Hirdetés
Aktív témák
-
máyköl
veterán
Sonic.
-
Tompo92
senior tag
Hali..
Az 5.0.1 untethered jailbreak-et honnan lehet leszedni?
köszi előre is[ Szerkesztve ]
-
LogitechG15
tag
válasz Tompo92 #31604 üzenetére
ott lejjebb van a link nem jailbrake ként kell letölteni hanem redsnow-ként. Ha terhelt a link akkor próbáld meg piratebay-en (persze, ha ismered a torrentezést)
[ Szerkesztve ]
-
Tompo92
senior tag
válasz LogitechG15 #31605 üzenetére
Erre gondolsz?-----> redsn0w 0.9.10b3 for Windows
-
eszgé100
őstag
Normális az, hogy a Real Racing 2 akadozik i4s-en? Esetleg ki lehet ezt valahogy küszöbölni?Vaklárma volt, csak újra kellett indítani a játékot
[ Szerkesztve ]
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Endruboy007
tag
Hogy lehet eltávolítani iTunes-ból az App-ok közül azokat, amiket nem használok? Az összes ott van, amit valaha is telepítettem, és elég idegesítő, hogy nem tűnnek el, amiket már rég letöröltem a telefonomról és nem is fogom használni soha...
Üdvözlettel: Endruboy
-
Mela Kehes
addikt
válasz Endruboy007 #31609 üzenetére
Jobb gomb az ikonra és törlés.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
őstag
Sziasztok!
Adott egy iPhone 4 32GB 5.0.1 redsn0w_mac_0.9.10b1-el JB-eltem a megjelenése napján, minden flottul ment. Ma olvastam, hogy frissítették a JB-et ezért leszedtem, majd futtatam normál módon a redsn0w_mac_0.9.10b3-t azóta bármely alkalmazás az alábbi módon ( a képernyő egynegyedén látható az alkalmazás képe) jelenik meg a képernyőn. Hogyan lehetne elhárítani a problémát?
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mármint JB-zted, majd az újabb redsnow-al megint "rá-JB-ztél"?? Azt nem lehet, vagyis lehet, csak mint látod nem tanácsos... sajnos ez restore, és utána újra JB...
Mondanám, hogy próbálj törölni pár JB-s programot, mert annó az SBSettings csinált ilyet, de az összeugrott alkalmazásokban nem lehet navigálni... :SApple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Ocarina
aktív tag
T-PoT-tal hol találom meg az AppStore-ból telepített alkalmazások mappáját? Ikoncsere miatt érdekel.
[ Szerkesztve ]
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok! Iphone 4s készüléknél hogy lehet beállítani, hogy ne csak 1 heti sms adagot mutasson, hanem az összeset? Gondolom beállítás kérdése az egész, csak egyszerüen nem találom, hogy hol kell. Köszönöm szépen!
-
majestic
őstag
Állítólag kijött az 5.0.2, tud erről többet valaki?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
nagyúr
Hogy sikerült? Nekem nem ment, régebben gondolt egyet, minden programot, igy a cydia-t is "benegyedelte", és nem tudtam eltávolítani (hiába tapperoltam akárhova).
Ha azt írták, akkor biztos lehet, cydia-n belüli updatek okésak voltak régen is, de egy JB-zett telefonra ráküldeni csak úgy egy újabb JB-t restore nélkül, az nálam mindig bekavart (csak úgy, mint a JB-s telefonra az update restore helyett).Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
mondomén
őstag
Régebben sok embernek csinálta ezt, nekem is. Akkor ennyi volt a megoldás.
@icecave
Nem lesz baja belőle, csak ki kell venni a pipát install cydia elől. Jó megoldás amúgy, nem kell folyton restorolni. Mióta kijött a jb, ez már a 3. redsnow, meg is őrültem volna ha minden nap restorolni kellett volna. -
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Iphone 4 rekeresek olyan megoldást hogy bluetooth-al tudjak más telefonra küldeni képeket,zenéket,stb. És pl hogy tudom a telefonnal mentett képeket,videokat feltettni számitógépre? JB-zve van a telóm!
-
Criton
veterán
Sziasztok!
Tudom nem ide tartozik, vagy lehet még is Ma délután tudom használatba venni az iPhone 4S telefonomat. Aktiválás meg minden beállítás után lehet is frissíteni az OSt?
-
Criton
veterán
válasz manchester85 #31627 üzenetére
5.0.1re gondolom, addig még nem jutottam el. De valószínű ,hogy 5.0 van rajta.
-
chevyfan
tag
Üdv!
Olyan gondom van 3GS-sel (5.0.1), hogy teljesen néma a készülék, csak fülhallgatóval lehet rajta zenét hallgatni, az oldalsó gombok sem reagálnak. Van valami tippetek, hogy mitől lehet? (az állítás gombokkal aktív)
Köszi
-
TonTomika
aktív tag
válasz kisjimy #31623 üzenetére
IPhone-al nem lehet BT-n fájlcserét folytatni! De ez már ősidők óta így van. Miért nem küldöd el emailben? Vagy ott a Dropbox, Wuala...egyébként a Phone Drive-al, lehet wifin keresztül csinálni egy ftp drive-ot a telefonból, ez még egy jó megoldás. Nem is nagyon látnám értelmét a BT fájlcserének, hiszen annyi sokkal egyszerűbb modernebb megoldás létezik már.
@DonThomasino: nézzed meg ezt a videót, olyan nagy különbség nincsen. (Van azért, de elfogadható.) Ha viszont újat vennél, szerintem jobban megéri a 4S. Véleményem szerint annyit nem ér a sima 4 amennyit elkérnek érte.
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Iphone 4 és 4S között milyen gyorsaság különbség van?
( gyakorlati tapasztalat érdekelne)" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
KZP
őstag
válasz DonThomasino #31634 üzenetére
Én pár tizedmásodperces különbséget tapasztaltam használat közben, játékokkal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, kevés ideig volt csak nálam a 4S.
-
B.Ricsike
őstag
Youtube video-kat nézz meg párat! Más is azt tudja mondani kb... a lényeg, hogy gyorsabb majdnem 2szer!
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
Barátom tegnap elvitte a T-hez az ájfon 4-et, mert a home gomb néha nem működött neki normálisan, és adtak neki egy újat?!..
Ugyan ezt vodánál meg tudom csinálni én is?
Köszi.
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
Atikusz
senior tag
válasz LordAxwell #31637 üzenetére
Ugyan ezt vodánál meg tudom csinálni én is?
Nem. A Vodafone-nak nincs saját szervize, így elküldi az Apple-höz ahol majd bevizsgálják, és ha indokolt a csere, akkor cserélik egy refurbished telefonra.
[ Szerkesztve ]
-
TonTomika
aktív tag
válasz LordAxwell #31637 üzenetére
Ha nem működik megfelelően, és ha garanciás akkor minden bizonnyal igen. Hivatalosan "refurbished" példányt kapsz.Fent a válasz. De gondolom az Apple is ilyet küld vissza, ha jogos a kérelem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne: a német ebayről szeretnék iphone 4S készüléket venni, mely mellett ott áll, hogy ohne Simlock. Ha egy ilyen készüléket vásárolok van esély arra, hogy Vodás simmel tudom használni?
Válaszaitokat köszönöm előre is!
üdv
Laci
-
törölt tag
válasz manchester85 #31641 üzenetére
Néhány dolgot vettem már ebay-en ( 5 ezer és 100 ezer forint körüli értékben is ), és eddig sohasem volt problémám. Ami érdekes lehet még, ha valami garanciális probléma van és a papírjaira került pecsét a tegnapi nappal, akkor ezt a mo.-i Apple-nél is érvényesíteni tudom?
-
samgar
őstag
Esetleg aki lockinfot hasznal, hiaba allitom at az idojarasnal celsiusra, tovabbra is fahrenheitben mutatja a fokot. Mi a megoldas?
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
persil
nagyúr
válasz Ragnar95 #31570 üzenetére
Ezt azért tartom hülyeségnek, mert van egy csomó idióta app, amiben konkrétan ütni, "dobni" kell a telefonnal...
Na most a hülyegyerek üt egyet a telefonnal, mondjuk valami ütéserő mérő appban és veszett a garancia...? Kizártnak tartom.
Már pedig nagyobbat tudsz ütni, mint amennyit a telefon kis tíz dekája gyorsulna, akár 5-10 méterről.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
eszgé100
őstag
A 4-en volt egy (nagyon)kevés mikrolag, de 4s-el meg azok is megszűntek, a játékok közül a gta3-at, és a Real Racing 2-t néztem eddig, mindkettő gyorsabb és szebb grafikájú is volt, a GTA-nál különösen szembetűnő volt
Térerő: egymás mellett a kettő közül a 4s-nek négy palcikaja volt az i4-nek csak három.
A net sebessége ugyanabban a szobában ugyanolyan körülmények közt: 4s: le: 700-850 kBps fel: 140-180 kBps, i4: le: 350-500 kBps, fel: 100-150kBps[ Szerkesztve ]
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
Aktív témák
Hirdetés
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest