerettem volna gyereket!
Ma már idős vagyok a gyermek vállaláshoz, de ha hamarabb megismerem a gombát: hiszem, hogy összejött volna.
Kilenc hónapja iszom a levét, a ciklusom óramű pontossággal 28 napra jön meg, a görcseim / amivel rendszeresen elvitt a mentő / ma már szinte "ember barátiak". Rossz indulatú elváltozásom sincs már, pedig ez ügyben kétszer is műtöttek.
Nem tudok egyebet mondani: nekem segített és hálás vagyok annak, aki a figyelmembe ajánlotta, bár korábban tehette volna!!! -
a2d2
addikt
Sziasztok!
Én is új vagyok, pénteken kaptam az első adag gombát, azóta két adag elkészült már (úgy tapasztaltam hogy 48 óra az optimális erjesztési idő). Viszont én úgy hallottam hogy cukorbetegek is fogyaszthatják, mivel lebontja a gomba a hozzáadott cukrot. -
motyi9
újonc
Sziasztok. Új vagyok még, tegnap készítettem el az első adag kristálygombás levet. Akinek kell Nyíregyházán az írjon vagy hívjon szívesen adok kb 2 hét múlva lesz annyi.
20/2104045
Szeretném megcsinálni a kombucha teát is, akinek van felesleges gombája, azt kérem hogy szóljon
Köszönöm. Szép napot. -
gergo55
újonc
Cukor helyett mézzel próbáltátok már?? Nagyon finom, és szerintem a cukrosok is fogyaszthatnák!!
Üdv. -
rjucus
újonc
Sziasztok!
Japán kristálygombához szeretnék hozzájutni a XIV. ker. környékén.
Előre is köszi. -
cintia2005
újonc
Szia
A kristálygomba mint gondolom tudod természetes anyag.Így természetesen ihatja.Sőt egyes kutatások szerint jó hatással van a daganatokra is.
- A víz íze alap esetben savanykás-kesernyés, sokakat a dohra emlékeztet, ezért érdemes gyümölcsök levével vagy 100%-os gyümölcslével ízesíteni. Aki ügyes, nagyon finom egészség-koktélt is összeállíthat.- A víz szénsavas és bizony a cukor miatt kb. 1-2%-os alkohol tartalmú! Ha tudja, hogy gépjárművet fog vezetni, inkább ne igyon a vízi-kefir leszűrt vizéből.
- Fogyasztani bármikor, bármennyit lehet, nincsenek mellékhatásai, nem lehet túladagolni. Személyes tapasztalataim szerint én azt javaslom, hogy a késő délutáni és esti órákban fogyassza és/vagy közvetlenül étkezés előtt és után az emésztés megkönnyítése és felgyorsítása (túlsúlyosak mindenféleképpen ekkor igyák) végett.
- Az átlag egészségű ember napi fogyasztása véleményem szerint 1 liter. Betegeknek, dohányosoknak, túlsúlyosaknak (az enzimek miatt felgyorsul az anyagcsere és fogyás tapasztalható), diétázóknak, böjtölőknek akár napi több liter a javasolt adag.
- A víz fogyasztása semmilyen függőséget, rezisztenciát nem vált ki az emberi szervezetből, mivel a kefirgomba leszűrt vize teljesen bio, de saját tapasztalataim alapján azt javaslom, hogy kb. 3 hónapos folyamatos fogyasztás után érdemes 3-5 nap szünetet tartani.
- Cukorbetegek ne fogyasszák!!
Én magam a következőket tapasztaltam a fogyasztásakor:
- megszüntette a székrekedést
- megszüntette a migrént
- megerősödött immunrendszerem
- a jó fűszeres magyaros nehéz ételek előtt érdemes inni egy nagy bögrével és az étkezés után is, mert a vízben lévő enzimek segítik az emésztést.
Ahogy mondtam, ezek az én tapasztalataim. Minden ember szervezete kicsit más. Aki beteges, dohányzik, egyoldalúan és/vagy egészségtelenül táplálkozik érdemes kúraszerűen inni: naponta akár több litert is. Akinek a szervezete először találkozik a vízi-kefir levével, hamar enyhe hasmenést tapasztalhat (főleg, ha sok egészségtelen ételt eszik, mint pl. silány minőségű disznóhús), mivel a vízben lévő jótékony baktériumok megkezdik a szervezet méregtelenítését.
Az egészséges élethez önmagában a vízi-kefir nem elég. Aki minden reggelét 1 liter kávéval és fél doboz cigaretta elszívásával kezdi és pacal pörkölttel fejezi be a napját vacsora gyanánt sőt, még a WC-re is autóval megy, az ne számítson megváltásra a vízi-kefirtől sem!
-
cintia2005
újonc
[link] ITT is találtok jó áron.Az édesanyám sokáig itta tehát tapasztalatból mondhatom,hogy tényleg jóóóóóóóóó!A leg lényegesebb,hogy fémmel ne érintkezzen!!!!!
-
farkasne
újonc
Sziasztok! Még új vagyok ezen a fórumon. Tudnátok segíteni! Japán kristálygombát és kombucha gombát keresek Nyíregyházán vagy környékén. Előre is köszönöm.
Mindenkinek Békés Karácsonyt kívánok!
-
terke
újonc
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség a kristálygombával kapcsolatban. Egyik közeli rokonomnak tüdőrákos áttétje van, de azt nem tudják pontosan hol. Kérdezném, ilyen esetben lehet ezt használni? Kap erős gyógyszereket, amellett lehet inni a kristálygomba teát? Ha valaki tud valami segítséget, azt kérem írjon emailt!!!! Akár egy ember élete is múlhat ezen sajnos.
Köszönöm azoknak akik válaszolnak!!!
E-mail: terke01@gmail.com -
L!NK->Q3
senior tag
válasz
AMD Power #196 üzenetére
aha, olyan mint a kombucha de mégsem olyan
szal ez nem hártyaszerű réteges gomba ami a lé tetején vagyon, hanem apró krisztályszerű galacsinokból áll
igen otthon termeszthető/erjeszthetőcsak ha kevés lével sokáig hagyod akkor alkoholos lesz + kis szénsav is képződhet
5 évig kombucháztam 3 évig kristálygombáztam
nem tudtok vmi mást ?
kell az ilyen cuccoknál a változatosság
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Revolut
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- TCL LCD és LED TV-k
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Haditechnika, harcászat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest