Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csapi007
veterán
válasz
rolixyz
üzenetére
Hy
Én úgy vettem észre hogy 20%-ig hamar lemerül de onnan már nem olyan gyorsan... Legalábbis a mutató szerint.kriSii: Attól függ mennyi zenét akarsz magaddal vinne, mennyi zenéd van otthon. Nekem 8GB-os van és nekem elég. 5-6GB zene van általában rajta ez a gyűjteményem negyede/harmada talán.
Nekem kb. 10 app van rajta nagyrésze játék és 150MB-ot foglalnak. De pl. van játék ami magába 60MB.
Filmre pontosan nem emléxem de egy 175MB-os videót 70-80-ra szokott nekem átkonvertálni.De azt vedd figyelembe hogy 8GB-ból durván 7-et használhatsz.
-
Csapi007
veterán
Hy
Van vmi észrevehető javulás az új fw-ben? -
Csapi007
veterán
Én már annyit vártam egy hét ide vagy oda nem számít...
-
Csapi007
veterán
Hy
Van olyan program amivel bármilyen netrádiót lehet hallgatni?
Tehát hogy én írom be a címét. -
Csapi007
veterán
válasz
bentsze88888
üzenetére
Hy
Program tuti nincs erre és szerintem "bepítve" sincs semmi ilyesmi. -
Csapi007
veterán
Hy
XP 64bithez van iTunes?
Mert én csak xp/vista 32-eset és csak vista 64-eset találtam.
-
Csapi007
veterán
Hy
Én a számok adait Samsung Media Studióval tôltetem ki. Még P2-től marad de asszem ingyenes, nem kell hozzá Samsung cucc.Hajdu: Mivel most ipodrol vok nem tudom megmondani a felbontást meg bitratet de holnap majd megnézem.
-
Csapi007
veterán
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Cameraman, CannonGame, Audi A4, Labyrinth. iBowl
Ezekkel játszottam de sjana elég hamar meg lehet unni őket. -
Csapi007
veterán
Én a GOM Encodert használom, egyszerű gyors. Egyetlen "hibája" hogy minden inditásnál kell neki netkapcsolat.
-
Csapi007
veterán
Alapból a 8GB-os cucc ugye 7GB-ig formázható, nem tom miért, gondolom oprendszer meg egyebek, és egy program max 4-5MB, a komolyabb játékok e többek 20MB-nál.
16-os még talán megérheti de a 32GB-os irreálisan drága. -
Csapi007
veterán
válasz
rolixyz
üzenetére
Beállítod hogy Magyarország. Rámész egy ingyenes cuccra, és le akarod tölteni, akkor felajánlja hogy regelj és magyar irányítószámmal és egyéb... lehet regelni ingyen bankkártya nélkül.
mortalus: Nem arról van szó hogy én ki tudom fizetni azt az egyébként marha alacsony összeget (télleg marha olcsóak) de úgyis lesz JB.
Ha van újabb verzió azt érdemes venni, 2G-t.
De te döntesz. -
Csapi007
veterán
hu
Az elobb olvastam egy tesztet ph-n es magatol keskenyebbre vette a hasabot hogy beferjen es jol olvashato legyen. Most visszamentem es az istenert de akarta megcsinalni. Hogy lehet ezt a funkciot elohozni? -
Csapi007
veterán
-
Csapi007
veterán
válasz
whiteseed
üzenetére
Hy
Szerintem a hideggel nem lesz semmi baja, úgyis a zsebedben azért nem 0 fok van, ráadásul hát néha még fűti is magát... (főleg videó és net közben)
Lehet mappákba pakolni a képeket de a tömörítésről nem tudok nyilatkozni. Viszont van program amivel egy atz egyben rá lehet tenni itunes nélkül.mortalus: "Van hangszórója, és kicsit más a kinézete" "+oldalt hangerőszabályzó, új processzor, 2.0+-os szoftver." - 50 hsz-t se kelett volna visszaolvasnod...
Ha JB-zve van a cucc csomó progit, játékot tudsz rá pakolni ingyen. -
Csapi007
veterán
Hy
Tud vki egy e-book readert adni amivel a gépről lehet "konvertálni" a pdf/doc fájlokat? -
Csapi007
veterán
Hello
Alvás (kikapcsol x idő után) funkcióra van valami beállítás vagy program? -
Csapi007
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Egyből szerintem nem, át kell konvertálni. (P2-nél tuti kell)
-
Csapi007
veterán
-
Csapi007
veterán
A Samsung P2 jobb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi