Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sziasztok

megjött az ipodom!!! és amikor anyuék dolgoztak, én tök véletlenül rátaláltam,és kipróbálgattam kicsit :)

hát ennek tényleg le van szabályozva a hangja, egy sennheiser mx-400-as fülessel 100%-on volt élvezhető :(((((((((((( Mondjuk akkor már azért jó volt, de örültem volna, ha ezt nem 100-on tudja csak. Mindenesetre sehol sincs az a 30mW+30mW, amiről tesztoldalakon áradkoznak...

Egyébként király :) szép a hangja nagyon és még mindig gyönyörű :)

valaki tudja, h ebből az iTunes music store-ból nem lehetnek gondok? nagyon szép, h egyezteti a szerverével, h ez milyen album, csak tudom, h közben azt is egyezteti-e, h legális-e :) Tűzfallal aszhem letiltottam az iTunest, de ugyse zavartatta magát.

A szoftverfrissítéssel lehetnek gondok, meg érdemes egyáltalán,vagy csak hülyeségeket frissítenek benne? mert szép ez az eredeti szoftverfrissítés, meg hogy szól, de mióta megprobáltam a siemens s55-s mobilom gyári kábellel és siemens német oldaláról letöltött progival frissíteni, és féluton ugygondolta, h akkor pá, azóta nem merek ilyeneket csinálni...

A Music Store-ból nem lehet gond, mert nálunk nem elérhető. :(
    Az iTunes meg - hivatalosan legalábbis - nem egyeztet a szerverrel semmit, az a te dolgod, hogy a saját meglévő CD-idet használod-e vagy sem, ha beraksz egy CD-t, akkor beolvassa és kész. (Nekem ki van engedve a netre, hogy a szám címeket beazonosíthassa, és úgy tűnik, hogy valóban csak ilyen adatforgalmat generál. Persze ettől még kavarhat, de szerintem nem igazán érdeke, hanem az az érdeke, hogy menj és vásárolj az Store-ban. Már ha lehetne nálunk...)

ZooLee

Új hozzászólás Aktív témák