Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Blaise
veterán
válasz máyköl #46051 üzenetére
Nem.
Csak azt az appot töltheted le, ahol nincs külön iPhone meg iPad verzió. Real Racing 2 esetében van. iPad verzió
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz máyköl #46051 üzenetére
A real racing 2 -ból két verzió van:
- real racing 2 ( te ezt vetted meg)
- relaracing 2 HDIlyen esetben meg kell venned a HD verziót, hogy teljes képernyős legyen és optimalizálva legyen iPad-re, de tudod használni rajta a megevett real racing 2-de it csak rondább lesz a kép mivel nagyítja ( és nem az iPhne 4/4S felbontásban futtatja hanem a 3Gs/3G felbontásban).
-
manchester85
veterán
válasz máyköl #46056 üzenetére
Miért, ha veszel egy 43 cipőt magadnak, de a gyerekednek 36-os kell, akkor joggal lophatnál magadnak egy 36-ost, mert kétszer nem fogsz ugyanazért fizetni? Az egyik iPad, a másik iPhone. Ha PC-re megveszel egy játékot, az se fog futni a telefonodon. Persze én is örülök neki, ha elég egyszer megvenni, de azért a logikád enyhén szólva is sántít.
i6 Silver
-
mondomén
őstag
válasz manchester85 #46057 üzenetére
A lehetőség adott, hogy univerzális appot csináljanak. Innentől kezdve mindenki döntse el maga, hogy ki a kocsog. Aki le akar húzni vagy aki nem akar fizetni (másodszor).
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz mondomén #46058 üzenetére
És ha valamelyik app pont azért olcsóbb, mert nem univerzális, vagy épp azért drágább, mert univerzális, akkor mi van? Szerinted a lehúzásnak az az egyetlen módja, hogy egy alkalmazás épp univerzális vagy nem az? Lehet, hogy van egy 80 centes progi iPhone-ra és iPad-re is, illetve van egy másfél eurós, netán 3 eurós, ami meg univerzális. Na, most melyik a lehúzós?
(Akinek meg nincs iPad-je, nem akarja azt is kifizetni, hogy egy iPad-es verziója is legyen. Mert így vagy úgy, de a végén mindig a vásárló fizet, és semmi nincs ingyen, még az se, ami annak tűnik...)
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
mondomén
őstag
válasz manchester85 #46059 üzenetére
Nem kell, hogy drágább legyen csak mert univerzális. Persze ez már annyira nem jó üzlet, de nem is háborog a felhasználó.
Miért gondolnám azt, hogy ez az egyetlen mód a lehúzásra? Ott húznak le ahol tudnak. Nem is zavar, hisz minden a pénz körül forog.
Csak azt mondom, hogy valahol igaza van máyköl-nek.Így hirtelen a where's my water 80 cent és univerzális. De biztos itt is játszik az in-app purchase. Például az angry birds space nem univerzális és ugyan úgy fizethetsz játékon belül. Ők még telhetetlenebbek.
Látom szerkesztetted.
Nem nagyon vagyok tisztában az árakkal, de ha jól emlékszem az ipad-es appok többe kerülnek 80 cent-nél. Így azt mondanám, hogy a nem univerzális a lehúzósabb. De felesleges ezen lovagolni, elég eltérő az árazás...[ Szerkesztve ]
-
arpi6k
addikt
Üdv!
Ezt az iMessage-et hogyan kell használni?
[ Szerkesztve ]
Intel & ATI
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #46057 üzenetére
Most nem igazán értek veled egyet, ez a cipős hasonlat meg nem az igazi.
Megveszek egy játékot Pc -re, nyilván meg kell vennem xbox -ra is. Logikus.
De ha az Apple -nem kifizetem egyszer a Real Racing 2 -őt, akkor azt had ne kelljen már mégegyszer megvennem csak azért, mert voltam olyan bunkó, és vettem egy másik Apple terméket. Ugyanabból a Store -ból tölteném le, ahol egyszer már ezt megvettem. Szerintem ennyi lehetett volna az Apple -ben, nem emiatt menne csődbe.
Persze most nem fogom lelopkodni az appokat mert hú de megsértődtem, csak hát na, ez szerintem nem szép dolog.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz arpi6k #46062 üzenetére
Beállítások --> üzenetekben legyen bekapcsolva az imessage.
És ha valamelyik kontaktodnak szintén be van kapcsolva, internet hozzáféréssel ingyen lehet sms -ezni, képeket küldeni, stb. Onnan tudod, hogy az üzenet imessage volt és nem sms, hogy nem zöld, hanem kék színű. -
Kommy
veterán
válasz máyköl #46063 üzenetére
Ott hibádzik az egész gondolatmeneted, hogy az Applet hibáztatod ezért, pedig a fejlesztőt kéne hibáztatni aki így adja ki a programját. Ennek amúgy több oka is van miért így csinálják, mivel egy univerzális appot ha úgy veszzük nehezebb megcsinálni, mint két különállót. Ráadásul így nagyjából tudják követni, hényan használják iPad-en és hányan iPhone-on. Így a jövőbeni fejelesztések akkár abban az irányba mehetnek el.
Az applenek ebbe, hoyg egy program univerzális, vagy két külön program semmi köze sincsen.
-
Csabee.
nagyúr
Tegnap előtt használni szerettem volna a frissített Navigont, hát úgy elkavart hogy nem igaz... illetve nem hittem neki! de egy 2km-es távolságban lévő utat 14Km-re írt ki... Pedig kerületen belül akartam utazni.
Ti tapasztaltatok ilyet?
Üdv: Csabee.
-
Mela Kehes
addikt
válasz máyköl #46063 üzenetére
van egy csomó olyan program, ami iPhone-on másképp kell hogy kinézzen, tehát nem lehet az iPad-es verzióval teljesen egyforma. Kisebb a kijelző, másképp férnek el a dolgok, teljesen logikus. iPad vásárlás előtt én is így gondoltam, hogy minden programom meglesz iPad-re is. Most már eleve úgy választok programot, hogy univerzális legyen. (ha megoldható)
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
bandigno
senior tag
Ma ingyenes az Equalizer PRO, 5 dolcsiról, elvileg végtelen számú júzer beállításokkal! hajrá!
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Hello!
iPhone 3G -t szeretnék jailbreakelni, de sehogy sem sikerül.
Redsn0w. 4.2.1 ipsw betallózva, next, Install Cydia bepipálva, next, felkészít a dfu -ra, next, de ez a szerencsétlen dfu mód nem működik. 100x próbáltam. Próbáltam úgy, hogy 3mp. power gomb, 10mp. home + power, 15mp. home, de hibaüzenet. 10mp. home + power és 15mp. home gomb is volt, de hibaüzenet.
Mit csinálok rosszul? -
pumbesz
csendes tag
sziasztok! tudna nekem segiteni valaki hogy iphone 3g nek a status barját átlátszová tegyem a menüben? mint pl az iphone 4 nek amilyen. Aki tudja irjon PÜ-t pls már régota kutatok lehet egyébként ilyet csinálni?
iPhone 3g 8gb iOS 4.2.1 black bb 5.15.04, SonyEricsson Live With Walkman 2.3.4
-
pumbesz
csendes tag
válasz xlife11 #46083 üzenetére
ja okés, én is keresgetem a neten, kár h a 3g re nemlehet felnyomni az 5.1 es iOS-t akkor minden meglenne oldva, még egy kérdésem lenne, hogy amikor van egy nemfogadott ivás pl 5.1 es iOson akkor ha elhuzod oldalra visszahivja, a 4.2.1 ben ugye nincs, van külön ilyen progi rá?
-
Ragnar95
félisten
válasz pumbesz #46087 üzenetére
Alapból nem olyan bonyolult, csak restore-olni kell a telót a whited00r ipsw felrakásával, bár az iPad BB kicsit megváltoztatja a restore menetét,de így is megoldható valahogy
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
pumbesz
csendes tag
válasz Ragnar95 #46088 üzenetére
akkopr inkább használom igy mert ha meg elkurom akkor futkározhatok szervizeltetni, majd csak lesz valaki aki álátszová tudta csinálni a statusbart- és lesz kedves nekem elmagyarázni mást nemtudok, azért köszi a segitséget
-
szabopali
aktív tag
Van az autómban egy komplett -anno fullextrásnak mondott- kihangosító szett amit egy 6xxx Nokiához tetettem be. Mikrofon a visszapillantó tükörnél, híváskor elhalkul a rádió stb. Most szeretném feléleszteni az iPhonhoz! Gondolom csatlakozó cserével meglehetne bütykölni, de hát csak kéne egy hozzáértő műszaki ember! Netán valaki csináltatott ilyen vagy hasonló munkát és van kontaktja a célszemélyhez? Ha igen, megoszhatná velem a részletek megbeszélése érdekében! Köszönöm
szabopali
-
Ragnar95
félisten
válasz Csabee. #46091 üzenetére
És iPad BB-vel működik a sima restore, nem dob semmilyen hibaüzenetet Ebben a függetlenített telós témában nem vagyok otthon, ha már veszek, az független vagy olyan hálózat függő, amilyet használok
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
pumbesz
csendes tag
válasz Ragnar95 #46092 üzenetére
egy fajta cfwt tudtam feltenni rá mivel ipad BB-s az pedig névre pontosan a 4.2.1(8C148) egyedül ez ment fel rá ez is módosított cfw volt, egyik srác csinálta, és googlebe találtam rá.
azért nem merek szorakozni vele mert a többinél már más hibakódokat írogatott ki aminek természetesen a jelentését megnéztem[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest