Hirdetés
Aktív témák
-
Paqito
senior tag
-
Paqito
senior tag
válasz deadguy #2542 üzenetére
És bejelölted?
Amúgy jelöltél valakit? Van ismerősöd az iwiw-en? Kérd meg őket, hogy jelöljenek meg és kapol emailt, hogy valaki akar Veled ''ismerkedni''
[Szerkesztve]"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
deadguy
aktív tag
válasz deadguy #2552 üzenetére
Mail nekem iWiW-től:
''Az iWiW-en a bejelentkezésedhez használt email címed megváltoztatását kezdeményezted. A kért új címed: xyz@c2.hu.
Az alábbi linkre kattintva jóvá kell hagynod a változtatást:
http://xyz.hu
Ha fenti link nem működik, akkor az alábbi címen az email cím váltó kódot bemásolva is jóváhagyhatod a változást:
http://xyz.hu''
De kérdem én, hogy hagyjam jóvá a változást, ha nem tudok belépni vele, hogy aztán jóvá hagyjam? -
Paqito
senior tag
válasz deadguy #2565 üzenetére
Figyu! Nekem ugyan elfogytak a meghívóim, de egy kolleganőm adna Neked egyet, ha kell...
szerk: mivel gondolom úgyis kell a meghívó , ezért az adataidnál lévő címre mingyá' megy egy...
Több meghívó nincs, mind elfogyott,
[Szerkesztve]"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Motion_Blur
félisten
válasz deadguy #2628 üzenetére
Ha elkészült egy szerverpark fejlesztési szakasz, akkor ''szoktak'' küldeni mindenkinek 1-et (vagy azoknak, akik még soha sem kaptak).
Ezzel szemben létezik olyan, hogy egy elmaradt térség (itt a felhasználók számára gondolok) felhasználói kapnak 10 db-os ''meghívócsomagokat''.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Integra
titán
Aktív témák
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest