Hirdetés
Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz LogitechG15 #33446 üzenetére
In-ear-ből inkább ezt a listát nézegesd.
A "nagyfiúk" közül pedig nekem most erre csorog a nyálam úgy, hogy már volt tulajdonomban Monster Beats Studio és Tour is. A Studio-t inkább eladtam a Tour-t pedig elhagytam.(#33451) ferofacee: Leírták a többiek, hogy miért van US és HU accountjuk is, mire te egy nyilvánvaló tévedéssel/marhasággal válaszoltál és commenteken keresztül próbáltad bizonyítani a nyilvánvaló marhaságot. Most pedig próbálod leplezni a tévedést és a megmagyarázást a mellébeszéléssel és elvicceléssel.
Másrészt ahogy az első hsz-ban is szerepel ez egy szakmai topic. A viccelődésre és marhulásra ott az off topic.
[ Szerkesztve ]
-
ferofacee
tag
válasz LogitechG15 #33446 üzenetére
Itt talalsz egy olyan listat amin szerepel 112 in-ear fulhallgatot sorrendbe teve, minositessel , tesztel, leirassal , nagyon sokat segit. Mellesleg megjegyzem hogy akg sehol sincs, monsternek van 3 jo in-ear fulese, sennheisernek meg csak az ie8. csiribu
[ Szerkesztve ]
-
Keksz
senior tag
Kell vkinek egy iPhone 4S "Zero Series" Case?
-
LogitechG15
tag
Valaki már próbálta freemyapps-al a barátok meghívását? Megpróbáltam megcsinálni, hogy kilépek az usa accountból és másikkal felmegyek a freemyapps-ra de ez a mocsok valahonnan tudja, hogy nem változott semmi az id-n kívül.. a telefon id-jét figyeli? Ha igen akkor hogy lehet ipad+iphone combóval több pontot szerezni? Ez nekem már magas
-
LogitechG15
tag
válasz LogitechG15 #33458 üzenetére
Van egy jó buta kérdésem appstoreban mit jelentenek a kis + jelek a cuccok áránál?
OTP Smart Bank pénzbe kerül? -
Xero
nagyúr
válasz LogitechG15 #33459 üzenetére
Csak annyit iPhone-ra és iPad-re is optimalizált.
-
popely16
tag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy iPhone 3gst használok és a Facebook push nem müködne ezt úgy értem hogyha kapok valami értesítést akkOr nem jelenik meg a feloldo képernyőn legjobb esetben is csak azt a kIs 1 est teszi az ikon mellé iOS 5.0.1 ez használok , mi lehet a baj ?
-
Tompo92
senior tag
Hali..
Valaki tudna nekem egy olyan app-ot mondani amivel a wifit tudok adni másnak?.
PL: Van internet előfizetésem egy szolgáltatónál, és azt a netet tudom osztani wifin másnak. -
Kommy
veterán
-
vadászcsiga
félisten
De kar hogy van egy csomó zenelejatszom ez a Play It kva szép csak éppen semmi extrát nem tud. Bárcsak a Capriccio nézne így ki...úgyhogy kuka.
-
Ocarina
aktív tag
válasz vadászcsiga #33468 üzenetére
Köszi iPad-re kellet már egy szép zenelejátszó, mert a gyári elég gagyi.
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
lofej
csendes tag
Sziasztok, lenne egy problémám:
*Hívott fél nem hall, és én sem őt, pedig skypon tökéletesen működik.*Szolgáltató hiba szerintem kizárható azért mert a telefon külföldi (Izlandi) sim-el is volt használva és ott ment egy olyan 3 hónapig, tehát használva volt minden gond nélkül, egyszer csak megadta magát. Haza (Románia) lett hozva és itt sem reagál, Orange hálózaton próbáltam idáig, a hívás létre jön, fogadok hívást, tárcsázhatok is, de nincs se beszédhangszórón, se fülhallgatóval, se alsó hangszóróval. Ha hívok akkor nem hallok kicsengést.
Skypeal pedig rendesen, beszédhangszóróról megy.
Sajnos már nincs garanciába, Amerikából volt hozatva.Amúgy meg kell említenem, hogy Gevey sim-el van unlockolva, (SMS-ezni lehet!!!).
Ja és régi(4.2.1) és új iOS(5.0.1) is volt téve rá. Jelenleg régivel 'használom'. Tehát a restore-t kizárnám.Valakinek valami ötlete? Köszönöm.
-
norbi2010
őstag
Egy jó zenelejátszót tudnál mondani?Ez a Play It annyira nem jön be
-
norbi2010
őstag
Egy jó zenelejátszót tudnál mondani?Ez a Play It annyira nem jön be
-
Ragnar95
félisten
válasz ferofacee #33442 üzenetére
Olyan jó, hogy idejössz újoncként osztani az észt a szakmai topikba és kioktatsz mindenkit, természetesen neked sikerült az, ami senki másnak nem, de bizonyítékot nem tudsz mutatni, mert nincs időd egy screenshot készítésére, de 20-30 magyarázkodó és nagyon humoros hsz megírására van...
norbi2010: ha a jó hangzás a lényeg, akkor CapriccioPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
paavoo
aktív tag
Azt hogy lehetne megoldani, hogy a gyári kamera appal lőtt képeket ne töltse fel egyből felhőbe, hanem előtte tudjak nyomni egy automatikus javítást vagy megvágni? Próbáltam másképp megvágni, de a telón megcsinálja (tehát filmtekercsbe látom hogy meg lett vágva, de ha rámegyek újra a vágásra akkor akár vissza is tudom hozni az eredeti képet), viszont a feltöltés után a teljes képet teszi fel.
Elvileg úgy reklámozták anno, hogy valamit változtatsz a képen akkor az összes eszközön megváltoztatja, akkor ez hogy is van?
Tudom, hogy erre lenne a Camera+ Lightbox funkciója, de nekem nem jött be az a progi. -
kristof83
aktív tag
válasz ferofacee #33451 üzenetére
Hát neharagudj....
Direkt végigolvastam a hozzászólásaidat, és szánalmas amit itt leművelsz
Nem is érteni amit írsz annyira összefüggéstelen, és ez a gyenge magyarázkodás, hogy Te mennyire vicces vagy....pont annyira mint egy Saskabaré
Gratula!Na és, hogy ne csak off legyek! (mint a kollega)
A gépen az iTunes-ban jelzi valami a számoknál, hogy azt a store-ból vettem?
Elkezdtem leszedni a gyengébb minőségű zenéim, plusz a kedvenc számaim store-os változatát, de azért jó lenne tudni, hogy mi az ami store-os, és mi az ami nem. -
hayden68
csendes tag
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne , hogy a 3Gs-emen 4.2.1 szoftver volt jailbreakelve és egy az egybe felraktam rá az 5.0.1-es szoftvert . Addig tökéletesen ment a telefonom , de most nem talál szolgáltatót és az aktiválás nem akar sikerülni se Wi-Fi n , sem pedig kábelen keresztül . Azt szeretném kérdezni , hogy mit tudnák ennek az érdekében tenni , hogy ujra működő állapotban legyen akár a 4.2.1es szoftverrel .Az itt látható linken lévő problémára is kellen megoldás : http://www.youtube.com/watch?v=4rtbAI9dy_Y&feature=related
Válaszotok előre is köszönöm !
-
b4zsi-
őstag
Gondolkodom azon, hogy lecserélem a
Moshi tokomat. Ma kivettem a telefont belőle úgy használom és így sokkal szebb és a fogása is kellemesebb. Elől - hátul van fólia ezért arra gondoltam valami bőrtok jó lenne vagy az Ozaki 0.4 feketében. Az mondjuk megint varriálna a designonKristof83
Akkor mégse tértél vissza az N9- hez? Ha jól emlékszem volt az is Neked! Remélem az ipone már bejött...
[ Szerkesztve ]
-
asfgh
tag
üdv mindenkinek!
van egy iphone 3gs 32gb-om
és 1-ik napról a másikra nem ismeri fel a kártyát!
berakom a kártyát és csak keresi a hálozatot utánna azt írja ki hogy nincs szolgáltatás!
aki tudná hogy mi a baja vagy esetleg meg tudná javitani az kérem jelezze!az új számom: 0620-4400-515 http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=asfgh&submit=
-
nagyúr
Mi a bajod vele? Nekem szépen kitágult, amennyire kell, könnyen lehet most már a telefont ki-be rakni, és még a hangerőt is tudom állítani a tok oldalát nyomkodva, azért sem kell kivenni. Tudom, írtad,hogy szorul, ezért mondom, hogy ez változni fog...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Ragnar95
félisten
válasz kristof83 #33475 üzenetére
Jobb klikk a számra>Get Info>és itt mutatnia kéne szerintem az id-det, hogyha iTunesból van
hayden68: JB-es telót nem szabad update-elni, nyomj rá restore-t és maradni fog rajta az 5.0.1,de utána újra kell majd JB-elned.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
asfgh
tag
de ha lenne valaki aki esetleg meg tudná javitani pár 1000ft-ért!
az is érdekelne!az új számom: 0620-4400-515 http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=asfgh&submit=
-
hayden68
csendes tag
most javítottam egy iPhone-t amit kiveszel telefonból kártya fogadót és amibe bele kell tenni a kártyát , majd vissza helyezed a telefonba annak az alja a panelon hozzá ér egy érintkezőhöz , ami nyit egy áramkört és érzékeli hogy bent van egy kártya valószínű , hogy az érintkező nem megfelelőn érintkezik . próbáld meg mikor bele rakod a kártyát kártya fogadóval együtt erőteljesen nyomd bele fél percig , hátha a csatlakozó hibás , persze úgy nyomjad ,hogy ne törd szét a telefont ! amit én javítottam az volt a hiba jelenség , hogy hol-volt hol-nem térerő . Javítása úgy történt a panelon állítottam ill. hajtatottam a rézérintkezőn . Frissítéssel kapcsolatban vigyázz nehogy hülyeséget csinálj ! ha kérdésed van a frissítéssel irj !
-
vadászcsiga
félisten
Na most hogy már mindenki belerugott Ferofaceebe jó lenne másról is olvasni nem csak az ő kritizálásáról nem volt ez akkora történet ujonckent sok mindenki belefut ilyenbe. A moderátor majd elrendezi a sorsát, egyébként is hidegfront volt/van.
-
Ragnar95
félisten
JB-elt?
Ha nem, akkor nyomj egy update-et iTunesban a telóra, így fel fog kerülni rá az 5.0.1 és ha szoftveres volt a gond, akkor valószínűleg meg is oldódikPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
nagyúr
Az,hogy azt mondta, nem garancia semmire sajnos. írtatok egy szerződést, vagy valamit,hogy ha letiltják, akkor visszafizeti a vételárat, vagy valami,hogy legalább polgári perre tudd vinni a dolgot, ha úgy alakul?
Más: most, hogy visszajöttem Pestre, megcsinálnám az untetheredet, restore-al, stb, ahogy szoktam, viszont mondtátok,hogy pátszor frissült a redsnow, de nem találok újabb verziót a 0.9.10 b1-nél... akkor a verziószám nem frissült a kiadás óta?
szerk: most olvasom: "Ha már tethered jailbreakelve van az eszköz, akkor elég a Cydiából feltenni egy úgynevezett jailbreak-tweaket ami untethereddé varázsolja a már meglévő jailbreaket. A tweak neve Corona 5.0.1 untether ás a BigBoss repoból tölthető." Na, ki is próbálom, ha összeomlik, majd mehet az első verzió
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest