Hirdetés
Aktív témák
-
manchester85
veterán
-
FefeeX
veterán
válasz :MTC:kandur #32900 üzenetére
Pedig azzal jársz legjobban szerintem, vagyis... mondjuk abból már csak 8 gigás van, akkor inkább +30ezer és i4S 16... Kell bele a 16 giga... Hacsak nincs mellé ipad is...
Amit észrevettem az elmúlt egy hét alatt:
i4 független doboza akkora, mint a 3GS-nek volt, kb dupla olyan vastag, mint a kártyafüggő verzióknak, amiket a szolgáltató árul (mondjuk nem tudom miért, mi lehet benne pluszban), tehát ha dobozzal kapod, és ugyanolyan vékony, tuti mókolt független.manchester85: jahh, igazad van, olyankor minden új eszköznél hozzáadáskor meg kell adni a kódot, és zárol is 2€-kat... Egy nap akár 10€-t is tudsz zároltatni, egy hétre kb
[ Szerkesztve ]
-
Picur1992
tag
szerintetek 100 000 ft reális ár egy iphone 4-ért??
Jó helyében jót várj! Magyarán valamit valamiért:))
-
Picur1992
tag
Gari van rá
T-mobilos
Karcmentes
minden megvan hozzáJó helyében jót várj! Magyarán valamit valamiért:))
-
DanielK
addikt
válasz Picur1992 #32910 üzenetére
Ha ismerőstől veszed és jóban vagytok, megbízol benne, akkor nyugodtan vedd meg.
Ha idegentől, akkor necces, mert letilthatják, ha nem fizeti (nincs rá semmi garancia).Én pl. ha el akarnám adni, akkor előtte tuti függetleníttetném (Vodánál +10.000), de az sem garancia rá, mert attól még letilthatják, de már nem kell mókolni vele.
-
FefeeX
veterán
válasz ittakary #32905 üzenetére
Westendben voltam pl tegnap, és több mobilosnál van kinn i4, bontatlan... Először a vastag doboz volt a fura, mondom ez tuti nem eredeti, de aztán nézegettem másik harmadik boltban, és bizony azt kell mondjam nem hülyeség. Gyári független (kiírás, az árán is látszik, stb) vastag dobozos, mint amilyen nekem az első kiadásos 3GS volt a bunkóstöltővel; lehet, hogy az új bootos már szintén vékony dobozban jött. DE gyári függetlent nem találtam vékony dobozosban, mint ahogy vastag dobozos szolgáltató függő i4-et sem. Csak levontam a következtetést. (lehet a gyári függetlenhez a kicsit nagyobb, de jóval jobb minőségű töltő jár.)
Amúgy nem, máshogy nem lehet a doboz alapján megkülönböztetni a telefont.
b4zsi-: ha nem játszol ilyen fél-egy-másfél gigás játékokkal; nem használsz navit (EU navi 1,7 giga); nálam van rajt még egy giga zene meg 2 giga foto-video... 2 giga szabad helyem van a 16oson. Tehát magamból indulok ki, csak jóféle játékok vannak rajta, egyrészt azért, mert nem tudom mikor lesz időm, mivel játszani, mivel akarok majd, stb, másrészt, mert ha törlöd, a savegame-eket is elveszted; ha videót is akarsz rá tenni, már megint kevés az a 6 giga amid van... Lehet használni a 8 gigást is, de ha valaki ennyi pénzt fizet egy telefonért, ne kelljen már állandóan helygazdálkodási ötéves terveket gyártania... Még a 15ezres telefonnál megérteném a babrálást... (akinek nem kellenek játékok, filmek, navi, vagy nem fotóz, esetleg zenét sem hallgat, annak persze elég a 6 giga, csak nem tudom mire, de ez meg már nem az én dolgom)
[ Szerkesztve ]
-
ferofacee
tag
Sziasztok. Segitsegeteket kernem mert teljesen sokk ala kerultem az elmult egy perc hatasara. Ugyanis inditottam egy autoversenyes jatekot az iphone 4s telefonomon, es mivel olyan a fogasa hogy a telefon ket veget kellett fognom veletlenul a kezem lecsuszott, es szinte teljesen megszunt a hangszoro hangja ugyanis ha a telefont szembol nezzuk jobb also hangszorot befogtam az egyik ujammal veletlen. Akkor jott a sok hisz utana befogtam szandekosan es a telefon bal also hangszorojan nem is jon ki hang, a telefon hangerejet maximumra teve pedig nagyon nagyonn halkan hallani a jatek zenejet, na most ez igy van gyarilag, vagy alapbol nem mukodik a bal hangszorom????? 1 honapja vettem meg a teleefont most vettem eszre, mert ha nem igy kell lennie es ugyan ugy kellene szolni mint a jobb oldali hangszoronak, akkor viszem is vissza holnap a t mobile hoz.
-
vans?
őstag
Nektek nem laggol az Angry Birds? Tudom, mar kerdeztem, de nem jott ra valasz. Eleg zavaro, kozepkategoriasandroid-erzesem van tole.
@ferofacee: az nem hangszoro
[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
DanielK
addikt
válasz ferofacee #32913 üzenetére
Ne aggódj, az a mikrofon (csak egy hangszórója van). Leírom még mielőtt sokan megdobálnak virtuális tojással.
U.I.: a fóliát leszedted már róla? Mert ha nem akkor azt is tedd meg, mert akkor hallod a másikat is!
Bocs, de nem hagyhattam ki. Általában mindenki ezzel a kettővel kezdi...
(#32914) vans?: használj más játékot!
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Vastag doboz:
Vékony doboz:[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz FefeeX #32912 üzenetére
Arra nem gondolsz, hogy az eltelt idő a magyarázat erre? Régebben nagyobb pakkokba rakták, aztán rájöttek, hogy tudnak némi papírt spórolni egy kisebb dobozzal... havernak a T-s i4 doboza is még nagy volt, sőt másik haver gyári független i4e pedig kis dobozos...
Amúgy a töltőm hozzá ilyen: [link] ezzel rengeteg helyet spóroltak.
Szerk: tessék az én első gyári független i4em: [link]
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz ittakary #32918 üzenetére
Szerintem is ez lehet. Az enyém (07 hó) Vodás és vékony dobozos. Kis töltővel.
(#32920) Picur1992: 16GB? Ha megbízol benne, akkor először is nézd meg, hogy mennyiért tudnád t-től a 8GB-osat venni. Vesd össze, hogy ez 16-os és kalkulálj ez alapján. Aztán alkudj, ha tudsz. Csak a lényeg, hogy utána fizesse a havidíjat az ismerősöd, mert ha nem, akkor letiltják.
(#32924) FefeeX: ha kintről hozták, akkor sanszos. Így lesz ugyebár olcsóbb (ÁFA és vám nélküli).
[ Szerkesztve ]
-
őstag
pod2g A5 post
Ha jól értem, akkor kb. elölröl kell kezdenie, mert, ha ezt kiadná, az illegális lenne?Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
FefeeX
veterán
válasz ittakary #32918 üzenetére
Első szériás i4-em van, új vékony töltővel (ami gariidő lejárata +1 napon elfüstölt), tehát nem hinném, hogy időközben újra nagy dobozosra váltottak volna, aztán vissza kicsire... Főleg, hogy az új!+friss+8gigás független i4 (amit az i4S bevezetése óta gyártanak) is vastag dobozban van, a vodás és T-s meg a 8 gigás is vékonyban...
icecave: tehát az összes független, amit a boltokban árulnak, GB szabványú? Ez is előfordulhat...
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
Vitt már valaki vissza besárgult kijelző miatt garis i4S-t és cserélték neki új készülékre?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
FefeeX
veterán
válasz KonzolKartel #32923 üzenetére
Nem, azért nem publikálta, mert nem tud betörni ha nincs developer accod. Akinek az van, csak annak tudja feltörni az eszközeit, az én olvasatom szerint. Kell találni egy hibát a rendszerben, és asszem ehhez hardveres hiba kell nem szoftveres, de ebben nem vagyok biztos, ennyire nem vágom a dolgot
[ Szerkesztve ]
-
ferofacee
tag
válasz KonzolKartel #32923 üzenetére
Remelem nincs igazad
-
őstag
-
FefeeX
veterán
válasz DanielK #32921 üzenetére
Tehát a boltok akkor az ottani apple store-ban bevásárolnak, aztán azt árulják itthon boltközeli áron, amihez majd vehetsz töltőátalakítót vagy új töltőt (gyári 8ezer körül van), ahol már jobban jártál volna ha magától az apple-től vetted volna itthon... De ésszerűnek tűnik.
ferofacee: developer account alapvetően azoknak jár, akik iOS-re fejlesztenek szoftvert. Eltekintve a neten feketén árulástól, mert ugye mindennek megvan az ára
KonzolKartel: ezek szerint csak a szoftvert kerülgette meg meg a cydiát tette elérhetővé, a bejutással nem foglalkozott eddig, gondolom akkor derült ki, mikor próbálgatták más telón és nem ment Szerintem a bejutás nagyobb meló lesz, ha egyáltalán meg tudják oldani...
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
válasz Hooper #32777 üzenetére
A 3G-m és a 3GS-em között szerintem még ennél is nagyobb volt a különbség, de haver 3GS-ével sem egyezik meg teljesen. Nem hiszem, h ez hardveres hiba lenne, mellesleg abszolúte szokás kérdése, h melyik jön be. Mióta kalibrálva van a monitorom, azóta kimondottan furcsának tűnik a kékes display.
FefeeX: kemény 400 forintba van egy EU-s átalakító. Igazán nem lehet komoly szempont telefon vásárlásnál.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
ferofacee
tag
válasz FefeeX #32932 üzenetére
Szerinted a napokban megerkezik az a5 jailbreak 501 re? Lenne egy kerdesem feled, ami a kovetkezo: Mar napok ota kuszkodom vele, de nem jutok semmire. Azt szeretnem vegre mar elerni, hogy felkeruljon az icloud ba minden minden egyes adatom. Tehat, naptar bejegyzesek, jegyzetek , kontaktok, kepek minden. Amit eszrevettem tegnap egy ertekezleten jegyzeteltem, es azt pl a gmail ba toltotte fel, ma nezem az email cimeimet es ott van az elozo napi jegyzet Na ez mar nagyon bosszanto szamomra. A beallitasok majd icloud beallitasoknal 5gb bol 4,5 szabad, icoud mentes bekapcsolva, lent legalul ramentem a biztonsagi mentesre es hatra levo ido kiszamitasat ir allandoan.... es csak tolt csak tolt es meg sem mozdul, ha osszesfuggesben van szamitogepet meg nem latott a telefon.
-
FefeeX
veterán
az úgy gyönyörű és helytakarékos lesz, ha viszed hozzá a dupla méretű töltőt meg a még duplább méretű átalakítót ami nem is szép. Megint azt mondom, hogy 15ezres telefonnál oké, de high-end kategóriánál csak égeted magad vele... Olyan, mintha a Ferrarira Kumho 195/60/15-ös gumikat vennél mert azzal olcsóbban jössz ki...
Hooper: mi az összehasonlítási alap? Csak mert ha i4, akkor azt kell mondjam, ez nulla, alapjában az i4S kijelzője melegebb árnyalatot kapott, mint az i4, már a tesztekben is írták. Ez nem hiba. A hiba, a sárgulás nem egész kijelzős, hanem a ragasztó nem száradt meg 1-1 helyen, és van rajt egy sárgás folt.
#32936: szórás... nem. 3 helyen gyártják a három különböző cégnél az IPS panelt, minimális különbségek előfordulhatnak a 3 gyártás közt. (HTC Desire első kiadás Amoled, második meg Super Clear LCD)[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
válasz FefeeX #32935 üzenetére
Eleve égetem magam, hogy ha töltővel mászkálok, ha meg otthon vagy havernál kell tölteni, akkor a legkevésbé sem mozgat, h mekkora. Ennyi erővel a mostani is ciki, hiszem, az újabb már vékony, pedig ez rendes EU-s. Nem azt mondom, praktikusabb a a kisebb és alapból használható, de kb itt véget is ér a dolog. Ha emiatt csak 5k-val is kevesebbet (de szolgáltatóshoz képest 15 is lehet), kell fizetnem, akkor legyen.
vans?: jobban kéne persze, de ezek szerint úgy, h maga a játék nincs jól megírva.
Hooper: továbbra is úgy gondolom, h ez nem feltétlen minősül hibának, sőt, igazából kellemesebb a sárgás szín.
[ Szerkesztve ]
-
Gloob
addikt
Erre nem tudna valaki valami okosat mondani? Előre is köszi még egyszer.
Samsung Galaxy A52S
-
DonThomasino
veterán
Akkor 3G nél és 3GS nél 4.2.1 és itt a vége nincs tovább?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
_ak_
addikt
válasz DonThomasino #32946 üzenetére
3GS jelenleg is támogatott, így arra elérhető 5.0.1 is.
snooze: Cydia nekem lementette automatikusan a 4.1-et. Nem kell az advanced fülön állítani vmi? Vagy az csak a 4S-re vonatkozik?
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
válasz FefeeX #32935 üzenetére
Leírtam többször is hogy mind a 2 telefon i4S és kb egyszerre vettük a Tnél......
A Desire esetében felhozott példa nem helyén való hiszen ott 2 teljesen más gyártástechnológiával készült panelről beszélsz, természetes hogy eltérés van.
Írtam is hogy kb 1500 kelvin difi van a 2 között.. IPS és IPS tökmindegy hogy hol gyártják nem kellene hogy ilyen mértékben eltérjen..gondolom az applenél is hallottak minőség ellenőrzésről.
_ak_.. szerinted az kellemes hogy a kijelző a fehér színt csak halványsárgaként képes megjeleníteni (illetve minden szín esetében látható egy kis sárgásodás)?
Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest