Hirdetés
Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
-
bsh
addikt
az csak nálam van (de az 3 gépen is?!), hogy ebben a szar új kép-rendszerben nem kicsinyíti be a képeket abba a kis szar gyufásdoboznyi területbe, hanem kilógnak a nagy képek?
-
Timocicu
senior tag
Fényképek nézegetésénél nem enged ismerőst jelölni! 404
Csak, ha az adatlapra lépek.
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Stalker-2572
veterán
Van rá mód, hogy megnézzem, hogy valkinek melyik csoportjában vagyok benne?
All Black...
-
Mawyx
őstag
válasz HardSanyeee #5141 üzenetére
nálam nincs _box felirat a végén
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
törölt tag
Lenne e valakinek egy fölös meghívója? Pm-ben küldeném a címet. Köszönöm!
-
Stalker-2572
veterán
Angol kezelőfelület nincs??!
All Black...
-
Mawyx
őstag
válasz HardSanyeee #5159 üzenetére
egyáltalán nincs
csak méretezve tudom a képeket nézni, kivéve amikor keresés és nem adatlapra kattintok, hanem a bemutatkozó fő képre, ott van olyan, hogy eredeti méret és azt nagyban kiadja, de más képnél nem, csak ami alapképként van kint
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Stalker-2572
veterán
-
qdak
addikt
vkinek meghivó ?
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
PMT
csendes tag
Helló!
Hogyan lehet "elővarázsolni" vkinek a képeit teljes méretben az iwiwen?
Ezzel az új albumos megoldással minden kép ugyanakkora és nem tudom nagyítani, mint régebben.kösz
-
nervus.v
tag
Ezt a kérdést én is feltenném. Nekem mondjuk ez az új albumos rendszer egyáltalán nem tetszik, először bejönnek a képek, kiválasztok egyet, aztán bejönnek az albumok, aztán ott kiválasztom és csak úgy a képek...
Csak annyit kérek, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!
-
Eastman
addikt
Sziasztok! Ma kihozta a chellós srác a NETGEAR WPN824-es wifi routert. Az iwiw-es üzeneteim (a'szem) azóta nem nyílnak meg.
"An error occured during the processing of this request and the page cannot be displayed." a hibaüzenet. Tippje valakinek a megoldásra?
Üdv: Eastman
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
The DJ
addikt
válasz Eastman #5167 üzenetére
Ne hibáztasd szegény vétlen routert, nem tett ő semmit
Inkább az iwiw "fejlesztő" gárdát kellene megreformálni, ugyanis ez inkább visszafejlődés...Ja...nekem sem nyílnak meg az üzenetek és másnak sem, mert tele van az üzenőfalam a kétségbeesett beírásokkal
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
MaciG
addikt
Firefox alá fel kell tenni egy iwiw tools-t és ott be lehet állítani (fenn lesz egy ilyen menüpont hogy tools) ,hogy ha rákattintasz a képre akkor megnyitja egy új oldalon teljes méretben. DE ezekívül még nagyon sok hasznos dolgot tud a script.
BANZAII
-
littlelion21
addikt
Gépház üzenet:
"Mint azt valószínűleg sokan tapasztaltátok, október 17-én péntek hajnalban leállt az Üzenetek funkció, ezt csak kora délutánra sikerült helyreállítani. A problémát több hardverelem együttes meghibásodása okozta, amelyek cseréje és javítása után az előző nap hajnali adatbázis-mentésből kellett visszaállítanunk az üzeneteket. Sajnálatos módon ezért az október 16-án napközben írt személyes-, kör- és klubüzenetek jelentős többsége elveszett, és kicsi az esély, hogy maradéktalanul helyre tudjuk állítani azokat. Az okozott kellemetlenségért elnézéseteket kérjük, mindent megteszünk annak érdekében, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő. Megértéseteket köszönjük."
Anyád!
-
qdak
addikt
válasz littlelion21 #5173 üzenetére
villog az a vacak h üzenetm van, rányomok üres
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Archer
őstag
16-án délután írtam egy üzenetet valakinek és nem írt vissza. Lehetséges h. azért mert már akkor is sz@r volt a teknika?
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
MaciG
addikt
Jelzi az elküldött üzeneteknél, hogy elolvasta? Ha nem ,akkor nézd meg az utolsó bejelentkezés időpontját az adatlapján ,mert lehet nem is volt fenn. Ha meg úgy jelzi, hogy elolvasta akkor lehet válaszolt is, de akkor mikor már halott volt a rendszer. Szóval szerintem küldd újra. Biztos ami biztos alapon.
BANZAII
-
kem
addikt
Sziasztok!
Az hogy a rákba lehet, hogy 25 ismerősöm van, de amikr belépek közéjük, csak 23-at talál...
Onnan vettem észre, hogy valaki visszaigazolt és incs a listámon mégsem... pedig ha rákattintok a rendszerüziben, akkor egyértelműen azt mutatja,h ismerős, és látom iy a "személyes" adatait.Köszi!
-
littlelion21
addikt
A 'Kit ismerhetek'-gombot tudja valaki használni? Amióta tag vagyok, még 1x sem(!) működött.
Nem létszükséglet, de akkor meg mi a francnak van egyáltalán az a kurva gomb, ha sosem műkdik? -
Ramius
őstag
válasz littlelion21 #5181 üzenetére
Rá kell nyomni egymásután 3-4 szer, nálam sem működik elsőre.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
MaciG
addikt
válasz littlelion21 #5181 üzenetére
Nállam most pl. megy ,de ez teljesen véletlen, van amikor nyomogatni kell (ahogy a kolega is mondta), de olyan is van mikor teljesen halott (ez ált. akkor van mikor le van terhelve, délután és az esti órákban)
De nem sok értelme van neki, akkor már inkább az mikor 2 vagy több ismerőst kiválasztasz és azok közös ismerőseit kéred le.[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
ToBeY
nagyúr
Ha valaki visszaigazolja hogy ismer,miért nem kerűl be az ismerőseimközé?
-
ToBeY
nagyúr
válasz Winner_hun #5187 üzenetére
Nem lehet. Mert ha egy ismerősömön keresztűl nézem akkor zöld, tehát én ismerősöm is.De sincs az ismerőseim között még se.
[ Szerkesztve ]
-
-
qdak
addikt
mit tegyek már régota hiába törlömaz uzeneteket mindig jelez h van 1 uj :S
-
Stalker-2572
veterán
Gondolom észrevettétek az új funkciót... előbb volt még egy olyan is, hogy "ki van a képen - megjelölés" de eltüntették.
All Black...
-
MaciG
addikt
válasz Stalker-2572 #5192 üzenetére
hmm? Berakatak egy új funkciót de ki is vették? Mi volt a lényege?
BANZAII
-
Mawyx
őstag
Új funkció? Épphogy belépek, egyből kidobál. Ha ez az új funkció, ezt nem díjazom
-
HardSanyeee
őstag
a "ki van a képen - megjelölés" funkciót én sem láttam, de a képeket már lehet véleményezni, lehet örülni
viszont most voltam fenn 1 perce (már amennyire sikerült belépnem) és képekre hivatkozó ikon (az ismerősök listáján) eltűnt remélem visszateszik -
MaciG
addikt
válasz HardSanyeee #5197 üzenetére
Szerintem tök jó, hogy lehet kommentelni a képekhez. Ha nem tetszik amit valaki odaír nem fogadod el vagy kitörlöd, azt kész.
BANZAII
-
MaciG
addikt
válasz HardSanyeee #5199 üzenetére
Csak egy kis idő kell még észreveszi a nép ,hogy ilyen is van.
Meg azért iwiw jóval népszerűbb mint myvip.BANZAII
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest