Hirdetés
Aktív témák
-
mutyi
senior tag
válasz f1alonso #46500 üzenetére
Valszeg nincs neki semmi komolyabb baja. Alapból restore-t kell megpróbálni DFU módban, de amit leírt a srác a vaterán, nekem abból az jön le,hogy nem tölt rendesen a telcsi. Ennek az oka lehet pl. hogy az akkumulátor bedöglött. Mikor nálam volt egy iphone 4-es szerelésen és az akksi szar volt, akkor pl. kb. pont ez volt a hibajelenség, legalábbis, ha jól értelmeztem a vaterás hibaleírást. El kell dönteni neked megéri-e az esetleges kockázatot. Egy új akksi nem sok bele, viszont az első generációs Iphone hátulját leszedni nem egyszerű móka, főleg ha még a gyári hátlap van rajta. Ha már utángyártott,akkor azt könnyebb.
-
pumbesz
csendes tag
Sziasztok
Nemtudjátok h lehetne megoldani h iphone 3g-n is fusson az angry birds space? nemigaz h nemlehet meghackelni
[ Szerkesztve ]
iPhone 3g 8gb iOS 4.2.1 black bb 5.15.04, SonyEricsson Live With Walkman 2.3.4
-
trickyy
senior tag
Sziasztok!
Ibooks-on kívül ismertek valamilyen alkalmazást amivel tudnék,könyveket,pdf-eket olvasni? Valami hiba van az ibooksal,nem tud szinkronizálni az itunesból vagy mi,újraraktam már többször is mindig kiiírja ,ha megnyitom,hogy telepítsem újra stb..
-
trickyy
senior tag
Köszönöm megnézem ezeket,lehet bele könyveket másolni?
-
whited
addikt
sziasztok
hogy és kitől tudnám kideríteni, hogy minden okés-e a telóval, mert aki hirdeti gsm boltba vette 1 hónapja,de félek viszont viszonylag jó árban van [link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
vadászcsiga
félisten
válasz whited #46515 üzenetére
Sehogy, múltkor is volt itt egy gsm boltban vásárolt iphone-nal valami gubanc már nem emlékszem mi volt de ha jól emlékszem még számlát sem kapott, nem tudom mi lett a vége.
Semmi garancia nincs ilyen készülékre, zsákbamacska az egész. Vagy jó vagy nem, mondjuk az árából itélve inkább nem.
irattak róla a gsm-el adásvételit letiltás ellen, gondolom ez se ér sokat igaz?
Szerinted?[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
válasz vadászcsiga #46516 üzenetére
ez igaz?
"Igen, de részletre csak 1 évre tudod venni, csekkold le a T-mobile honlapján. Ha a teló részletre van, akkor le tudják tiltani, de ha csak simán előfizetésre, akkor nem, csak az előfizetést, ha nem fizeted. Ez ügyben a T-mobile-t is felhívhatod, szerintem hétvégén is felveszik.Vagyis 1 év után már semmi sem lehet, akkor sem, ha 2 év előfizuval vetted. Üdv,"
az előzőhöz annyit hogy irattak róla a gsm-el adásvételit letiltás ellen, gondolom ez se ér sokat igaz?
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
trickyy
senior tag
válasz Mela Kehes #46514 üzenetére
Az viszi az .epub file-okat? Mert PDF readerem van,de az nem alkalmas epubra.
-
kisbandima
tag
válasz whited #46522 üzenetére
Nem tudom, hogy létezik-e ennél rosszabb verzió. Használtat veszel egy ismeretlen embertől, aki GSM boltban vette, akik ki tudja honnan/kitől szerezték. Ha van felesleges 100.000 Ft-od nyugodtan megveheted, de már emlékeim szerint ezen a fórumon is voltak páran akik ráfáztak erre. Nem tudod előfizetésesen részletre megvenni a T-Mobile-nál?
-
whited
addikt
válasz kisbandima #46524 üzenetére
a probléma ott van hogy vettem egyet tavaj előtt ősszel amit én hüle eladtam és most szeretnék egyet de 2évig nem vehetek másikat
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
szijartg
őstag
válasz kisbandima #46524 üzenetére
Jogos! Én sem mertem "okosban" megvenni olcsóbban! Mivel nem csak pár ezer ft-ról volt szó. Megvettem szolgáltatósan, céges előfizuval elég jó áron a 4s 32Gb-ost.
Így legalább nyugodtan kelhetek fel és nem kell azon paráznom, hogy mikor tiltják valami miatt. És akkor mehetek a só hivatalba... -
dev89
tag
Sziasztok!
Azt mért csinálja a készülék, hogy egyszer csak nem reagál semmire, olyan mintha ki lenne kapcsolva. Simán nem is tudom bekapcsolni csak a home gomb + bekapcs párossal, az akkuban van szufla.. Amiről szó van iphone4, ios5.1, semmi okosság(jb), ráadásul nem rég lett frissítve a rendszer. Hozzáteszem ezt korábban is eljátszotta már ios4 alatt.
-
irgum
addikt
válasz Barett 50cal #46529 üzenetére
T-Online, T-Home
honlap: www.t-home.hu
pop3: mail.t-online.hu
smtp: mail.t-online.hu
felhasználónév: @t-online.hu végződésű e-mail esetén a fióknév a szerződésen az e-mail címnél feltüntetett bejelentkezési azonosító. A @netquick.hu, @aldomain.t-online.hu és @domain.hu esetén a fióknév a teljes e-mail cím!Ha nem megy akkor a portokat is be kell állítanod, hirtelen ezt találtam: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
whited
addikt
sziasztok
aki mostanába vett 4s-t mik a tapasztalatok, akkumlátor stb szempontból?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Misi1979
őstag
válasz whited #46525 üzenetére
Ha gsm-bolt vállal garanciát és erről papír is van, előbb megvenném azt, mint simán egy magánszemélytől, aki előfizura kihozta a T-től.
Ha egy gsm-bolt megvesz valakitől egy mobilt és azt továbbértékesíti, onnantól kezdve a felelősség a gsm-bolté. Tehát letiltás esetén, akár a vállalt garanciaidőn túl is kötelesek megtéríteni a károdat.
És lehet húzni fogják a szájukat, de meg is fogják, mert:
-nem hiányzik nekik a balhé, a működési engedélyük értékesebb, mint egy 100k-s készülék
-a letiltás nem számít meghibásodásnak.
-eladás pillanatában a gsm-bolt garanciát vállal arra, hogy a készülék tehermentes, nem bűncselekményből származik. Letiltás esetén ezek közül valamelyik sérül.
-előző pontról a ptk. rendelkezik, ha adásvételiben nincs is szabályozva ez a kérdésNem ok nélkül nem szereti a legtöbb gsm-bolt a nagyobb értékű t-függő készülékeket. Számukra azok meglehetősen kockázatos befektetések
Ha esetleg szívózna a bolt, mert azért mélyen zsebbe kell nyúlni egy ilyen visszafizetésnél, nyugodtan meg lehet említeni azt, hogy pl. "ismerősödet megkérdezted a rendőrségnél/tmobilnál, azt mondta, hogy lopás miatt tiltották az imei-t" (vö. orgazdaság, kb. jobban félnek tőle, mint az nav-tól).
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
dev89
tag
Bocs akkor nem fogalmaztam elég pontosan. Szóval most lett frissítve 5.1-re és nem lett rá semmi visszarakva, hanem újként lett beállítva, csak utána lett beállítva az icloud hogy lehúzza a névjegyeket. De mondom hasonló marhaságot csinált már ios4 alatt is és ez nem állandó jelleggel hanem amióta megvan 1-2-szer..
-
Bazsó
tag
□ "Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél" □
-
BossBoss
őstag
válasz manchester85 #46527 üzenetére
Pontosan az nem 1 év 8. hónap után?!
-
whited
addikt
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szabadságom utolsó napjaiban azért csak sikerült valaminek felidegelnie, de azt nem gondoltam,hogy az iPeone 4-em lesz az...
5.1, no JB. Telefonáltam, de diktáltak egy hosszabb szöveget, mondom, várj, bedugom a headsetet. Beszélgetés közben bedugtam, ahogy szoktam, és nem váltott át rendesen, én hallottam a másikat, de ő nem hallott engem. Kihúztam, és akkor már én sem hallottam semmit a telefont a fülemhez emelve, teljese szétesett a hívás, bontanom kellett, és újrahívni. Ez valami 5.1 feature? Régebbi szoftokkal nem volt ilyen gondom. Ha bedugtam headset, átváltott arra, ha kivettem, folytatódott, úgy mint előtte, mindezt beszélgetés közben.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz Cyber_Bird #46549 üzenetére
Ezt elfelejtettem írni, gyári headsettel történt az eset.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest