Hirdetés
Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #33093 üzenetére
ÉN meg nem értek egyet vele, mivel tavaly azért meg ugyan ennél az appnál a sírás, hogy miért mindig zene van (nem volt elérhető nálunk), most meg azért megy a sírás, mert nagyobb dologkat vártak.
Kész vicc, ráadásul mondják sokan (nem tudok senkiről semmit, de rengetegen vannak így ez tapasztalat) ezeket úgy hogy a programjaik 90%-ban warezolt (ha nem több) programok.
2 sehogy nem megoldható hogy csak azon keresztül lehessen elérni, mivel ez nem megvalósítható az apple rendzserében (jobb is így), mivel akkor megnyílna a lehetőség a warezolóknak, ígyis kaptak már egy kiskaput az iOS 4 bevezetésekor.
(#33100) majestic: én tudom, pont az ami az iOS 4 bevezetésével került a rendszerbe a fejlesztők életének megkönnyítésére. (pont az ami lehetőséget ada a warez-ra is, nem jailbreakelt telefonon)
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Szerintetek érdemes még várni a freemyappsal sponzor appokat? Jelenleg 900 kreditem van , de szívesen kipróbáltam volna GTA-t vagy az infinity bladet.
-
-
FefeeX
veterán
nem hinném ezt az 50-et mivel a FB-os appstore csak neked ad minden esetben más redeem kódot az éppen akciós szoftverhez. Plusz mivel az apple akciója ez a 12days, a saját kódjaiból annyit ad ki amennyit nem sajnál. CSAK a kód mennyi, 8-10 karakter? Az kisbetűnagybetű ca. 60^10 db kód? Így ránézésre, ha az összes user összes gépére kap egy appot ami naponta egy redeem kódot ad neki, 12 nap alatt szerintem lehet elfogyna. De nem számoltam, tényleg csak ránézésre mondtam
Xero: jó lenne, ha találnának egy untethered hibát az A5 chipen, mint anno a 3GS oldbooton, utána asszem nem lenne probléma a JB-vel...
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
-
FefeeX
veterán
Aham, csak nem ugyanarról beszéltünk Én elhiszem, hogy az egyedi kis programoknak a gyártója által kapható redeem kód mennyisége csak ennyi lehet, de én a 12days (made by Apple) appról beszéltem, utána meg a facebook-os AppStore (made by Apple) helyről; mindkét esetben az Apple, azaz a rendszer ura adja a redeem kódot, így nem hiszem, hogy saját magát 50db-ban korlátozná be
Fejlesztők felé gondolom a redeem kód arra jó, hogy az alapján a fejlesztőnek nem kell fizetni az apple felé... (mert mintha az ingyenes programokra is lenne valami fizetési kvóta)
-
manchester85
veterán
Én speciel még soha nem warezoltam egyetlen egy iOS alkalmazást sem, de:
1. Miért örüljek olyan alkalmazásoknak, amiknek nem veszem hasznát?
2. Miért tekintsek ajándékként napi egy, számomra haszontalan alkalmazásra, amikor ilyen az év 365 napján találok, ráadásul napi 10-et is, ha akarok.
3. Manapság senki nem vesz zenét, aki mégis, az a polcán tartja, és nap mint nap törölgeti a lemezeit. Arról nem is beszélve, hogy a zenei ipar annyira dinamikusan változik, hogy 1-1 zene megvételével semmit nem tudsz kezdeni, miközben az iPod Classicot úgy hirdetik, hogy 40 ezer szám fér el rajta.
Miért nem megoldható? Nem lehetett volna kitalálni, valami redeem code-ot, vagy ilyesmit? Több alkalmazásnál is volt már, hogy kuponok segítségével ingyen letölthető, meg itt van ez a szponzorált kreditgyűjtős dolog, igaz, ami bár nincsen mézesmadzagba csomagolva, de 1000x használhatóbb. Bár való igaz, hogy ez teljesen független ettől.
szerk: azóta látom, már ti is írtatok ezekkel a redeem code-okkal kapcsolatban, én nem értek ennek a hátteréhez, úgyhogy nyilván elfogadom, ha azt mondod, nem kivitelezhető.Addig, amíg az év 365 napján vannak akciók, leárazások, a több 100 ezer alkalmazás közül, toplistásakat is beleértve, addig egy ilyen speciálisnak beharangozott karácsonyi alkalmazásnak semmi létjogosultságát nem látom. Két dolog jut eszembe róla: a "mókusvakítás" és a "nesze semmi fogd meg jól". És nem az elégedetlenség, a követelőzés vagy a telhetetlenség beszél belőlem, hisz, elvileg amit ingyen adnak, azt meg kell köszönni, az etikett is ezt diktálja, hanem az, ahogy hülyének nézik vele az embereket. Pl. ha egy fizetős alkalmazást ingyenessé tesznek, azt nem fogom lef*kázni, max nem töltöm le, ha nem tetszik. Azonban ennek programnak nem volt se egy célcsoportja, se egy koncepciója, összeszedett egy csomó használhatatlan kacatot, amit én is bármikor össze tudnék állítani, talán még hasznosabbakat is, szintén az ingyenesek közül. Inkább az a szánalmas, hogy a szeretet és a karácsony nevében hülyére veszik az embereket, miközben ezzel párhuzamosan amúgy is lehet találni számos leárazást, akciót az év 365 napján.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
FefeeX
veterán
válasz manchester85 #33111 üzenetére
Rosszul fogod meg megint.
Ez az "akció" az Apple sajátja. Nem egy kamu, nem egy átverés ahogy Te mondod. Ez annyi, hogy garantálja, hogy az Apple minden nap leáraz valamit. Ami Neked vagy kell, vagy nem. Vagy szükséged van rá, vagy nincs. Vagy letöltöd, egyáltalában a programot is, vagy nem. A programokat amúgy is ingyenessé teszi, tehát azokat megtalálod az öösszes többi, nem erre az alkalomra létrehozott alkalmazásban is, sőt magában az appstore-ban is, az első 50 app között. Na bumm. Az APPLE csinálta MAGÁNAK meg a FELHASZNÁLÓINAK KEDVESSÉGBŐL hogy NE HONLAPON kelljen keresgetniük, vagy KITALÁLNIUK hogy AZNAP MIT ÁRAZTAK LE NULLÁRA, CSAK ÚGY, ŐK, a FEJLESZTŐKTŐL, KIADÓKTÓL és MINDENTŐL FÜGGETLENÜL. Nem származik belőle bevétele, mert ő a tulajdonos, nem reklámoz benne. Ingyen ad, ehhez csinált egy appot, mert megteheti, mert neki az is ingyen van. Nem fizetsz érte, nem kerül neked sem semmibe, reklámot sem kell nézned miatta, nem értem mi a probléma.Az, hogy ez a véleményed a zenékről, és inkább lopod, lelked rajta, csak ne reklámoznád ennyire, meg ne néznéd le megint nyilvánosan azokat akik nem úgy tesznek ahogy Te. Mert bizony nálunk a cégnél sokan vannak, főleg magas beosztásúak, akik biza még mindig elég sok zenecd-t vesznek... Az, hogy neked nem hasznos, megint más tészta. Mert megszerzed máshonnan ha kell. De akkor minek appstore, mikor az Installous-ban is le lehet szedni mindent ingyé? Sőt, minek fizetsz a boltban, ha erővel ingyen is el lehet venni bármit...
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
#16388 erre nekem is tudtok valami megoldást? mert engem is zavar.
Csinálok egy mappát ahol a képek vannak, és csak azt akarom felszinkronizálni, de közben létrejön egy Fotókönyvtár is, amiben ugyan azok a képek vannakErre van valami megoldás?
-
snooze
veterán
sziasztok!
ha rádugom a telot a pc-re és a képolvaso proginál miért nem jeleniti meg a gépen a letöltött képeket..azok helyén csak piros x van..a többi látszodik..átrakás után viszont látszik a gépen a mappában..ez hiba,vagy mindenkinél igy van?GO Gunners!!!
-
manchester85
veterán
válasz FefeeX #33112 üzenetére
"Nem egy kamu, nem egy átverés ahogy Te mondod"
Nem is írtam ilyet. Csupán egy üres lufinak tartom, továbbra is.
"Az, hogy ez a véleményed a zenékről, és inkább lopod, lelked rajta, csak ne reklámoznád ennyire, meg ne néznéd le megint nyilvánosan azokat akik nem úgy tesznek ahogy Te."
Ez ugyancsak nem igaz. Egyrészt, miből gondolod, hogy lopom? Egy heti rádióműsort hallgatok 90%-ban, ami ingyen letölthető, plusz zenei csatornákat nézek, vagy rádiót hallgatok. Hol van ebben a lopás? Én csupán megállapítottam, hogy zenét ma már az emberek többsége nem vesz. Ezzel én nem álláspontot foglaltam, hanem egy megállapítást tettem. Mi ebben a reklámozás? Egy szóval nem kommentáltam, hogy ez a helyes, vagy így kellene tenni. Tehát még akkor se lenne igazad, ha a "nem vesz zenét" egyenlő lenne a warezzel". De még ez sem igaz, hisz ott vannak a videómegosztók, zenei csatornák, rádiók, stb. Ez mind legális, és ezzel is akartam rámutatni arra, hogy a legtöbb ember ma már nem vesz zenét. Nyilván, ha "walkmanezik" valaki, akkor arra már audio file-ok kellenek, hogy arra ki mit tesz, azt nem tudom. Én mindenesetre jelenleg olyan zenéket hallgatok menet közben, ami rádióadás volt, és így nem is minősül lopásnak.
Mint már sokszor leírtam, nem látom a program mögött a koncepciót. A csukott szemmel élők számára egy csili-vili maszlag, a tipikusan buta amerikaiak számára.
Hogy a zenék miért nem hasznosak, azt is leírtam. 1 darab számmal nem sok mindent lehet kezdeni, nem annak függvényévé fogom tenni, hogy mit hallgatok. Főleg ha egy élő koncertfelvételről beszélünk... Itt nem a warezről van szó, hanem arról, hogy ez nem oszt, nem szoroz semmit. Aki vesz még zenét, annak esetleg, de szerintem kevés ilyen ember van. (Jaj, most megint warezoltam? Nem, mert a kispicsák msn-en egymásnak linkelgetik a youtube klipeket, eszük ágában nincs zenét venni.)
Az utolsó mondatodnak semmi értelme. Egy iOS alkalmazás beszerezése csak akkor legális, ha az appstore-on keresztül szerzem be. Zenét hallgatni viszont nem csak az adott zene megvásárlásával lehet, ugyanígy az se illegális, ha dvd vevővel felveszel egy filmet saját használatra arról a csatornáról, amiért amúgy fizetsz. Szóval hagyjuk is ezt a vonalat, mert ezer sebből vérzik az analógia.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Xero
nagyúr
válasz manchester85 #33116 üzenetére
"Én csupán megállapítottam, hogy zenét ma már az emberek többsége nem vesz."
Ez azért nem egészen így van. Érdemes megnézni az iTMS-t. Ha a kutya sem venne zenét, akkor nem jöttek volna a balkánra.
Én is jelentős mennyiségű zenét vásárolok, hogy "támogassam" a számomra kedves előadókat.
Ha lenne Apple Lossless a store-ban, akkor minden zenémet ott venném. Számomra pl a youtube, rádió és társaik minősége meg sem közelíti a kielégítő szintet. -
FefeeX
veterán
válasz manchester85 #33116 üzenetére
minőségi zene = minimum 320as mp3 vagy 256os AAC. Ilyet nem veszel fel rádióból, vagy letöltöd fizetősen (esetleg ha a szerző - nagyon ritkán - ingyenessé teszi akkor ingyen), vagy megveszed a CD-t és lerippeled (eddig ugye legális), vagy letöltöd máshonnan, ami ugye már nem legális.
Soha nem a tini kislányok és kisfiúk voltak a célcsoport, ugyanis nekik nincs pénzük sem erre, és igényük sincs rá. Minőségi zenére egy bizonyos csoportnak van szüksége, akiknek mondjuk van eszközük is arra, hogy ezt felhasználják. (mondjuk az iphone minőségéből és árából már lehet jó alap ehhez)
Nálam van hogy rádiót akarok hallgatni, mert 1. sok marhaságot beszélnek, ami vagy bejön vagy nem; 2. mert ott néha vannak jó friss zenék; de általában zenét. Pl Sennheiser HD555-tel. Ott már a mezei PC mellett is érzed hogy a Youtube nem ugyanaz mint a magas bitrátás mp3, vagy neadjisten a lossless.
BTW annyi, hogy az elméleted nagyjából igaz a világban főleg mondjuk a felénk eső felére (vadkelet), a teljes sokaságot figyelembe véve mondjuk a felénél több emberre. DE ebből az iPhone felhasználók teszemazt a felső 10-20%. Legalábbis az ára alapján. Azt hagyjuk ki, akinek nincs jövedelme és lízingeli, mert így akar keménynek tűnni... Nos, rájuk ez már nem igaz így. Itt is van warez, itt is van kevésbé igényes, de már rég nem olyan arányban, mint a teljes sokaságban. (bár megint csak nálunk, a sok devizahitelbőlájfóntvásároltam mermekkorakirályleszek ember azért randít az arányon); szóval az, hogy ennek nincs értelme, pont ezért nem értek vele egyet. Neked nincs. Másnak ettől még lehet. És nem mindegyik live, egy volt a négy közül vagy öt közül ami live. A Lady Gaga szám pl általam addig ismeretlen volt, most meg rajt a playlistemen, mert nem rossz. Ingyen volt. Örülök neki. És cseppet sem tartom haszontalannak. -
manchester85
veterán
Azért érdemes lenne utána nézned, hogy manapság hány %-kal estek a lemezeladások az egész világon, meg hogy úgy nagyjából a legtöbb zenész turnékból él, nem lemez bevételből. A mai zeneipar annyira gyorsan változik, hogy nem tudom elképzelni, hogy vannak a jelen kornak zenei műgyűjtői.
"Számomra pl a youtube, rádió és társaik minősége meg sem közelíti a kielégítő szintet."
Igen, ezek a tipikus nagy szavak, amiket persze csukott szemmel egy teszten nem tudnál bebizonyítani.
i6 Silver
-
Ragnar95
félisten
válasz FefeeX #33119 üzenetére
Amúgy Magyarországon a zene és film letöltés, tehát a warez nem illegális Csak a feltöltésük az...
De én is Manchester85-el értek egyet, mert az összes alkalmazás már előtte ingyenes volt, minthogy a 12days-be bekerült volna és volt, amelyik több napig ingyenes volt, tehát nem az Apple tette ingyenessé...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
Nem veszitek észre hogy 3 könyvnyit irtatok erről a tökéletesen haszontalan appról?
Manchaster neked üzenem úgysem tudod őket meggyőzni hiszen amíg egy nicknév mögé rejtoznek bármit állíthatnak magukról.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz manchester85 #33120 üzenetére
"Igen, ezek a tipikus nagy szavak, amiket persze csukott szemmel egy teszten nem tudnál bebizonyítani. "
Már nem egyszer csináltam vak teszet, még itt a forum keretei között is. Az esetek 95%-ban könnyedén eltaláltam a veszteségmentes anyagot.
Ha az autóban nem lossless zene szól (nem gyári hifi...), nagyon erősen kihallom. Itthon az egyszerű kis h/k SSII-n is zavaró tud lenni.Ismételten olyan dologba kötöttél bele, amibe kár volt szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
De csak az wmberek nayon kis %-a ennyire audiofil, pl én múltkor hallgattam zenét eymás után egy beats solo hd-n és egy 8-10 ezres Sony fejhallgatón és nem tapasztaltam, hoy bármennyivel is jobban szólt volna a beats fejhallgató...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nederlanden
senior tag
A carrier 10.0,gewey simes Iphone 4 4.3.3-as telefonom home gombja kb.heti 2-3-szor huzamosabb ideig nem reagal tobszori nyomasra sem,majd par perc,kis nyomkodas utan ujbol reagal tokeletesen.Na most,azt mondtak elso korben a visszaalitasnal alitsam vissza az osszes tartalom,beallitas torlesevel.Ezzel nem lessz semmi gond?Mivel gewey simes.Garancia nincs.Vagy ezt a home gombot barmely szerviz megcsinalja,kicsereli?koszi
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Xero
nagyúr
válasz Ragnar95 #33124 üzenetére
Ne is egy beats legyen a mérce. Akkor már egy jobb Seni vagy AKG. Nekem az autóban úgy 2-2.5 iPhone ára van bepakolva hifi gyanánt. Lemezek letompítva, lezárva, a nyílások kitömve.
Még ez is csak alsó középkategóriásnak minősül, de már ezen is ki lehet simán szúrni a dolgokat.Természetesen függ a zenétől is. Egy álljunk össze mint a lego és társainak nyilván pont mindegy, hogy min hallgatod, de egy Diana Krall vagy Sara K. ne adj isten valamelyik stocfisch records gyűjteménynek marhára nem mindegy.
-
nederlanden
senior tag
Diana Krall-t Unison Research-Sonus Faber-en az igazi!-)
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Xero
nagyúr
válasz nederlanden #33127 üzenetére
Ha lenne itthon hozzá helyem... Meg egy lottó ötösöm ofkorsz.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #33129 üzenetére
Gyári cuccokat inkább hagyjuk.
-
nederlanden
senior tag
Na.,bementem ma a vodahoz megkerdezni,hogy mi ujsag aI4s-emmel amit dec.17-en adtam le sargas kijelzo es berrego rezgomotorert amire egyebkent igertek, hogy ertesitenek sms-ben.Szoval,mondja a no,hogy minjart jon megnezi mi van hogy all a dolog.kb.2perc utan jon a kis tasakkal amibe beleraktak meg akkor(3)hete,es elnezest kernek,de meg 30-an visszakuldtek,mert szervizelesehez szugseg lett volna a toltore,es mondom ha nem jovok mi lett volna,amire azt a valaszt kaptam szo szerint,hogy egyszer ugy is ertesitettek volna.3hete ott van ,most adta egy toltot de nem a sajatjat (nem az volt nalam 100km)
amit tuti
kifogasolni fognak megint."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Ragnar95
félisten
Akkor te az embereknek abba a kb 2-3%-ába tartozol, aki ennyire audiofil és ad is erre
Nekem elég a gyári füles hangzása is meg a gépem 2.0-s hangszórói, egyedül filmeket nézek 5.1-es házimozin, mert ott tényleg van különbség, ami még nekem is feltűnik
nederlanden: nem tudják megállapítani egy töltőről, hogy az a telefonhoz tartozó-e vagy sem[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Keksz
senior tag
válasz nederlanden #33131 üzenetére
A KURVA SZERVIZBEN NINCS EGY KIBEKÚRT TÖLTŐ???
-
nederlanden
senior tag
-
FefeeX
veterán
válasz vadászcsiga #33122 üzenetére
vagy mondjuk a nicknév mögött nézzük meg az adatlapját... Nekem pl benn van a H/K erősítőm, meg a JBL 5.1 rendszerem, de mellette mint írtam HD555-öm van, van egy AKG K912-m is, de a kettő közt is ég és föld a különbség. Ezt magyarázni nem lehet, és ha valaki nem csulázni megy oda, az bizony a tapasztalatom szerint meghallja, egyszerűen max nincs szüksége a jobbra. Ez elfogadható, a lekezelésetek azokkal szemben, akik viszont használják, nagyon nem. Ez a tipikus akinek nekem jobb kell az hülye, vagy túl pénzes és nem tudja mire költeni hozzáállás.
nederlanden: és igen, valóban, komolyzenét, operát, hasonlót hallgatni érdemesebb 2.0 erősítőn, mert egyszerűen jobb rajta. De ezek a 40 kilós erősítők, amiket inkább 10-20 éve gyártottak, ma is 100 körül vannak használtan - már amiről érdemes beszélnünk. Egyelőre én még itt nem tartok, nem tudok mégegy rendszert hova rakni
[ Szerkesztve ]
-
Roland93
aktív tag
Iphone 4-em van (ios 5.0.1).
Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet rá tenni szöveges fájlt?
Gondolok ez alatt a jegyzettömbös szövegekre. -
nederlanden
senior tag
válasz Ragnar95 #33132 üzenetére
Pedig most hallottam egy ilyen csererol amit nem fogadtak el csak sajat toltovel.
A visszaalitasoknala teljes torles telefonrol
okozhat galibat az en Angol I4-
emen?Home gombra csak neha jon ra,hogy nem reagal."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Zoona
aktív tag
Visszatérve a 12day app-ra, gondoljatok bele, amikor kicsik voltatok sem mindig azt kaptátok a Jézuskától amit szerettetek volna, a szándék a lényeg, valakinek bejött valakinek nem
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
Ragnar95
félisten
válasz Roland93 #33137 üzenetére
Ha gmail-ed van, akkor oda feltöltöd, beállítod a gmail fiókodat exchange-ként és beállítod a jegyzetek szinkronizálását
Vagy emailen word doksiban elküldöd magadnak, esetleg letöltesz egy dokumentumolvasó programot és abba berakod a fájlt iTuneson vagy wifi-n keresztül
nederlanden: ha gyári független és no JB, akkor mehet a mobilon is a beállítások visszaállítása, JB esetén pedig restore.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Roland93 #33142 üzenetére
Quickoffice
Bár asszem ennél iTuneson keresztül nem tudsz fájlokat átrakni, csak wifi-n.
Esetleg DocumentToGo, bár ezt még nem próbáltam.Ha pedig csak olvasásra kell, akkor PDF Reader Lite vagy QuickOffice Lite.
-
FefeeX
veterán
válasz nederlanden #33146 üzenetére
asszem a gevey függetlenen nem nyomnék restore-t. Mondjuk nem ismerem pontosan mit is csinál, de előbb akkor inkább utánaolvasnék...
-
Roland93
aktív tag
A PDF Reader Lite teljesen jó. Köszi mindenkinek!
-
Ragnar95
félisten
válasz nederlanden #33146 üzenetére
Akkor ne nyomj se beállítások visszaállítását, se restoret, mert vissza fog zárni az eredeti szolgáltatóra...
A restore letörli a most rajtalévő szoftvert és a legújabbat rakja fel helyette.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest