Hirdetés
Aktív témák
-
félisten
Sziasztok!
Ha valakinek van fölösleges iPhone 3Gs telefonja tip-top állapotban olcsón, akkor dobjon egy privit!
Illetve tapasztalatok is jöhetnek, hogy mennyire jól fut rajta az iOS 5. Hol lassabb, mint a korábbi verziók.Köszi!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
veterán
Sziasztok
Azlenne a kérdésem hogy Viber-en tudok olyannal csevegni akinek androidos telója van? Vagy ugyanúgy szöveges üzenetet is csak olyannak tudok küldeni viber-al akinek iphone-ja van?
iPhone 13 Pro Max
-
törölt tag
Nem tudom mi igaz belőle, de azt hiszem a vodás topicban olvastam, hogy az illető nem tud sem üzenni sem hívni viberen, mert a voda korlátozza. Ha jól emlékszem droidos telefonról volt szó.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz __H4X0R__ #47914 üzenetére
Nem tudom hogyan tudná, ezért is írtam, hogy nem tudom mi igaz belőle, de ha akarnák biztosan tudnák korlátozni, és ha bejön a 2Ft/perc adó akkor szerintem fogják is.
__H4X0R__ amikor pl a fészbuk forgalom nem számít az adatforgalomba azt is látják valahogy. Épp ezért fogják szerintem korlátozni valahogy, mert mindenki ezeket a programokat fogja használni.
[ Szerkesztve ]
-
__H4X0R__
senior tag
válasz #35104512 #47915 üzenetére
Jó, csak azon gondolkozom, hogy mi alapján lehetne azt eldönteni? Hiszen, adatforgalom-adatforgalom, nem különböznek egymástól... Ha ez a telefonadó bejön, akkor az okostelefon tulajdonosok 90%-a ezt fogja használni. Volt valami cikk is erről, hogy problémák léphetnek fel a hálózattal, mert nem erre lett kitalálva...
www.kristofnagy.com
-
Ragnar95
félisten
válasz #35104512 #47915 üzenetére
És mégis hogy szűrné ki,hogy te épp Viberezel
Csak úgy nem nézegetheti, hogy te épp mit csinálsz a mobilneteden, bár biztos tudnák nézni, ha nagyon akarnák,de személyiségi jogok miatt nem tehetik meg, így meg nem tudják kiszűrni...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
fazr
senior tag
válasz __H4X0R__ #47914 üzenetére
ÁSZF-ben benne van egyes csomagoknál, hogy a tethering és a voip nem engedélyezett. Azt nem tudom, hogy korlátozzák-e vagy sem, mert az én csomagomnál engedélyezett.
Az viszont valószínű, hogy tudják korlátozni, mert ha jól tudom AT&T-nél is extra havidíj ellenében van a tethering és/vagy voip.
[ Szerkesztve ]
-
pallos99
csendes tag
hello
ma vettem egy 4s-t és telenorba bementem microsimért, adtak. és azt írja teló h nem rendelkezek mobil adatszolgáltatási csomaggal. ez alap telenor sim es hiba vagy lehet h le van tiltva a netem? -
Ragnar95
félisten
válasz pallos99 #47919 üzenetére
Be kell állítani a Telenornál a mobilnetet ez alapján
insomniac: azt nem tudom,h a voip-t látja-e,ha igen, akkor valóban meg tudják csinálni,de pl azt nem nézheti,h milyen ip címet nézel éppen, ami alapján megtudhatnák még...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
iPhone 4 vs iPhone 4S témához:
iPhone 4 -em van. Baromira nem vonz a 4S. Most épp lenne is rá pénzem, hogy lecseréljem, az árkülönbség is elenyésző, de abszolút, semmi cserélhetnék érzésem nem volt amióta bejelentették a 4S -t. Siri nem kell, kamerát lesz@rom, térerőproblémám nem volt az 1 éves I4 használat alatt egyszer sem, gyorsaságra alig gyorsabb a 4S, pedig ez volt az egyetlen ok, amiért esetleg lecseréltem volna. De mikor múltkor a T -mobilba bementem, és beléptem a Safariba 4S -en, láttam, higy ugyanolyan laggok vannak, mint a 4 -en, így pláne sz@rtam a cserére.
Viszont úgy néz ki az 5 bejelentése előtt még is meg fog történni a csere, pont amiatt, mert egy harmadcikulusú iPhonet már nem fognak annyira támogatni, iOS6 után nincs tovább, és egyszerűen rákényszerít az Apple rá, hogy az aktuális másodmodellt minimum megvegyem -
Tibee86
nagyúr
válasz máyköl #47925 üzenetére
Most kell, de mégse, de az új Iphone előtt cserélni akarsz, de csak a támogatás miatt, tehát mégis kell. Miért nem várod meg az újat??
Amúgy ez az ios 6 után nincs támogatás dolog ez biztos?
Én nem cserélném le, még ha csak +10-20k lenne akkor se, mert ez is bőven megteszi.[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz Tibee86 #47930 üzenetére
Felesleges megvárnom az újat, biztosan nem fogom megvenni.
Hát, szinte biztos ez a támogatós dolog.
iPhone 2G: iOS3
iPhone 3G: iOS4
iPhon 3GS: iOS5 ?
iPhone 4: iOS6 ?
iPhone 4S: iOS7 ?Kb. pont 10-20 ezer a különbség, mert én használt cuccokba játszom, de mondom, még ennyit sem szeretnék ráfizetni...
-
Tibee86
nagyúr
válasz máyköl #47931 üzenetére
Részemről majd valami nagyon nagy újításnak kell lennie az ios7-ben, hogy elgondolkozzak a cserén, de az még bőven odébb van. Ezáltal a 4s szinte biztos, hogy ki fog maradni nálam, lehet az "5"-ös majd egyszer, de az is még legalább 1, de inkább 2 év múlva, ki tudja milyen lesz.
Hiába tartom iszonyat jó telefonnak, az árát még mindig nagyon túlzásnak tartom.[ Szerkesztve ]
-
talamasca
senior tag
válasz máyköl #47925 üzenetére
Én főleg azért váltottam 4S-re, mert a 4-em Gevey-s volt és meguntam a babrálást.
4-ről nem is nagyon érdemes váltani, mindig két generációt kell ugrani.Viszont azzal a T-s példáddal nem nagyon értek egyet. Nem tudom mit tudtak a kirakott készüléken elb@szarintani, de pont a Safarin belül érzem legjobban a sebességugrást, laggal meg az egész telefonon nem találkoztam még.
“Black as midnight on a moonless night.”
-
Tibee86
nagyúr
Húúú ahány ember annyi félét, sokszor volt téma, mindenkinek más jön be.
Milyet szeretnél az se mindegy, bumper, hátlap, vagy ami atomtámadás ellen is véd?
Amúgy a legjobb tok nélkül szerintem, egy jó kis bőrtok max hozzá, de pl nekem muszáj, ha szeretnék itthon is telefonálni[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Mi van srácok, telihold lesz?
Ha wifi beállításoknál kikapcsolom a kézi csatlakozást, akkor nem fog feldobálni ablakot a safari, hogy kapcsoljak wifi-t?
-
Tibee86
nagyúr
Akkor még egy kis OFF tokkal kapcsolatban. Nagyon gondolkozok egy gyári bumperen, de fogalmam sincs, hogy tetszene e egyáltalán a telefonon. Viszont ugye ezek szépen be vannak csomagolva, viszont arra, hogy megnézzem nem nagyon szeretnék 6-7 ezret kidobni. Szóval valaki nem tud valami olyan boltot, ahol esetleg meg tudom nézni, mondjuk van egy kibontva??
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest