Aktív témák
-
istvankeresz
aktív tag
-
istvankeresz
aktív tag
5.1.1-nél találkoztatok olyan buggal, hogy ha le akarok törölni egy appot, akkor ugye hosszan nyomom az appot, neki áll izegni-mozogni az összes ikon. Eddig normális, viszont, ha a kis X-re nyomok akkor az X besötétül, az ikonok tovább mozognak és ennyi....fagyi....hard reset.
Szóval nem tudok appot törölni.[ Szerkesztve ]
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
vadászcsiga #48937 üzenetére
Nem tudom a te géped milyen erős, de az enyém 2-3 éves konfig és nem szaggat. AMD dual core + 1 GB-os vga.
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
vadászcsiga #48916 üzenetére
VLC-t próbáld meg. Az mindent visz.
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
FireShadow #48627 üzenetére
Horvátországba menet tavaly nyáron i4 + Navigon teljesen offline-al szinte azonnal gps jel. Mo-ról Horvátország nyaralóig csak az alagutakban dobta el, de ott is elég sokáig bírta, alagútból kijövet rögtön észhez tért.
Én nem is értem, hogy hogy találhat valakinek 20 perc alatt műholdat????
Adatroamingot én sem használnék külföldön...franc akar sokat fizetni. Szinte mindenhol van wifi..
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
szijartg #48609 üzenetére
Tegnap elött kb. este 10-kor tettem fel töltőre. Tegnap reggel 6kor vettem le. Most 72%. Ma és tegnap kb. 2 óra zene hallgatás, nem sok telefonálgatás, egy kis játék. E-mail pushon. Otthon wifi-n egy kis töltögetés. És most 72% az akku.
Én 4.3.3-ról frissítettem 5.1.1-re de ilyenkorra már 1x fel kellett raknom tölteni 4.3.3-nál. Nekem bejött az update akksi kimélés ügyben.
Sőt ha közvetlen töltőről levettem és rögtön el kezdtem használni akkor pár perc és már 99% volt. Most levétel után kb. 45 perc zene hallgatás után is 100% volt. Csodálkoztam is.
[ Szerkesztve ]
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
majestic #48471 üzenetére
Hát igen, ez az amire nem sikerült rájönnöm, hogy mi használja nálam is a 80-as portot ami kiüti a TSS-t.
(Bal)szerencsémre újra kellett húznom a windows-t és most már az a "valami" nem használja.
Próbáld meg egy másik gépen, laptopon, netbookon, stb.-n, hátha valamelyiken nincs fent az a progi ami kiüti a TSS-t.
-
-
istvankeresz
aktív tag
Lehet, hogy én vagyok szerencsés, de nálam az antennagate nem nagyon jelentkezett. Sosem figyeltem, hogy hogy tartom, merre állok, ülök, fekszem, stb. Egy hely van ahol eldobta a hívást, de ott más telóknak sem volt térerő, vagy csak éppen 1 pálcika.
Lehet a gonosz Apple mérnökök össeesküvő elméltek, hogy vedd meg majd később az antenna javított 4S-t. A 4-be pedig beleszereltek egy kis faraday-kalitkát, hogy nehogy tudj telefonálni és biztos jót kuncogtak, amikor ez miatt cserélted a telódat 4S-re és növelted a bevételüket.....
[ Szerkesztve ]
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #48405 üzenetére
A miénk csak egy ilyen kis ablakra belülről ragasztható napelemes kis xar. Nem a fejegységhez kapcsolódik.
Off: Az én fejegységem még régebbi típusú -- de nem gagyi-- pioneer. Nincs még sem Bluetooth, sem Ipod előkészítés, de valahogy rá akarom kötni az iPhone-om. Egyelőre még odáig sem jutottam el - idő hiányában - hogy keressek valami aux bemenetet. Mind1, majd neki esek esek és lesz egy kilógó jack a műszerfal mögül a tartóhoz. Persze esztétikusan!
[ Szerkesztve ]
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
pingwin011 #48402 üzenetére
Nekem sem sikerült a céges autós kihangosítóval összelőnöm az Iphone 4-t. A sok Nokia, Samsung pedig zokszó nélkül kapcsolódott hozzá. Szerintem neked sem fog menni. Vagy megeszi és működik, vagy nem, de akkor sehogy....ez van.
Remélem tévedek és valaki okosabbat mond mint én....
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
Solar_Wind #48398 üzenetére
Jah elvileg backupolta az sms-eket, bár volt egy kis bug frissülés közben, lehet ez miatt vesztek el. Lehet, hogy meg vannak még valami régebbi backup-ban, de annyira engem nem zavar.
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
ittakary #48381 üzenetére
Tapicskolj rá a Tiesto jelre, utána elvileg átvált 3 egymás alatti csíkra. Ha nem jelentek meg a zeneszámok, akkor tappincs valahova középre egyet. Így tuti ott kell lenniük.
Amikor a 3 csik egymás alatt állapot van, akkor rákoppintgatással el tudom tüntetni, majd elő tudom hozni a zeneszámokat.
[ Szerkesztve ]
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
ittakary #48378 üzenetére
Igen, nálam ha azt a gombot tapicskolom, akkor egy tappintás fejezetek 1 -től valameddig egymás alatt...ahogy nálad a képen, ha még egyszer megtapicskolom, akkor meg a számok címei vannak ugyan ebben a rendben.
Másik podcast-nél sem ok? Vagy csak Tiesto podcastnál nem töltötték ki a zeneszám tag-eket?
Én is most podcast-el próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
istvankeresz
aktív tag
Atees:
"Illetve rádugom gépre a telefont és azt írja, ki, hogy töltés nem támogatott ezzel az eszközzel, viszont a 220ból meg tölti, nem eredeti a kábel?"
Ezt nekem is kiírogatja, pedig eredeti kábel. Először csak csatlakozás-csatlakozás eldobás tiki-takizott, most már random kiírja mikor szgéppel össze van kötve a phone, hogy nem támogatott a töltés ezzel az eszközzel. 220-ról megy tökéletesen a töltés.
Hiába eredeti apple cucc, azért használódik ez is.....okosteló, nagykijelző---->folyton töltheted..
szal használod is a kábelt rendesen.
Nekem 1 év után kezdte produkálni ezt a jelenséget.
Atees: JB volt a telón?
MasterMind : Áruház menüpont/ számítógép feljogosítása /iTunes-ban/
[ Szerkesztve ]
-
istvankeresz
aktív tag
Nekem ha nem működik nagy ritkán a csúszka, akkor nyomok egy bekapcs gombot egyszer. ez ugye annyit tesz, hogy lenémítja a csengést, de nem dobja el a hívást. Ez után már szokott működni a csúszka is és fel lehet venni a hívást.
Szerk.: 4.3.3 alatt tapasztaltam csak ezt eddig. Szóval lehet hogy szoftver bug volt.
[ Szerkesztve ]
-
istvankeresz
aktív tag
5.1.1-en simán megy a tethered JB.
-
-
istvankeresz
aktív tag
Kezd behalódni az adatkábelem. Jelenség: szgéppel összekötve úgy csinál, mintha ki-, be húzogatnám a csatlakozót, azaz érzékeli a phone, hogy rá van dugva utána nem....ez olyan 1mp-ént változik. Most már azt is kiírja, hogy ezzel az eszközzel nem támogatott a töltés.
Ha hálózatra dugom, akkor tölti rendesen.
Van még pár napom az 1 éves gariból....érdemes futnom vele egy kört? Hátha cserélik?
szerk. Mármint a kábelt
[ Szerkesztve ]
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
DonThomasino #47125 üzenetére
Én a Kernerman angol szótár alkalmazást használom. Szerintem jó, még ki mondja a szavakat is.. De már rég megvan, nem tudom, hogy ingyenes volt-e? Csekkold le.
Szerk: Jah és off-line.
[ Szerkesztve ]
-
istvankeresz
aktív tag
CSak nem sikerül 4.3.3-ról 5.0.1-re update-elnem....
Még annak idején letöltöttem az iTunes-al az 5.0.1 fw-t. De most szántam rá magam az update-re. 5.1 nem kell még. Tinyumbrellaás tss szerver pörög, shift+restore-al betallózom a mentett fw-t. shsh mentve.....de 21 vagy 11-es iTunes hibát dob.....wááááááááá
Ötlet?
ui.: fórumot átnéztem már...
-
istvankeresz
aktív tag
Van rá mód, hogy 4.3.3-ról 5.0.1-re update-eljek Itunes nélkül? Shift+restore egy custom 5.0.1-el nem akar felmászni, kidob 21 vagy 3194 hibával. Ragadtam már be recovery-be illetve már nyomogattam minden gomb kombót. Sikerült visszarimánkodni a 4.3.3-t a szifonra. Próbáltam JB nélküli 4.3.3-t frissíteni, de nem akarja az igazat. Jah az 5.0.1-t még Itunes-ról töltöttem le amikor még az volt a legújabb. SHSH mentve. Tinyumbrella pedig nekem fura kicsit, mert látja az shsh-kat, de pl. a server részét nem indítja. Nyomogatom a gombot és semmi reakció. Átírogattam a a host file-t is de az sem használt. 5.1-et nem szeretnék a JB miatt, szóval az nem opció, bár kétlem, hogy az is simán felmenne ezek után...
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
Kasza08 #11318 üzenetére
Én használom a Vibert, igaz csak 2 hete, de nem vettem észre gyorsabb akku merülést. Szerintem össze akadt valami másik appal. Próbáld meg, hogy leszeded a Vibert, ha utána jó akkor összeakadt valamivel. Csak úgy önmagától nem hiszem, hogy ilyet produkál, mert nálam rendesen működik...
-
istvankeresz
aktív tag
Azt kéne valahogy elérned, hogy ne szinkronizáljon mikor összedugod a géppel. Ha rákérdez, az jó és akkor a nemet nyomd, de figyelj mit ír ki! Ha már látod a telót akkor a bal oldali menűben az iphone feliraton jobb klikk és ott a transfer purchase menüpont. Akkor a telefonon lévő appokat másolja az itunes-ba. A kontaktok és a többit pedig először próbáld meg gmail fiókba vagy outlookba szinkronizálni. Sms-re nincs ötletem. Remélem segítettem valamennyit.
Hopsz, lassú voltam...
[ Szerkesztve ]
-
istvankeresz
aktív tag
Néha nekem is vissza vissza térnek a számok az appok ikonjaira teljesen random módon, hiába néztem már meg. Egyedül a mail és az sms,ami jól működik. Játékok, alkalmazások pedig ahogy éppen gondolják, hiába léptem be és néztem meg, hogy mi az a jelzés, kis idő múlva ott volt újra. Leggyakoribb, ha frissítés jön valamelyik apphoz. Szerintem ne foglalkozz vele.
Majd eltűnik.
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
vadászcsiga #6048 üzenetére
Itt tuti nem volt MAC szűrés, mivel ez az üdülő részhez tartozó teljesen nyílt wifi volt. Még arra gondoltam, hogy a DHCP nem osztott már ip-t mert elfogyott.
Bár ez elég szélsőséges eset.
-
istvankeresz
aktív tag
Valaki tapasztalta már i4-el, hogy külföldi wifihez nem tud kapcsolódni. Én most Horvátországban próbáltam és se a free-hez, sem a védetthez, aminek tudtam a jelszavát, nem tudott kapcsolódni. Rányomtam a kiválasztott wifire és a részleteinél látszódott hogy nem kapok ip-t, hanem csak az i4 generált egyet magának egy idő után. Próbáltam több wifi-vel is, mac cím szűrés kizárva. Ötlet?
-
istvankeresz
aktív tag
Egy kis tanulság és tapasztalat:
Sokáig szenvedtem azzal, hogy az i4 usb kábellel való pc-re kötésekor az iTunes felismerte szépen, viszont a sajátgépben nem jelenet meg "fényképezőgépként". Azaz az usb kábelt bedriverezte, viszont már magát az eszközt nem. Kértem segítséget itt is a fórumban, próbáltam több gépen, több op. rendszerrel, de az eredmény ugyan az. Így kezdtem gyanakodni, hogy az i4-el lesz valami. Ki is derült, hogy a régebben telepített, de már nem használt USB drive app volt az ami miatt nem működött. Uninstall, és utána minden működött. Ami miatt szívás volt, az az, hogy több gigányi kép+video volt az i4-en, amit le kellett volna menteni.......most már sikerült is.....
-
istvankeresz
aktív tag
Halihó!
Hogy tudok szinkronizálni képeket és videókat az iPhoneról a PC-re? Mindig csak a semmit akarja az iTunes szinkronizálni a gépről a telóra....wáááá
[ Módosította: Gubro ]
-
istvankeresz
aktív tag
Hali!
Tudja valaki mi annak az appnak a neve ami gps-t használva megmutatja a pl. Atm-ek helyét úgy h a szifon kameráját arra az utca részre irányítom és a házaknak csak a körvonala látszódik, na meg persze az atm is. Remélem érthető volt. -
istvankeresz
aktív tag
válasz
istvankeresz #3560 üzenetére
A megoldás: Restart gép + iPhone....bakker tisztára mint Microsoft-éknál... :d
[ Szerkesztve ]
-
istvankeresz
aktív tag
Nah az iTunes bexart....0xe8000065 hibakód az iPhone csatlakozásakor....keresgélhetem a neten....ha valakinek volt már ilyen akkor ne tartsa magában..... a megoldást.
-
istvankeresz
aktív tag
Valakinek sikerült már összehozni a wifisync-et? Szenvedek de nem látják egymást....
Vagy várjak az 5-ös IOS-re amiben úgy is benne lesz?
-
istvankeresz
aktív tag
Átalakítás nélkül tudok avi-t streamelni pc-ről Iphone-ra? Az mp3-akat látja, de az avikat nem, csak ami quicktimeos (pl. 3gp) video. Érdekes h az itunes nem adta hozzá az avi kiterjesztést a playlisthez. Ez mért lehet?
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
istvankeresz #1578 üzenetére
Siker!
Csak egy kis idő kellett neki....
-
istvankeresz
aktív tag
Sikerült valakinek már beállítani a home sharing foldert iTunes-ban? Mert ha igen az segítsen!
Betallóztam az egész meghajtómat Itunes-ba, Apple id beállítva a szifonban, engedélyezve iTunes-ban, még sem látom Ipodban a cuccaimat.....
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
Piero89 #1486 üzenetére
Hali!
4.3 gyári ios-t nekem sem sikerült jb-elni, de felfrissítettem 4.3.3-ra és onnan sikerült nekem elsőre. Tehát Itunes-on keresztűl frissítsd 4.3.3-ra és utána redsn0w_win_0.9.6rc15 -vel jb-eld. Nekem így tökéletes lett.
Szerk: Sorry, most nézem , hogy 3G-d van, azt nem tudom, h lehet-e 4.3.3-ig frissíteni, mivel nekem I4-em van. Ha lehet akkor csináld a fentiek alapján mivel van már untethered verzió azaz nem kell minden újrainduláskor megcsinálnod.
[ Szerkesztve ]
-
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
#35104512 #1446 üzenetére
Hali!
Csatlakozva az előttem szólóhoz, mikor Iphone vásárlás elé kerültem, én is végigrágódtam ezeken a kérdéseken, használt 3GS, új 3GS, jó lenne olcsón, nem repedve stb....és a következőre jutottam....egy 3GS-ért még mindig elég jó árat kérnek és akkor ott a zsákbamacska, repedés, wifi városi legendák, így ezek után tovább gondolva az egészet, beballagtam a T-be és egy 3GS ára alatt (kezdő befizetés) majd egy évig 8,5K részletért (így a végén az akkori listaárat fizetem ki, azaz no kamat) eladtam a lelkem 2 év hűségre nekik. Összességében van egy új, repedés mentes tuti garis, jó wifi-s, stb. és részleteiben könnyebben kiköhöghető a Iphone 4 ami tuti jó.
Remélem segítettem a döntésben.
Üdv!
-
istvankeresz
aktív tag
Hali hó!
Használja valaki a fileapp-t? Szerintem nagyon jó, mivel átmásolás után már tudok pl. nézni filmet a szifonon. Egy bibi van vele. Remélem valaki tudja a választ. Ha wifin keresztűl másolok pl. egy 1GB-os filmet, az max kb. 600kb/s-el mászik át a pc-ről az iphonra. Ez így elég lassú, kb. 25-30 perc mire átjön. Próbáltam Discovery-vel. Ott nem mutatott átviteli sebességet, de kb. 10 perc alatt átment a film, viszont ez az app. nem volt képes megnyitni egy sima avi-t az Ipod lejátszójával, ellentétben a Fileapp-al, ott még fel is ajánlja, hogy válasszak lejátszót. Jó lenne a Discovery gyorsaságával és a Fileapp hatékonyságával...
Az lehet h nem pro verzió, hanem csak "sima" és ez miatt van csak a sebesség limit? Usb-vel még nem próbáltam, de pont ez lenne a lényeg, h ne kelljen már állandóan kábelezni...
Üdv, Pisti
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ukrajnai háború
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók