Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
Nekem pl. teljesen átalakította a szokásaimat az iPhone. Azelőtt nagy gépbúza(PC) voltam, imádtam és még gémerkedtem is. Aztán 2007 január óta váltottam Droidról. Minden megváltozott. Fokozatosan emeltem az iCloud csomagom, most maxon van, több, mint fél terra anyaggal, amihez bármikor hozzáférek. Azelőtt lelkesen gyűjtögettem gépre, sok-sok év alatt lett 200GB kép és videó, de ritkán néztem őket vagy használtam. Most viszont onnan is fenn van egy részük felhőben, sokszor előveszem és használom, szerkesztem vagy megosztom őket.
PC-t egy darabig használtam még, de mára teljesen leépítettem, egy évbe egyszer ha bekapcsolom. Mindent is a telefonon csinálok kényelmesen egy karosszékben.
Egy darabig még ment routerre rákötve egy mobilvinyó, amolyan nas-féleségnek, csak seedelni, de behányt a minap az is, és nem hiszem beruházok még egyszer.
Mindenre is elég a Szifon, igaz a Pro Max.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Egyedi ékszerdobozka
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest