Hirdetés
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
Új hozzászólás Aktív témák
-
wormenth
csendes tag
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz
niyabinghi #101 üzenetére
6 rész.... smucig angolok
de legalább minőségi volt mind!
-
winhate
őstag
S04e01 !
Yessss
-
Kurutomi
csendes tag
Áhh már alig vártam az új részt.csak felírat kellene
-
L4sz10
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy komolyzenei kérdésem
A második évad második részében (Return of the Golden Child), amikor a temetőben vannak, és Roy megy végig a sírok között, akkor mi az a kórusmű, ami szól?
http://www.youtube.com/watch?v=iy-k_yt6Dqg itt hallható 00:28-tól.
Köszike
-
niyabinghi
tag
Na igen, elég beteg az a segélyhívós rész..
Tudom az összes részt kívülről, mégis újranézem időnként. Szigorúan egyszuszra, úgy az igazi.
Az NBC 2007-ben csinált egy pilotot belőle, de ott nem volt ennyire sikeres - pedig Mosst átvették - és inkább hanyagolták a dolgot. Szerintem nem kár, az eredetit nehéz überelni.
MOSS FOR PRESIDENT! -
zsnyusz
csendes tag
Lesz 4. évad?
-
zsnyusz
csendes tag
Nemrég ismerkedtem meg a sorozattal, és egyszerűen imádom!
Persze csakis angolul az igazi. Magyarul kb. fél percet néztem belőle, tovább nem bírtam.
A "new emergency number"-t szoktuk énekelgetni
Sőt, IT-s pólót is csináltam magamnak -
nemma
addikt
válasz
niyabinghi #83 üzenetére
Na, elkezdtem én is töltögetni!
Egyébként én is úgy hallottam, hogy nem lesz több évadBiztos csak az olyan idiótáknak tetszik, mint ti
-
dark2
tag
válasz
niyabinghi #87 üzenetére
Azért köszi a választ.
-
dark2
tag
Senki nem ismeri a korábban kérdezett zeneszámokat?
-
nemma
addikt
Ennek van topikja?
Tök jó, imádom ezt a sorozatot, de magyar szinkronnal el sem merem képzelni...
Mi a helyzet a harmadik évaddal? Valakinek megvan esetleg?Have U tried turning it off and on again?
-
dark2
tag
Én csak most ismerkedtem meg a sorozattal, ami egyébként nálam favorit, hasonlóan pl. a csengetett mylordhoz.
Van egy kérdésem, amire nem találtam választ az angol nyelvű oldalakon.
Az első évad 6. részében (Aunt Irma visiting) a rész vége felé elmennek a partira és a diszkóban 2 jó zeneszám is megy. Különösen az érdekelne, amelyik a belépésükkor megy.
Nem tudja valaki a számok előadóját, címét? -
niyabinghi
tag
válasz
concret_hp #71 üzenetére
Angolul jó, de a "híres" magyar szinkron ebben az esetben szar.
Mindhárom évadban vannak kevésbé jól sikerült részek, de összességében nagyon szeretem. A harmadikból az utolsó kettő nagyon ott van. -
RexpecT
addikt
Senki sem nézi?Pedig jó a 3. évad is
.
-
RexpecT
addikt
Elvileg November 21.-én jön a 3. évad
.
-
ferenczi76
újonc
Teljesen jó magyarul is.
-
tkazmer
addikt
válasz
concret_hp #71 üzenetére
magyarul még nem láttam egyet sem, de angolul ténynleg jó
[link]
szerintem érdemes belenézni -
Jadro
veterán
Megnéztem egy részt magyar szinkronnal. Talán a Poén! csatornán. Huhh ezt nagyon nem találták el. Angolul frenetikus
-
RexpecT
addikt
Elvileg nemsoká jön a 3. évad
.
-
7
addikt
Kacagtato 12 resz volt.
-
RexpecT
addikt
Én is ráakadtam erre a sorozatra
.Ajánlom mindenkinek aki szereti az angol humort!
-
The DJ
addikt
Ha valaki nem szeretne töltögetni, de kíváncsi erre a geek sorozatra, akkor megnézheti neten, méghozzá itt:[link]
-
g4dg3t
senior tag
válasz
parandroid #59 üzenetére
Ugy tudom 8 resz lesz ebben az evadban...sajna
-
Gergello
addikt
Hello, IT !
Megnéztem az első seasont és hihetetlenül jó, most kezdek a másodikba. -
Elwing
újonc
Nagggyon jóóó! Mikor először láttam, nagyon nem tetszett. Aztán valamiért megnéztük a fiúkkal még egyszer, aztán valaki más miatt még egyszer és csak úgy dőltem a röhögéstől.! Az első évadot vagy négyszer láttam, és még bármikor megnézném még többször is! Most láttam a második évad részeit! Hát, nagyon jo!!
Ajánlhatom a Lucky Loui-t. Nem info-s sorozat, egy éve még csak egy évad volt kb. 12 résszel, az is nagyon jó. (ez inkább a család, szex, munka körül forog egy szegény, lepukkant család, stb...ezen is jókat nevettemutána kéne néznem vannak-e új részek, hm.)
De az tény, IT Crowd angol nyelven az igazi! -
Jadro
veterán
Próbálta már újraindítani?
Hatalmas... Én is mindig ezzel nyitok. -
sidocious
csendes tag
nincs feliratok.hu
nekem meg kellene az s02e02 és 04 sub-ja... valaki el tudja küldeni? vagy alternatív megszerzési hely kéne... köcce -
Ropman
tag
Hi!
Én is nagy It Crowd fan lennék, csak egy baj van nem tok igazán angolul azaz tudok, de semmi pénzért nem veszitenék az élményből, ezért ha valaki tudd angolusul akkor esetleg nem akkarna a többi nagyon nagyon jó arc fannak fordítani.. ? mondjuk az angol feliratmegjelenés utána közvetlenül .. ?esetleg ha tudtok felirat linket at is adhatnátok, nagyon nagyon köszönöm elöre is ha valaki veszi a fáradtságot ezen igazán király sorozat érdekében.
-
Blaise
veterán
jó cucc, nagyon bejött....szigorúan angolul kell nézni
-
g4dg3t
senior tag
Season Two Here We Come!
Only two and a half days to go to the start of the new season, and the excitment is building here at C4 towers! We've got a some competitions prepared, on Friday we're going to unleash our exclusive interviews with Chris and Graham (not together, but two seperate interviews), and we've got cheeky insight into the first episode - The Work Outing!
[link] -
Budaházy
aktív tag
Jó is ez.
Had szóljon/jöjjön. -
Grass
aktív tag
Leszedtem a sorozatot, belenéztem, de nekem nagyon nem tetszett. Hihetetlenül eröltetett az egész, meg ez a folyamatos gépi aláröhögés... Nem csodálom hogy az első évad után behalt.
-
Sidaries
őstag
Készül a 2. évad! A honlapon már vannak belőle képek.
-
bpx
őstag
üdv!
a minap találtam rá erre a sorozatra, és azt kell mondjam valami hihetetlen jó!!
rém rendes család óta nem dőltem ennyit egy sorozaton
az meg már csak hab a tortára, hogy van egy ismerősöm, aki egy az egyben olyan mint a sorozatban Morris -
kircipeti
senior tag
Ma vetitik az uj reszt elmeletileg
[link]
Episode Number: 7 Season Num: 2 First Aired: Friday January 5, 2007 -
válasz
antonio co. #32 üzenetére
Kösz, de nem én fordítottam....
Sztem le lehet szedni a netről hozzá a magyar feliratot. Ha nem, akkor elküldöm neked.
Üdv,
Vikthor -
antonio co.
csendes tag
Sziasztok!
Olyan 1 hónapja van meg a sorozat, oszt szinte tudom az angol szöveget, annyit néztem őket. Hatalmas arcok. A Denholm a legnagyobb figuraEgy haver ajánlotta, azóta én is terjesztem, mindenki szereti. Előbb-utóbb vmelyik magyar kereskedelmi úgyis műsorra tűzi. (Milyen fura lesz magyar szinkronnal...)
A felirat jól sikerült, grat érte Vikhtor, csak a harmadik rész feliratát nem olvassa a lejátszó, talán hibás. Le lehet tölteni, vagy mélben megkapható?
Üdv -
The DJ
addikt
Most hol lehet letölteni az első 6 részt?
Az első hsz-ban a linkek már nem élnek -
Na kijött már a 2nd season?
Üdv,
Vikthor -
-
pweisz
senior tag
Nem tudjátok vannak új részek? Meg vajon az 5. 6.epizodhoz van e valahol felírat?
-
Sidaries
őstag
Nincs valakinek felirata az 5. és 6. részhez? Angol is jó, esetleg majd én lefordítom magamnak.
-
BlackWoOd
aktív tag
Akkor ma én uppolok, mert megnéztem mind a 6 fellelhető epizódot és roppant viccesnek találtam..
-
Sidaries
őstag
Uppolok egyet csak azért, hogy többen megnézzék ezt a csodát!
-
Drizzt
nagyúr
Zavaró az a röhögés alatta. Az direkt van?
-
Sidaries
őstag
Én nem találok semmit ahonnan le lehetne tölteni. Pedig nagyon kéne!
Tudtok valami közvetlen linket?
-
Kain
senior tag
Láttam belőle pár részt (4),fele tetszett,fele nem.De geek/nerd embereknek kötelező darab
Az Office nekem nagyon ''amerkai'' volt.Az első részt nem birtam végignézni,de kap majd még egy esélyt. -
viharhozo
addikt
Jo cucc, bar a negyedik es hatodik resz eleg gyengusra sikeredett. Akinek tetszett, annak ajanlom a The Office-t, aminek szinte minden resze onmagaban zsenialis.
-
g4dg3t
senior tag
Eddig 3 reszt lattam belole es nagyon faja
Jo kis angol humor + IT vilag mixture. Aki szereti a Waczak szallo / Csengetett, mylord? fele poenokat es van egy kis koze az IT-hez az tuti ledobja a lancot. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest