Hirdetés
Aktív témák
-
Winner_hun
titán
MSN powa
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
23
-
tütüke
tag
válasz Winner_hun #2502 üzenetére
huuh, ennyi pasival még nem voltam körbevéve
a csajokat nem akarod felvenni?Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
-
gregorik
senior tag
válasz Winner_hun #2504 üzenetére
nem hiszem el, könyörgöm... full ugyanaz a wiwes nevem, mint a ph-s, mégis ''valaki, akiről nem tom, hogy kicsoda''.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz Winner_hun #2508 üzenetére
Bovebben: [link]
-
Jégkokó
veterán
válasz Winner_hun #2510 üzenetére
Na bejelöltem ismerősnek a PH t
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
gregorik
senior tag
válasz Motion_Blur #2507 üzenetére
''Lehet, hogy még nem látott itt''
nem éppen, mert vitáztunk egy sort vmelyik topikban nemrég, továbbá úgy emlékszem, anno én nyitottam ezt a wiw-totyikot, szal a fejem mindig ott van mellette. amúgy meg nincs gond, bocs a sírásért . -
sanyixXx
senior tag
mennyi hülye van...az alábbiak ismeretségét kötöm éppen:
a sör
a fogkefe
bacardi carta blanca
jägermeister
fütyülős barackRumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
Arnold2
őstag
PH! Bejelölve.
-
Big Master
csendes tag
Én fentvagyok.Szerintem jó, nagyon sok olyan ismerőst találtam (ált.isk; középisk;egyetem stb)
-
Big Master
csendes tag
F ent vagyok.Nagyon jó, sok ismerőst találtam.
-
Paqito
senior tag
Üdv Emberek!
A mai napon valószínű törlöm magam az iwiw-ről, de van 10 db meghívóm, amit előtte elpasszolnék, ha valaki igényt tart rá.
Tisztelettel kérnék Mindenkit, hogy nem priviben intézzük, hanem a topicban, mert akkor mindenki számára nyomonkövethető. Köszönöm
És a korrektség -ha létezik ilyen - kedvéért, mondjuk személyenként max 2db"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
Tehát eddig!
Kalandor-nak 2db
PumPi-nak 1db
deadguy-nak 1db
Bibby -nek 1db
_Blank_ -nak 1db
Ez ha jól számolom 6db, van még 4. A fent említett és köztiszteletben álló embereket , hogy priviben jellezék, hogyan akadok rájuk az iwiw-en. Esetleg linkelhetitek. Köszi
Maradt még 4
[Szerkesztve]"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
Robaj, Xpod felírva 1-1 darabbal, és [HUN]Zolee is befutott ''utolsóként'', ezzel elkelt a 10db meghívó.
[Szerkesztve]"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
Robaj Ne haragudj, de a link nem jó, mert a bejelntkezés nyílván nem stimmel, ugyhogy priviben kérném a nevet
Xpod Meghívó ment
szerk: Kalandor Szintén az a gond mint fenn, ezért mindenkit név szerint kérnék, mert a linkelés nem mködik.
Köszi
-
Winner_hun
titán
Ha valakinek van egy fölösleges meghívója akkor tudna egyet adni?
Várom a többi PH-st is a Prohardveres iWiW-re► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
deadguy
aktív tag
Paqito: köszönöm.
-
brownus
veterán
válasz Winner_hun #2534 üzenetére
adtam
-
misu
senior tag
Hy!
Ma reggel találtam...
kis érdekesség..
[link]
Bocs, ha vóóótmmáááá..
szép napot!
Bye!Bűn az élet.
-
deadguy
aktív tag
Vazz, regiztem, utána mailcím váltás... és nem jött mail! A régivel belépni nem tudok, az újra még nem küldtek aktivizáló kódot. Ekkora szívást
-
Paqito
senior tag
-
Paqito
senior tag
válasz deadguy #2542 üzenetére
És bejelölted?
Amúgy jelöltél valakit? Van ismerősöd az iwiw-en? Kérd meg őket, hogy jelöljenek meg és kapol emailt, hogy valaki akar Veled ''ismerkedni''
-
-
Winner_hun
titán
48
-
NorDezs
senior tag
Valaki esetleg tudna adni 1db meghívót?
Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest