- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbenhu
csendes tag
oké,köszönöm a segítséget
-
bbenhu
csendes tag
akkor maradok a D-Link nél
vagy ha nincs a boltban akkor még mit ajánlotok? max 10 ezer körül. helyben szeretném megvenni, itt veszprémben van office depot,ott láttam a routert, mert a postát nem akarom megfizetni, inkább helyette veszek egy jobb minőségűt. tehát milyen márkát ajánlotok?
-
bbenhu
csendes tag
aha, na jó, egy ... szót nem értettem
akkor szerintetek 10 ezerért van egy D-Link DIR 600 vezeték nélküli N Router az office depot újságban akcióban.
az megfelelhet digi nethez?itt a link róla: http://www.dlink.com/DIR-600
előre is köszi -
bbenhu
csendes tag
valami fnév és jelszó van hozzá, akkor arra a PPOe micsódra kell állítani? a hsz-ed végét sem siekrült felfognom
mitől hulladék az a router? 6 év garancával csak nem megy tönkre.
nekem nem torentezésre meg ilyen dolgokara kell, simán csak "egyszerű" netezésre. arra megfelel? -
bbenhu
csendes tag
sziasztok
nekem egy gyors segítségre lenne szükségem
Egy 20/10-es digi netem van, és nincs hozzá modem, csak egy fehér dobozka. abba megy a telefonkábel, illetve az internet zsidór, amit bevezettek a lakásba. a dobozból megy a gépbe egy másik kábel, amit ugye bele kell dugni a gépbe (az a hagyományos net kábel, vagy mittomén minek hívják)
Na most van egy wifis iTouchom (802 b/g), és azzal szeretnék csatlakozni a netemhez. ehhez ugyebár kell egy router. kiszemeltem egyet: http://www.officedepotaruhaz.hu/termek_reszletes.vm?sku=808608587
ez jó lesz szerintetek? mert ha igen, akkor megyek és megveszem
tehát visszatérve a "dugdosáshoz": az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell ezt beüzemelni, úgy h. csatlakozni tudjak az ipodommal a netre routeren+wifi keresztül.
teljesen kezdő vagyok ilyen téren, még sosem csináltam ilyet, kérlek titeket, h. segítsetek.
köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest