Hirdetés
Aktív témák
-
Dr. Oid
aktív tag
Sziasztok,
Decemberben valtottam iPhone 4S-re. Azota ketszer csereltek gariban, eloszor a hivasok random megszakadasa, a hivas extrem hosszu felepitese miatt, masodszor random lefagyas es ujraindulas miatt (ilyenkor az is volt, hogy csak home+power nyomasaval tudtam resetelni)
Termeszetesen rengeteg app van fent, friss IOS, volt restore is mindig.
Nem JBs, az appok App Storebol vannak.
Harmadszor kene gariztatni, ez mar nevetseges, mert megint lefagyogat.
Kerdesem a 4S tulajokhoz, hogy mi a tapasztalat garis hibakrol? Tenyleg ennyire szar a 4S sorozat szerviztapasztalatok szerint vagy csak en vagyok ennyire szerencsetlen vagy en hasznalok vmi rossz appot? -
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #46951 üzenetére
Visszadobják majd hogy túl sok rajta a karc meg egyébként is egyel több dead pixel kellene a cseréhez
Bozodi János
Én semmi rosszat nem tudok mondani az enyémről, hacsak nem azt hogy a home gombon a négyzet egy hangyaf*sznyit el van fordulva balra[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #46953 üzenetére
Az Apple hivatalos álláspontja szerint már 1 pixelhiba is garanciális hiba. (3,5"-os eszközöknél) Nekem kettő van, persze baromira nehéz észrevenni, hisz Jobs szerint nem is kéne látnom. Ráadásul csak fekete háttérnél látszik, nagy fényerőnél, sötét környezetben.
A hangminőséggel se vagyok megelégedve, néha rezonál beszéd közben. Valahogy csak kicseréltetem.
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #46954 üzenetére
Sztem a voda meg a T magasról sz*rik az apple álláspontjára de drukkolok érted, nekem is sikerült még GS-nél a csere.
-
jilian
addikt
válasz Dr. Oid #46952 üzenetére
Nekem jó a tapasztalatom a T-s gariztatással.
Bevittem, 10 percig ült rajta, azt kérdezte a csávó vissza tudok-e menni du. mert szarakodik a "rendszerük" az Apple-lel kapcsolatban
Há mondom azon ne múljon! du. 2 kor hívott mehetek a "rendszer helyreállt" "engedélyezték a cserét."
Röhögtem magamban, persze látszott gondolom rajtam , hogy ilyen ürüggyel akarnak felültetni, megint űlt 10 percig a telefonon.
És hozta az új telcsit.
Ennyi. -
törölt tag
Biztos én kaptam valami egyedi üveggel szerelt készüléket, de 10 hónap fóliamentes használat után is makulátlan karcmentes elől-hátul
Más, vodánál cseréltek már valakinek telefont? Csak az érdekelne, hogy mennyi idő ez, elküldik hetekre a telefont, vagy megvan hamar? -
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #46955 üzenetére
És mégis milyen alapon? Az Apple vagy a szolgáltató cseréli a telefont? Szerintem az Apple. A szolgáltatói garancia= gyári garancia, akkor ugyanazon feltételeknek kell érvényesnek lenniük. Na majd meglátjuk mi lesz. Legrosszabb esetben verbálisan megszégyenítem őket.
Anno a Starking-ban az a Nagy Sándor nevű fazon is okoskodott nekem, mikor a 3G-t akartam gariztatni náluk. (T-s volt, de az USA-ban cserélték a kijelzőt, így kaptam 3 hónap Apple Care garit.) Össze-vissza okoskodott, minden marhaságot kitalált, csak hogy ne kelljen szervizelni. Persze való igaz, hogy nem is voltam rá jogosult, ugyanis hátlap repedés miatt akartam, viszont a 90 nap Apple Care csak a javított alkatrészre (kijelző) vonatkozott. Csakhogy ő nem ezzel az indokkal jött, az a gond. Ugyanis ezt az iStyle-ban korrektül el is mondta a srác, tehát nem is a "nem szervizeléssel" volt a baj, hanem a sok marhasággal, amit összehordott. Már az 1000. indoknál járt, mire elmondtam neki, hogy az iStyle-ban csak egyedül azt kifogásolták, hogy a garancia csak a kijelzőre vonatkozik. Miután ezt elmondtam, egyből ez lett a fő indok, de azért előtte még jól megszégyenítettem. Utána már nem láttam értelmét, hogy foglalkozzak a dologgal, ugyanis pesti felutazgatással járt volna, nem volt nekem ez olyan létfontosságú. Mindenesetre rendesen kioktattam a nagy magyarországi szervizest. Sovány vigasz, de jó érzés volt látni, hogy kettőnk közül én voltam az, aki tudja is, hogy miről beszél.
Jilian!
Ez melyik T-s szervizben/ üzletben volt?
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #46958 üzenetére
Legrosszabb esetben verbálisan megszégyenítem őket
Dehogy fogod i4-edet sem vitted vissza pár órásan a karc miatt pedig hányan mondtuk. -
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #46960 üzenetére
Micsoda? Mit tehettem volna? A kocsiban vettem észre, mikor hazaértem az üzletből. Csak magamat járattam volna le, hisz semmivel nem tudom igazolni, hogy nem én okoztam. De a szervizelési igény szubpixel miatt az kicsit más szitu. Ha ott kell botrányt csinálni, az nem egy olyan tényre alapszik, aminél simán rám foghatják, hogy én okoztam, mint egy karcot. Hiába pár órás, ugyanúgy megkarcolhattam én is. (Persze tudom, hogy nem így van, hisz a dobozában vittem haza, és a kocsiban vettem elő. Szerintem elég nyilvánvaló, hogy a két eset ég és föld. Ez egyik valamilyen szintén bizonyíthatóan jogos igény, a másik meg veszett fejsze nyele.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
samgar
őstag
Üdvök!
Esetleg aki rendszeresen használja a cydiából az Alertartist nevű programot, tud rá alternatívát? Mert sajnos a jelenlegi nem kompatibilis az 5.1-el.
Oppo Find X5 PRO
-
footy
addikt
Bejovo hivasnal neha ott van az elutasitas gomb neha pedig nem. Mitol van ez es hgoy lehet beallitani, hogy mindig ott legyen?
koszi
-
-
ar
tag
Sziasztok!
Azt szeretnem tudni a kovetkezo esetben mit tehetek. Adva egy iPhone 4, 2 honapja lejart t-mobile-os garival. Meghalt a wifi, se halozatot nem lat (keres) se personal hotspot-ot bekapcsolva nem latja a mellette lepo notebook.
Hol erdemes javittatni? Letezik e/ervenyesitheto e idehaza az Apple-os csere gari, hogy beviszem valami hivatalos helyre es adnak helyette (vmi 200 dollaros csere v mi) egy masikat?
Kosz mindenkinek elore is!
-ar
-
manchester85
veterán
Előbb próbálj ki mindent, network reset, restore, stb, ahogy BoboDJ is írta. Ha semmi, akkor 55-60 ezer forint körül elvileg ad egy újat a T. Ez a garancián túli szervizelés költsége. Újrainduló garancia, új telefon. Természetesen nem kell hűséget meg semmit aláírni hozzá. Nem kevés pénz, de kapsz egy új telefont. Viszont a régit sajnos le kell adnod.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
ar
tag
Koszonom mindkettotok valaszat!
-
máyköl
veterán
Még írjátok be páran, hogy kitöltöttétek...
-
veterán
-
manchester85
veterán
válasz stevve #46981 üzenetére
Bár nem én vagyok a címzett, de talán jobb is. (Mármint nem az, hogy itt megjelent, hanem az összes többi topik számára, hogy ott nem.) Nálam ez félig-meddig kimeríti a spam fogalmát. Főleg, hogy aki beírta, se ezelőtt, se ezután nem fog a topikban semmilyen konstruktív dolgot csinálni. A sok naiv hangyácska meg töltögesse csak, én az első mozdulattal zártam is be, belőlem senki nem fog meggazdagodni. A delikvens pedig egyből mehetne is végleges kitiltásra, bár ez nem az én reszortom, és nem is a megfelelő hely ennek megvitatására.
i6 Silver
-
veterán
Jól van, felesleges tovább borzolni a kedélyeket, töröltem a hsz-t és a kitöltésről jelentőkét is. A konstruktív kérdőívek és kutatások irányában természetesen továbbra is nyitottak vagyunk.
Köszönöm a véleményeket mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti093
tag
Ez működik 04.11.08-as bb-hez iOS 5-tel iPhone 4-hez?
Apple iFan
-
manchester85
veterán
válasz máyköl #46986 üzenetére
Olvasd el a hirdetést! Azt írja, hivatalos függetlenítés, innentől fogva nem tilos.
Egyébként ez a hirdetés egy lehúzás. Írja is, hogy csak a nem lopott és lejárt hűségű, rendezett telefonokra vonatkozik. Tehát azért kér pénzt, ami amúgy ingyenes. A napokban jelentette be az AT&T, hogy függetleníti a lejárt hűségű telefonokat, csak kérvényezni kell a honlapon keresztül. Amit az eladó kínál, az működik és érvényes, csak épp az égvilágon semmi értelme fizetni érte, ugyanis bárki meg tudja csinálni saját maga is. Ha meg elutasítja az AT&T, akkor a hirdető se fogja tudni megoldani.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz zsolti093 #46988 üzenetére
Gyári, de olvasd el az előző hozzászólásom, minden benne van. Ha a telefonod hűsége nem járt még le, vagy nem lett fizetve megfelelően, akkor nem fogják függetleníteni. Ha mindkettőre igen a válasz, akkor pedig fölösleges fizetned érte, ingyen is megcsinálja az AT&T. Vagy én megcsinálom neked a feléért. (De nem tartom valószínűnek, hogy megfelel a telefonod a feltételeknek...)
i6 Silver
-
zsolti093
tag
válasz manchester85 #46989 üzenetére
Elvileg ki van fizetve, AT&T függő alapból. Azt írta az eladó, hogy tudja függetleníteni, és ez gyári függetlenítés, viszont kell neki egy imei szám, és az alapján meg tudja csinálni minden iOS-hez és minden baseband-hez! Azt ő le tudja ellenőrizni hogy sikerült-e a függetlenítés?
Apple iFan
-
manchester85
veterán
válasz zsolti093 #46990 üzenetére
Tudom, hogy mit ír a hirdető, nem kell elmondanod. Nem érted meg, hogy nem ő csinálja? Semmi köze a baseband-hez és a szoftververzióhoz, hisz gyári függetlenítés. Nem ő csinálja, ő csak megigényeli a folyamatot az AT&T-nél, ezért mondtam, hogy ezzel az erővel és is kifüggetlenítem neked, de te is meg tudod magadnak csinálni.
Úgy tudod megcsinálni, hogy utánanézel. A google a barátod, a lényeget elmondtam.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
zsolti093
tag
válasz manchester85 #46991 üzenetére
Akkor ezt is meg tudnám csinálni? Ehhez be kéne vinni amerikába az AT&T-s üzletbe, nem? Hogyan tudom megcsinálni?
Apple iFan
-
Mya91
tag
Hozzám került egy 3g. Regeltem az Itunes-
ra, gépen is rajta van. Letöltöttem a Vibert
és a GoogleTalk-ot is. A Viber nem
engedèlyezi a reget, elindul. Beírom h
MO.... utána automatice odaírja h +36.
Alulra irom a telszámot, hogy 20........, de
semmi nem történik csak kiírja, hogy
nézzem meg az internetkapcsolatot, meg
push meg stb... (annyira nem tudok
angolul.) A talk meg nem jelzi ha ir valaki.
A Youtube a másik fele... azt irja ki, hogy
"Youtube bekapcsolòdás nem lehetséges"!
Nem 06.15.00-ás! Fogalmam sincs mit
tehetnék még. Mobilnet beállítva, fb-
pöccröff!Előre is köszönöm mindenkinek!
-
jilian
addikt
válasz manchester85 #46958 üzenetére
A Budafoki T-ben!
-
Mya91
tag
válasz mongoose123 #46996 üzenetére
Modem Firmware: 05.13.04
-
Mya91
tag
válasz mongoose123 #46999 üzenetére
Fent van. 20-as vagyok, igen. Szóval nem gyári független.... remek! Ez is jó vétel volt! Mit tudok tenni, hogy "használható" legyen?
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest