Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
csaszi72 #13789 üzenetére
Azt tudom hogy az Apple már nem írja alá azt a szoftvert. De van egy ilyen linkem amiből azt vettem ki hogy a Redsn0w-al feltehető korábbi iOS. Régen iPhone 2G-n csináltam ilyet.
De itt nem tudom az IPSW-t betallózni neki mert a legfrissebb iTunes-ra írja hogy valami Libralies mappa hiányzik. Korábbi iTunes-t nem tudok feltenni.
Amúgy az iPod most nem JB-s de mikor vettem akkor iOS 6.1.5-el JB-s volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Incott G23 v2
- Marantz Model M1 hálózatos sztereó erősítő eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest