Hirdetés
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz Picur1992 #32301 üzenetére
Jó lenne, ha a kérdéseidet összeszedett formában, lehetőleg minél kevesebb hozzászólásban tennéd fel, és ha nem telt el még 5 perc az utolsó hozzászólásod óta, akkor egy új gondolatot annak szerkesztésével írnál meg. Ez egy szakmai topik volt, ahol nyilván nem szégyen kérdezni, de rengetegen olvassák, és borzalmas azt látni, hogy chatszobává alakítod a topikot...
Nem vagyok moderátor, így a kérésem csak egy jó tanács, de szerintem ettől függetlenül érdemes megfogadnod.
i6 Silver
-
Picur1992
tag
válasz manchester85 #32304 üzenetére
Bocsi az iBlueNova Fr az jó?
mert csak azt találta meg.Jó helyében jót várj! Magyarán valamit valamiért:))
-
Tutivesztes
tag
Fórumtársak, csak megerősítést szeretnék, -de ha lehet minél többet- hogy szolgáltatótól függetlenül, Budapesten hányan vagyunk olyanok, akiknek eldobja a hálózatot a telefonja beszélgetés közben? Kisebb utánajárás után oda jutottam, hogy idézem:
"A beépített HSDPA chip az, amivel a gond van valamint a szolgáltatók hálózataival. A 7,2Mbps sebesség helyett ugye az új iPhone 4S már 14,4Mbps-en tud csatlakozni. Erre még a legtöbb szolgáltató hálózata nincs megfelelően felkészítve, legyen az akár T-Mobile, akár Vodafone. Itthon és külföldön is tapasztalható a probléma. A beépített 3G chip többször próbál feljelentkezni a hálózatra mivel váltogatja az elérhető mobilhálózatok miatt a sebességet. Ez vélhetően olyan mennyiségű forgalmat generál a szolgáltatói hálózatba, hogy az levágja a cellákról."
Ha tehát a cellaváltások miatt pusztulnak el a beszélgetéseim, érdemes-e ezért a telefont cseréltetnem, vagy várjam ki az 5.1-et? Hatodikáig kérdés nélkül cserélhetem mindkét készülékemet, de ha az új sem lesz jobb, akkor nem futom le a felesleges köröket... Tapasztalat? Valaki? Azidegmegöl.Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
Kommy
veterán
válasz DonThomasino #32308 üzenetére
Csak 4.2.1-et ajánlom.
Picur1992: ibluetooth call biztos, hogy nem az.
[ Szerkesztve ]
-
TonTomika
aktív tag
válasz Tutivesztes #32309 üzenetére
December közepe óta nyúzok egy 4S-t, a T-Mobile zászlaja alatt és jelentem, még nem történt hálózat eldobás. Kopp-kopp-kopp.
-
7
addikt
Már megint takarítanom kell...
Akkor most egyszerre:
1: Megkérek mindenkit, hogy szerkesztési időn belül igyekezzen NEM új hozzászólást kezdeni. Akkor sem, ha más és más személyeknek reagál. Az 5 percen belüli több hozzászólást -- különösen szakmai topicokban -- akkor szoktuk indokoltnak tekinteni, ha a kommentek önmagukban is vannak olyan hosszúak, magvasak, hogy zavaró lenne már egy hozzászólásban látni őket.
2: Ez fórum, nem pedig chat! Épp emiatt magvasabb, átgondoltabb hozzászólások a kívánatosak.
Legyetek szívesek összeszedetten írni, nem csupán párszavas hozzászólásokat beböfögni tömegével!3: Szakmai topicban vagyunk. Értékelném, ha nem arról születne több mint 10 hozzászólás, hogy ki mennyire helytelenül ír. Csökkentsétek az off mennyiségét!
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Szerintem az 5.1-re ne várj nem hiszem hogy megoldja a problemadat.
Egyébként nekem sincs ilyen jellegű gondom igaz nem is Pesten elek viszont szoktam ott tartózkodni hosszabban és még egyszer sem dobott le beszélgetés közben sőt még hálózatkimaradás sem volt.[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz DonThomasino #32312 üzenetére
Az itunes igen, viszont azok a programok amelyek olyan funkciót tartalmaznak amihez ténylegesen kell az iOS 4.2.1 azoknál crash-el honorálja a program, mivel a 3.1.3-as rendszer nem ismeri az adott utasításkészletet ezért kilép a program ismeretlen hibával.
Vans?: nálam is előfordul, hogy beakad, de nálam a where's my water is volt, hogy beakadt iPad 2 - játszom főleg. De ez az akadás néha-néha megvan a 3GS-en is.
iPad-en iOS 5.0.1 van
3GS-en iOS 5.1 beta 2 van[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Lassan 2 hónapja van iPhone 4S-em és voda hálózaton eddig csak 2-szer dobta el a hálózatot.
De néha nem hallom a másik felet az első 4-5 mp-ben, ami elég zavaró tud lenni.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Picur1992
tag
Sajna ezeket a Blutoothoz nem találtam meg mással nem lehet megoldani hogy menyen??
A Cydia -hoz tudtok nekem oldalakat mondani mint pl szifon.com?Jó helyében jót várj! Magyarán valamit valamiért:))
-
Kommy
veterán
válasz DonThomasino #32319 üzenetére
Nem használtam 3G-t, de az iOS4-hez képest, gyorsabb az iOS4.2.1 az biztos. Ráadásul minden gond nélkül visszrakható az iOS 3.1.3 ha nem jönne be a 4.2.1, így én egy próbát adnák neki, mivel más nem tudja eldönteni, hogy neked mi az a sebesség ami megfelel.
-
-
DanielK
addikt
Valaki kérdezte, hogy van-e Super Mario klón az AppStore-ban (Nintendo elméletileg nem fog csinálni, mivel csak a saját eszközeiket támogatják). Én is nézegettem ezeket. Találtam egy párat:
Pizza Boy
Super World Adventures
Lars
League of Evil
Giana Sisters
Stardash
1-bit ninja[ Szerkesztve ]
-
Picur1992
tag
Nekem nem tudtok valamit amit előbb kérdeztem??
Jó helyében jót várj! Magyarán valamit valamiért:))
-
_ak_
addikt
válasz DanielK #32322 üzenetére
Most a free-k között (top1) ott van a Super Jump World is. Igaz nem próbáltam ki, de képek alapján az is olyan.
Más. Appshopperben láttam, egy ideje ingyenes adatforgalom mérőt. Data Master. Elméletileg ezzel nem kell különösen foglalkozni, h jól mérjen. Valahogyan a Location Services használtával, tudja folyamatosan mérni a forgalmat. Gyakorlatban viszont nem teszteltem, nem tudom, h mennyivel merül gyorsabban így a telefon vagy h a gyárihoz képest mit mutat.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
-
aggressor
aktív tag
nekem is eldobja a jelet elég sűrűn.. ugyan nekem sima 4 van. ios 5.0.1 frrisítése óta. 4.3.3-al sosem dobta. ez az 5.0.1 nagyon bibis..
-
Picur1992
tag
Nos valaki??
Jó helyében jót várj! Magyarán valamit valamiért:))
-
manchester85
veterán
Hát emberek, meg kell állapítani, hogy az iPhone 4 előlapja simán karcolódik egy farmer belsejétől is. Nem durván, de bizony ha fényhez fordítom lezárt képernyővel, akkor egész hosszú hajszálkarcokat lehet kivenni. 3G-nél ilyen gondom sose volt, az tényleg ellenállt a karcoknak. Ez bizony elég gáz...
Picur!
Most már vegyél visszább egy kicsit. Egy topikban kérdezni lehet, követelőzni nem.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
ferofacee
tag
válasz manchester85 #32331 üzenetére
En mikor megvettem a telot, fel oran belul volt rajta shield, 1500FT kell ra alldozni, es megmarad a telefonnak a szepsege, mindenfele tokok nelkul, es vedve iss van a karcoktol, nem tul nagy befektetes szerintem.
MAS: Lassan egy honapja van meg az i4S telom, T-bol hoztam ki es egyszer nem volt olyan problemam hogy eldobta volna a tererot, vagy barmikor is nem hallottam volna a vonal tul oldalan a beszedet, i4 nel talan olvastam en is hasonlo torteneteket, de ugye a 4s mar 4 ponton van becsikozva, igy a terero problemak megszuntek teljesen, ha egyaltalan alltalanosithato e az osszes i4 keszulekre, de szerintem nem mert havernak az van es nem panaszkodott ilyen problemakra.
-
manchester85
veterán
válasz ferofacee #32334 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy én abból indultam ki, hogy a 2,5 éven át szolgáló 3G üvege az együtt töltött idő alatt tökéletesen mikrokarcmentes maradt. Ráadásul repült nem is egyszer, betonra, parkettre, stb. Az eddig érintetlen i4-en meg már most mikrokarcok vannak.
Külön zseb, és kész, soha semmit nem tettem még mellé, és bevált. Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy az iPhone 4 üvege sokkal kevésbé karcálló. A fóliákkal szemben pedig szkeptikus vagyok. Lejön, besárgul, rontja a kijelző minőségét és az érintést, stb. Persze, ha a fóliamentességgel aláírnám, hogy karcos lesz a kijelző, akkor jobban tudnék mérlegelni. Itt azonban az a gond, hogy a 2,5 éves tapasztalat után egy teljesen váratlan helyzettel kell szembe néznem. Vagyis ami eddig bevált, az most nem. És igazából ezek után csak azért se fogok fóliát tenni rá, ha karcolódik, hát ba*zódjon meg, ha egy farmer is képes megkarcolni... Ráadásul itt most tuti hogy nem a gombokról vagy patentekről van szó...
i6 Silver
-
dui
aktív tag
Üdv!
A múlthéten betört a telefonom kijelzője (4S), bevittem egy GSM boltba, ahol kicserélték nem kevés pénzért. Bent azt mondták, hogy teljesen gyári, eredeti 4S kijelzőt tesznek a helyére, de mikor elhoztam és összehasonlítottam egy másik 4S kijelzőjével, kicsivel másabb volt: gyengébb fényerő, más színárnyalat (arról nem is beszélve, hogy a Home gomb elég gyatrán lett visszaszerelve). Létezne, hogy ezek az "gyári" kijelzők amik ilyen célokra készültek, nem teljesen ugyanolyanok mint amit a készülékekbe szerelnek?[ Szerkesztve ]
-
ferofacee
tag
válasz manchester85 #32335 üzenetére
Csak a foliaban kapcsolatban reagálnék röviden : ha normálisan fel van teve nem jon le, nem sargul be, nem rontja a kijelző minőséget és semmi köze nincs az erinteshez. Látszik hogy nem is volt dolgod shield es iphonnal , különben nem írnál ekkora marhaságokat .
-
ferofacee
tag
-
máyköl
veterán
válasz ferofacee #32337 üzenetére
Mindegyik fólia egy idő után lejön, és mindegyik rontja egy kicsit a minőséget, és egyiknek sem olyan a tapadása mint a digitizeré. Látszik, hogy nem volt dolgod eddig fóliákkal, különben nem írnál ekkora marhaságot.
Manchester85: Fura. Nálam pont fordítva volt ez. A 3G -m szanaszét karcoltam, pedig akkor még milyen új volt, vigyáztam rá, mint a szemem fényére, de állati karcos lett az üveg. Az I4 -emre is nagyon vigyázok, de semmi fólia, csam egy bőrtokban hordom, bár van, hogy azt sem haszno , csak simán be a zsebbe, és nem látok rajta elől karcot, hátul van egy karc már régebb óta.
-
kenny123
addikt
Valaki esetleg meg tudna mondani, hogy van az SMS számlázás? Tegnap írtam egy hosszra kb 2sms-nyi szöveget, és ezt az smscounter app 7-nek vette. Hány karakteres egy SMS?az ekezetek számítanak valamit?
Köszi
yo
-
vadászcsiga
félisten
Akkor a hiba a te farmeredben van mert én naponta kb 50x teszem ki-be hasonlo farmerzsebbe melóhelyen de egy árva karc sincs rajta sem elől sem hátul és zéró védelem van rajta mint tudod kb egy időben vettük.
-
nagyúr
válasz máyköl #32339 üzenetére
Erre csak annyit mondanék, hogy mindegyiket próbáltad? Nem hiszem...
Nekem pl. IS lejött a hátuljáról, de az összes többi (SGP, Macally, LuckyLabs, iCarbon, stb) NEM jött le, csak akkor, mikor én szedtem le.
Attól, hogy nekem pl. az IS lejött, nem állítom (nem is állíthatom), hogy mindegyik lejön, mert a helyzet az, hogy nem próbáltam ki mind a 10 vagy hány milliót, amit készítettek belőle. (Csupán a saját rossz tapasztalatom miatt másnak sem ajánlom, ennyi).[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Picur1992
tag
Jo regelt mindenkinek.
Akor ezt a dolgot tisztáznám nem követelözésböl irtam hogy nos valaki hanem poén szerüen!
Csak le felejtetem a mosolygos fejet a végéröl mert telefonrol vagyok fent.
KöszönömJó helyében jót várj! Magyarán valamit valamiért:))
-
Salex1
őstag
Az mitől lehet, hogy előfizus T-s 3Gs-en nem kapok meg egy SMS-t sem? (még új a teló) Esetleg be kellene állítani valamit? az üzenet beállításoknál nem találok semmi extrát.
-
Kommy
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest