Hirdetés
Aktív témák
-
kiszu
senior tag
válasz Atikusz #31548 üzenetére
Attól függ,hol vetted.
A CE,meg egyéb logók felett van.
Nekem is van ilyen,hamis meg eredeti anomáliáim.
Monster ibeats in tour by Dr.Dre fülest akarok venni.
Persze nem 50 ezerért.fél áron is van,de van 5-6000-ért is.
Állítólag a hamis 98 százalékban is megegyezhet az eredetivel.
Na,szuper[ Szerkesztve ]
-
Atikusz
senior tag
Vodafone
a kábelen rá van írva, hogy designed by apple in california assembled in china
ezen oldal szerint nekem fake van
[ Szerkesztve ]
-
kiszu
senior tag
válasz Atikusz #31552 üzenetére
mmmmm,akkor pedig elméletileg eredetinek kellene lennie,hacsak......
na,ebbe jobb nem is belegondolni.Amiket a telefonokhoz adnak (4-4S) annak ez a felirat van. Az tuti.
Az adatkábel is megkülönböztethető,hogy pl sima 4 vagy az új 4S kábele.
A 4S-nél a két végén ahol becsatlakozik,az a gumi perem dupla hosszú (kb 1cm),a régebbinél csak fél cm. -
Atikusz
senior tag
na mindegy, én ebbe már nem akarok jobban belemenni, tölt azt kész.
baja nem hiszem, hogy emiatt lenne a telefonnak.a biztonság kedvéért a telefont is leellenőriztem nem-e FAKE, de ott minden rendben van
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
Helo.Most vettem egy Iphone 4 kulfoldi de gevey simes.Nem vagyok benne ezekben,irjatok mar meg legyszi ,hogy ezt a mostani 4.3.3sv-t melyikre tudom frissiteni problema nelkul.Nem emlekszem pontosan arra sem,hogy hogyan kell ujrainditani ha kikapcsol!Akksi 1-2ora besz.,1ora net,10-20sms es kb.20-25orat bir,normal?Neveket miert nem importalja simrol?koszi
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Ragnar95
félisten
válasz nederlanden #31556 üzenetére
Függetlenítés itt tiltott téma.
5.0.1-re tudsz csak frissíteni shsh-k nélkül,de ez baseband frissítéssel is jár.
Ha tethered JB-s, akkor redsn0w tethered boot-al tudod újraindítani, de van egy olyan érzésem, hogy mivel 4.3.3 van rajta, untethered, így simán csak be kell kapcsolni kikapcsolás után.
Nevek importálása simről: beállítások>Mail, Kontaktok, Naptárak>Kontaktok rész>SIM-kontaktok importálásaPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nederlanden
senior tag
válasz Ragnar95 #31557 üzenetére
Boccs de semmit nem ertek ezekbol.Ugy kapcsolta be mikor megvettem,hogy repulo modban a kartya ala rakott egy csippet es kijott egy sok soros talan kinai szoveg,majd megnyomott vmit jobb also sarokban es ketszer ki be kapcsolra a repulo uzemmodot.Mikor importalnam a neveket ahogy megnyomom 2ms es ledobja.Miert mondjak,hogy ezt nem lehet frissiteni?koszi
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Ragnar95
félisten
válasz nederlanden #31558 üzenetére
Ez a trükközés a gevey miatt kell,de erről nem lehet itt beszélni, iphoneclub.hu-n olvasgass/kérdezősködj, ott nem tiltott ez a téma.
Azért mondják, hogy ne frissíts mert a függetlenítés elveszhet
Simán lehet, hogy a névjegyeket is azért nem tudod importálni, mert a gevey bezavar.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
cserry193
tag
Ilyen csak nálam fordul elő? Tegnap néztem,hogy a Videók ikonja eltűnt,átlapoztam a másik oldalra,ott az OPlayernek nem volt ikonja,visszalapoztam akkor az iránytű lett üres.. Mindig más,restart és jó lett
-
kisferi
tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. Videolejátszót ezt kettőt néztem ki:
Buzz player és AV Player. A Buzz player-hez elég vegyesek a hozzászólások az Itunes-ban.
Az AV Player-ről azt írják nem kezeli az ékezetes betűket a feliratban.Sajnos az Itunes hozzászólásokban sem hiszek mindig. Iphone 4S-re kéne. Esetleg tapasztalat alapján
kérem segítsetek a vásárlásban. Előre is köszönöm a segítségeteket. -
alienpapa
senior tag
Hűségidő lejárta előtt függetlenít a t-mobil?
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
LogitechG15
tag
Az apple garanciáztatásnál tényleg meg tudja állapítani a dock csatlakozón keresztül, hogy leejtették-e a telefont? Állítólag ki tudják olvasni a gyorsulásmérő adatait, mert leejtés után nem cserélik a telót...Közben be van ázva és nem lett leejtve csak ennek nincs nyoma..
-
Ragnar95
félisten
válasz LogitechG15 #31568 üzenetére
Nemtudom, hogy a dock csatin keresztül-e, de tényleg meg tudják. De ez csak a tényleg nagy eséseket rögzíti, különben elég sok teló vesztené el a gaarnciáját, mivel sokan ejtik ki a kezükből.
Azt nem tudom, hogy pontosan mekkora esést rögzít, de gondolom olyan 5-10m a minimumPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
kiszu
senior tag
Beázott és nincs nyoma?
Érdekes lenne,hisz 3db nedvességjelző indikátor is van pl az iphone 4-ben.
Sajnos,sokszor még magas páratartalom esetén is elszineződik. -
CharlieDrop
veterán
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a különböző generációjú iPhone-ok dokkoló csatlakozója egyforma mind, vagy valahol volt váltás? (Annyit tudok, hogy a 3GS, 4, 4S azonos csatijú )
Válaszokat köszi
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
nagyúr
válasz CharlieDrop #31572 üzenetére
Nem volt váltás, remélem, nem is lesz
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
máyköl
veterán
Hát nyilván egy bizonyos magasság fölött veszik csak el, mit tudom én, 10m felett, de azért attól, hogy fél méterről leejtettem a parkettára, csak nem veszik még el a garancia.
-
TonTomika
aktív tag
válasz CharlieDrop #31572 üzenetére
A 3. generációs iPod óta (2003) ugyan azt a dock csatlakozót használják. (Annyi, hogy akkor még FW is volt rajta nem csak USB.)
-
Csabee.
nagyúr
Mitől van az hogy 3GS 5.0.1 jb et követően feltettem progikat, majd itunes sync után nem indulnak a programok.
Üdv: Csabee.
-
kisferi
tag
Köszönöm a segítségeteket fazr és kiszu.
-
Criton
veterán
Ha a telefon az apple oldalán még nem volt aktiválva, akkor teljesen új?
Mik azok a linkek ahol a telefon után tudok nézni, már ha vannak ilyen oldalak..Bocsi, csak új vagyok, már ha hülyéket kérdeznék
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenkinek!
Rég jártam erre, ami nem csoda, hisz elégedett vagyok immár több, mint egy éve a telefonommal!
Lenne két kérdésem:
1, melyik az a progi, amivel külső meghajtóként látom a telefont?
2, van olyan videólejátszó, amivel tehetek "könyvjelzőket" a filmbe? (mostanában gyakran nézek koncerteket és a kedvenc dalok pozícióját akarom így menteni, sajnos vlc-ben nem lehet)
Prioritásban az ingyenesek érdeklenének elsőként, majd a fizetősök. (nem jb-t a telefon)
Köszönöm! -
Ragnar95
félisten
válasz Criton #31579 üzenetére
Vagy épp nem garanciális...
Amúgy itt tudod ellenőrizni, h van-e rá gari. Ha normális helyen veszed, akkor beregisztrálják egyből a garanciát, ha nem, akkor neked kell ezt megtenned.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
válasz Criton #31585 üzenetére
Nem, mivel te fogod aktiválni, mikor lesz benne sim, és iTunes-ra dugod először.
Ragnar95: ja, de 220ban egyből volt, AppleStoreosra meg várni kell. Ez sokaknak megér több 10k pluszt is (ezért élnek meg itthon is a dealerek, akik többért adják, mint az Apple).
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Ragnar95
félisten
válasz Criton #31585 üzenetére
Nem, várj pár napot vagy egy hetet és ha akkor se lesz beregelve, akkor neked kell majd ezt megtenned.
Amúgy miért éri meg a 220voltban venni Hivatalos Apple Storeban sokkal olcsóbb
icecave: de szerintem itt a gariról van szó, nem magáról a telóról
én inkább várok 1-2 hetet és veszem 100%-ban biztos helyről, 100%-ig hivatalosan, főleg ha még spórolhatok is rajta nem kevés pénzt[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
LogitechG15
tag
válasz máyköl #31574 üzenetére
Hát ha egyszer nincsen egy karcolás sem a nyamvadt telefonon akkor hogy eshetett volna le 10 métert? Egy mikrokarc sincs rajta... ráadásul mikroszkóppal megnéztem az alaplapot és a ragasztóban nincsenek repedések, és ha esés miatt meghibásodik azt repedésekkből fel lehet fedezni... namindegy aki elvitte azt mondta hogy a dock csatin keresztül nézték. Bár szerintem habi duma volt.
kiszu valójában én 4 matricáról tudok, de 1 matrica volt elszineződve ami a csavarfejen van, de szerinted nem lehet ilyen matricák millióihoz hozzájutni ? Nem én intézem az egészet tehát nem tudom hogyan pótolták azt a matricát mivel azt még én kiszedtem belőle, de nem is érdekel... Voltak oxidnyomok is a lapon (valószínű ezek tették tönkre) de az izopropil alkohol csodákra képes. Bár ha kitalálják, hogy leesett...akkor tulajdonképpen mindegy.. -
Ragnar95
félisten
válasz LogitechG15 #31589 üzenetére
3 indikátor van csak, 1 a jack csatiban, 1 a dock csatiban és egy valahol belül.
Valamelyik APR-nél mondták a telóra, hogy leesett és emiatt nem garis már?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Salex1
őstag
Használ valaki IGo Primo-t? A navigáció hangját hol lehet állítani? Sehol nem találommegvan, bocsi!
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Valaki használja a MoneyBook alkalmazást? Csupa jót olvastam róla, de nem lehet beállítani (vagy én nem találom ), hogy mennyi a mostani egyenlegem, hogy innen induljon... Valaki tudna benne segíteni?
-
Salex1
őstag
ios5-höz intelliscreenX linket nem tudna adni valaki? vagy esetleg magát a file-t
-
máyköl
veterán
Tavaly is volt ilyen 12days? Ha igen, milyen ajándékok voltak akkor?
Mondjuk nem emlékszem, hogy lett volna...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest