Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3951) Karma válasza máyköl (#3949) üzenetére


Karma
félisten

Mentségére szóljon, hogy azért ez túl erős volt: "Tévedsz. Az összes wifi hibás 3G látja a hálózatokat, de nem sikerül rácsatlakoznia." Amellett, hogy tényszerűen téves. Aláhúztam a lényeget.

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#3952) Kashim válasza Szecsy (#3950) üzenetére


Kashim
őstag

Kép alatt az van, ami egyébként csak egy aláírás, viszont a képen nem. Elég nagy az eltérés a két modell közt külsőre, így könnyen megállapítható.

[ Szerkesztve ]

(#3953) Szecsy válasza Kashim (#3952) üzenetére


Szecsy
aktív tag

akkor elnézést kérek ne haragudjatok! nekema képről nem tünt fel ezért is irtam elöbb

(#3954) rolcsibácsi válasza Szecsy (#3950) üzenetére


rolcsibácsi
őstag

4eken meg nem láttam ilyet sehol, remelem nem is lesz két év múlva sem.. Sajnálom a 3G-seket emiatt.. Tisztelet a kivételnek:)

[ Szerkesztve ]

(#3955) Gorbesz válasza máyköl (#3949) üzenetére


Gorbesz
tag

fejezd mar be. nekem amugy is negativ tapasztalatom van veled, de nem fogom itt kiventillalni. max. annyit mondok hogy telefonban messze nem volt ekkora szad, hisz meg csak kisiskolas vagy.

amugy meg hogy ismet ONtopic legyen, nezegettem az iphone game aarakat, es meglepoen olcso. asszem nem is JBzek, veszek storerol :D

[ Szerkesztve ]

PS5/iOS

(#3956) manchester85 válasza Gorbesz (#3955) üzenetére


manchester85
addikt

"hisz meg csak kisiskolas vagy"

Ez nem lepne meg. :U

Most idézzem be az összes privát párbeszédünket? A forgatókönyv az volt, hogy kérdeztél valamit, majd miután válaszoltam, kijelentetted, hogy ez nem így van. Aztán pár nappal később rájöttél magad is, hogy mégse volt igazad, és 1 hét se telt el, de már alig vártad, hogy beírhasd a tutibiztos infót valakinek a kérdésére. :)

i6 Silver

(#3957) Totheground válasza Gorbesz (#3955) üzenetére


Totheground
addikt

Nem véletlen, hogy gyakran elhangzik, hogy nevetséges, ha valaki vesz egy 100k+ telót, utána meg lopkodja rá a párszáz forintos appokat. :D

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#3958) Gorbesz válasza Totheground (#3957) üzenetére


Gorbesz
tag

nagyon jol csinalja az Apple. raadasul nem 1 game van, ami feler siman pl. egy PSP-s MGS:Peace Walker szinttel (es ez nalam egesz nagy level:), es par dodoba kerul csupan.
teny hogy kulso controller nelkul nehany gamet nehezkes iranyitani, de siman megeri.

PS5/iOS

(#3959) LordAxwell válasza hemaka (#3935) üzenetére


LordAxwell
senior tag

Köszi a választ, nem is hangzik rossznak, ezt a csomagot úgy is lehet igényelni ha feltöltőkártyás vagyok?

Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.

(#3960) máyköl válasza Karma (#3951) üzenetére


máyköl
veterán

Igen, ezt vissza is vonom, mert azt hittem, hogy az összes wifi hibás 3G látja a jelet, de csatlakozni nem tud. Ebben tévedtem, de én még mindig csak ilyen wifi hibásat láttam, de abból jópárat. Szerintem a többségnek így jelentkezik a hiba.

Gorbesz: Kisiskolás? Hol mondtam én neked ilyet a telefonban? Középiskolába járok, ezt eddig sem titkoltam, de nálam a kisiskola az általános iskolát jelenti, de még abból is az alsóbb korhatárt.
Miért nem volt nagy szám a telefonban? Attól, hogy te nem tudtál kulturált, normális szavakkal válaszolni nekem sms -ben, én viszont mindenféle káromkodás nélkül visszaírtam, emiatt nincs akkora arcom a telefonban? Én ezt nem éppen így nevezném... De ha folytatni szeretnéd ezt, ami már teljesen felesleges, mert már tárgytalan rég az üzlet, akkor ne itt kérlek, mert már így is sok az OFF. Köszönöm.

(#3961) máyköl válasza manchester85 (#3956) üzenetére


máyköl
veterán

Idézhetnetnéd nyugodtan, kár, hogy tilos... :)
Kérdeztem tőled valamit, te válaszoltál rá, majd megkérdeztem, hogy de ez tuti-e, és meg tudod-e magyarázni, hogy miért nem jó. Te erre azt írtad, hogy fogalmad sincs, nem tudsz róla, de nem is érdekel téged, kérdezzem meg máshol. Tehát nem tudtad biztosra, csak tippeltél.
Én pedig nem kijelentettem, hogy ez nem így van, és nincs is igazad, sőt, kikértem a véleményed, hogy tudsz-e valamilyen infóval szolgálni, mert előtted 2 embert megkérdeztem, és veled ellentétben, azt mondták, hogy van ilyen.
Végül igen, neked lett igazad, de ezt te sem tudtad biztosra, máshoz küldtél, de én sem javítottalak ki téged, megkérdeztem, hogy mit tudsz erről...
De neked is mondom, hogy ezt nagyon ne itt tárgyaljuk ki...

(#3962) Blaise


Blaise
veterán

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni udid regisztáció ügyében? Kommy-t kérdeztem, ő már sajnos betelt.

[ Szerkesztve ]

(#3963) Zjunior válasza Blaise (#3962) üzenetére


Zjunior
veterán

Engem is érdekelne nagyon!

Köszönöm! :R

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#3964) Zjunior válasza Blaise (#3962) üzenetére


Zjunior
veterán

EZt találtam:)[link]

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#3965) manchester85 válasza máyköl (#3961) üzenetére


manchester85
addikt

Azért, mert valaminek nem feltétlenül tudom a technikai magyarázatát, még tudhatom biztosra, nem? :U A gravitációt is tudta mindenki, biztosra, attól még, hogy nem bizonyította Newton előtt senki. :U A segítségkérés lényege nem abban nyilvánul meg, hogy a másik szavát megkérdőjelezd, leállj vele vitatkozni, esetleg számon kérd, hogy mi alapján van így. Az milyen már, hogy én segítek, te meg leállsz velem vitatkozni, hogy indokoljam meg...Wazz, akkor ne hidd el, ennyi.. Mivel itt a legtöbb fórumozó laikus "iphone szakértő" (hobbiszinten informálódik, így nem hinném, hogy bárkitől is elvárható lenne, hogy bizonyos szakmai kérdésekben mélyebben el tudjon merülni), a válaszokat nem megkérdőjelezni, hanem megköszönni szokás.

Én azért küldtelek máshoz, mert nem fogok leállni veled vitatkozni arról, amiről fölösleges. :U Téves információkat pedig nem szokásom osztogatni a fórumon, de nyugodtan tegye fel a kezét itt, akit én valaha is megtévesztettem bármilyen általam leírt kijelentéssel. És ez nem azért van, mert húdenagy iPhone szakértő lennék, (ugyanúgy informálódom, híreket olvasok hobbi szinten, mint bárki más) hanem mert azon túl, hogy teljesen más a szakterületem, kétszer meggondolom, hogy mihez írom le a véleményem. Pl. sose írnék olyat, hogy egy wifi chip akkor szállt el, ha csak simán nem csatlakozik fel. :U Tudod javítani? Értesz hozzá? Nem, akkor meg? Láttál rengeteg wifi hibásat, és? Én meg láttam rengeteg törött autót, akkor most már autószerelő vagyok? Azt ne mondd már, hogy ez nem álokoskodás..

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

(#3966) máyköl válasza manchester85 (#3965) üzenetére


máyköl
veterán

"Azért, mert valaminek nem feltétlenül tudom a technikai magyarázatát, még tudhatom biztosra, nem?" Ez pontosan így van. De te azt mondtad, hogy nem tudsz róla, hogy működne -e, kérdezzem meg máshol. Vagyis nem tudod, hogy működik -e, nem azt nem tudod, hogy hogyan működik.

"Én azért küldtelek máshoz, mert nem fogok leállni veled vitatkozni arról, amiről fölösleges" Lásd fent. Kifejtettem, olvasd el azt a privát üzenetet. Egyértelműen lejön belőle, hogy azért küldesz máshoz, mert nem tudod, hogy működik -e. A kulcsmondat, és most ezt bocsásd meg, hogy idézem a privátból: "Én nem tudok róla, hogy működne, ennyi"

Azt mondjuk nem tudom, hogy miért kell tudnom javítani valamit, hogy tudjam, hogy az hibás. Elromlott a rádióm. Sok konnektorba beledugtam, nyomogattam, nem reagál. Nem értek hozzá, nem tudom megjavítani, de tudom, hogy elromlott.

De akkor megígérem, hogy ezentúl 2 -szer is meggondolom, hogy mit írok le ide, mint te. :o :R

(#3967) hemaka válasza LordAxwell (#3959) üzenetére


hemaka
nagyúr

Nem, ez előfizetéses csomag.

(#3968) Blaise válasza Zjunior (#3964) üzenetére


Blaise
veterán

Nem rossz, ha működik akkor szólj :)

(#3969) icecave válasza Zjunior (#3964) üzenetére


icecave
nagyúr

Ezt is kipróbálhatná valaki vállalkozó szellemű: [link] :)

máyköl vs. manchester85: folytassátok privátban szerintem (bár személy szerint élvezem ez ilyen kicsinyes vitákat, és a véleményem is megvan). máyköl, mi lenne,ha beletörődnél, hogy nem neked van igazad. Olvasd el mégegyszer azokat a hozzászólásokat, amikből kiindult a vita, és ami még fontosabb, ÉRTELMEZD is, ahelyett, hogy most itt minden szón pattogsz, mint "bögőlégy a sz*ros deszkán". Képzeld, én is el szoktam ismertni,ha valamiben tévedek, vagy rosszul tudtam. Volt már olyan, hogy szentül hittem, hogy nekem van igazam, és mikor kiderült, hogy mégsem, nem azt csináltam, amit te, hanem közöltem, hogy "igen, beégtem". Nem lesz semmi baj, hidd el, a kisjancsika sem fog összemenni, ha egyszer nem győztesen jössz ki egy vitából. Ha így lenne, már negatívban lennék én is, annyi vitát vesztette már el :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3970) hemaka válasza icecave (#3969) üzenetére


hemaka
nagyúr

beta1-nél működött a dolog, csak nem volt térerő, vagy egy idő után elment.
Utána untam meg és regisztráltattam a telómat.

(#3971) icecave válasza hemaka (#3970) üzenetére


icecave
nagyúr

Értem, nem tudtam.
Én még azon gondolkodom, hogy 4.3.3-re frissítsek-e. Csak a CallCounter 3 bugja miatt tenném. Persze, lehet írnom kellene a fejlesztőnek, hogy csinálja már meg 4.2.1-re, nem mindenkinek van frissebb iOS fent :D

(#3972) Blaise válasza icecave (#3969) üzenetére


Blaise
veterán

Ahogy öregszem egyre kevésbé vagyok híve ezeknek a trükközéseknek, főleg ha kb ~600Ft-on múlik a dolog :)

Amúgy nem gáz kiadni a udid azonosítót kvázi ismeretlen embereknek? Vissza tudnak ezzel élni valahogy?

ja és még egy:

Ha nem jönne be a béta, akkor csont nélkül vissza tudok frissíteni 4.3.3-ra, mindenféle shsh trükközés nélkül? Nem változik a baseband?

[ Szerkesztve ]

(#3973) hemaka válasza Blaise (#3972) üzenetére


hemaka
nagyúr

Szerintem nem tudnak vele mit kezdeni. És simán vissza lehet pakolni a 4.3.3 fw-t.

(#3974) Zjunior válasza Blaise (#3972) üzenetére


Zjunior
veterán

Nekem most minden kész, csak jailbreak nélkül is fellehet raknom?

Nem merem elkezdeni:)!

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#3975) Blaise válasza Zjunior (#3974) üzenetére


Blaise
veterán

Küldtek e-mailt, hogy be vagy regisztálva?

(#3976) Zjunior válasza Blaise (#3975) üzenetére


Zjunior
veterán

3 perc alatt igen:) :R

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#3977) Blaise válasza Zjunior (#3976) üzenetére


Blaise
veterán

Frankó :)

Én csak holnap délután érek rá majd ilyenekkel szórakozni, remélem megéri.

(#3978) Zjunior válasza Blaise (#3977) üzenetére


Zjunior
veterán

Jailbreak nélkül is menni fog?
Nem kell Jailbreak beta2 höz?

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#3979) Blaise válasza Zjunior (#3978) üzenetére


Blaise
veterán

Nem kell, csak akkor lehet rá szükség, ha mondjuk Cydia-s programokat szeretnél kipróbálni.

(#3980) hemaka válasza Zjunior (#3978) üzenetére


hemaka
nagyúr

Nem kell JB, a beta1-hez sem kellett. Ez egy rendes restore fw, csak vannak benne bugok, mert béta verzió.

JamesHun: A régiről érdemes backup-ot csinálni. Az ios 5 is megeszi a régebbi restore-t. De az ios 5 backup régebbi fw-re már nem megy vissza.

[ Szerkesztve ]

(#3981) JamesHun válasza Zjunior (#3964) üzenetére


JamesHun
addikt

nekem már megjött az email, hogy megvannak az ipadal (iphone al még várok)
csak a fránya torrentről lassan jön le a béta 2 cucca :S

ha lejött akkor van valami extra dolog amit tennem kéne előtte?
valami backup elrakása, spéci progival valami lementése, hogy ha nem jönne be stb?

SeriesX: JamesSHun

(#3982) olbaidhun válasza hemaka (#3948) üzenetére


olbaidhun
őstag

szifon 3G 8gb

modem firmware 06.15.00
4.2.1(8c148)

Restartot épp most csináltam meg újra. Safari is mozdulatlan, pedig korábban ment..

[ Szerkesztve ]

7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

(#3983) hemaka válasza olbaidhun (#3982) üzenetére


hemaka
nagyúr

Akkor abból restore lesz. :(

(#3984) Zjunior


Zjunior
veterán

Attya Isten:))

Halál az iOS5 eszméletlen mindent visszarak teljesen autómatikusan!
Mindent!
Most lett Király cucc az i4 ez az Update hiányzott!
:Y :Y :R

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#3985) Blaise válasza Zjunior (#3984) üzenetére


Blaise
veterán

Mennyire stabil?

(#3986) Kashim válasza Zjunior (#3984) üzenetére


Kashim
őstag

Mitől ez a nagy öröm? :DDD
Többi update is visszarakott eddig mindent.

(#3987) Mela Kehes válasza Nocsesz1 (#3933) üzenetére


Mela Kehes
addikt

Pont ilyen kellett, köszi.

"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."

(#3988) Zjunior válasza Kashim (#3986) üzenetére


Zjunior
veterán

;] ;] ;] ;] :P

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#3989) Zjunior válasza Blaise (#3985) üzenetére


Zjunior
veterán

Fényképalbumoknál a képeknél kicsit laggol meg kilép!

Amúgy stabil:))!

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#3990) Zjunior válasza Zjunior (#3989) üzenetére


Zjunior
veterán

Nem találom az imessages-t! :R

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#3991) Totheground válasza Zjunior (#3990) üzenetére


Totheground
addikt

Nincs külön iMessage.
Setting/Messages résznél bekapcsolod, aztán írsz, mintha rendes sms lenne. Amikor megadod a címzettet, látni fogod, hogy ellenőrzi, hogy a címzett iM kompatibilis-e. Ha rendes smst írsz, zölddel jelöli, ha iMessage-t, akkor kékkel.

Ha ki akarod próbálni, privátban megadom a mobilszámomat. :DDD

[ Szerkesztve ]

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#3992) Nagynozi


Nagynozi
aktív tag

Sziasztok! Szeretnék új iPhone-t venni, de már egy pár hete halogatom, mert olvasgattam a neten, hogy ősszel jön az új modell frissítés. iPhone 3g 8GB-ról váltanék iPhone 4 16GB-ra. Érdemes-e ezt megtennem? Már nagyon-nagyon szeretnék váltani, csak most megtorpantam ezek miatt a hírek miatt.

(#3993) Totheground válasza Nagynozi (#3992) üzenetére


Totheground
addikt

(#3884)

[ Szerkesztve ]

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#3994) Nagynozi válasza Totheground (#3993) üzenetére


Nagynozi
aktív tag

Köszönöm, meg lettem győzve teljes mértékben. Megyek minél hamarabb és veszem az iPhone 4-et :D

(#3995) hemaka válasza Nagynozi (#3992) üzenetére


hemaka
nagyúr

3G és i4 között ég és föld a különbség, simán megéri váltani. :)

(#3996) Zjunior válasza Totheground (#3991) üzenetére


Zjunior
veterán

Köszi nem kell:)!
Nekem a 4.3.1 volt fennt az ios5 beta 2 3x gyorsabb és stabil is!

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#3997) zH.


zH.
senior tag

a közeljövőben tervezek i4-re váltani, havi 100mb net mennyire elég? facebook,twitter,foursquare-re kellene csak, illetve néha 1-2 kisebb hír elolvasására.

[ Szerkesztve ]

just be

(#3998) hemaka válasza zH. (#3997) üzenetére


hemaka
nagyúr

Kevés, 1gigás csomagot érdemes betervezni. De legalább egy 500megásat.

[ Szerkesztve ]

(#3999) zH. válasza hemaka (#3998) üzenetére


zH.
senior tag

akkor az lesz, diginél hihetetlen olcsó a mobilnet.

köszi.

[ Szerkesztve ]

just be

(#4000) pingwin92


pingwin92
aktív tag

Üdv iOS 5 júzerek!
Nem tudja valaki, hogy lehet a PhotoStream-es képeket szerkeszteni? Mármint nem úgy, hanem pl. törölni egy vagy több képet?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.