Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tompiq84
csendes tag
Sziasztok!
lenne egy olyan problémám, hogy találtam egy Ipod-t aminek a típusszáma: A1213 modellszáma: MA623LL
ehhez az ipodhoz kéne nekem egy használati utasítás, meg egy magyar nyelvű szoftver!
valaki tudna nekem ebben segíteni?
abszolút hülye vagyok hozzá, de ha már találtam akkro szeretném is használni
előre is köszi a segítséget!Egy bajba jutott ember
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Apple MacBook
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
Üzleti előfizetők hirdetései
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Honor 200 pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest