Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
norbesz74
aktív tag
válasz rolcsibácsi #23778 üzenetére
Egyszer nekem már sikerült egy ilyen müvelet. Régen csiánáltam, de már nem tudo. Viszont 4s em van ahhoz nincs JB, de teamviewer programmal a pc met írányíthatom és ész se kell hozzá meg nem fog hátérben futni és egyből oda megy ahova kell. Csak a pc fog üzemelni és szerintem még jobb is így.XD
-
ittakary
nagyúr
Megy vissza T-be Nem működik a hangszóró
-
boogie84
veterán
Mit gondoltok miért nem tudtam elküldeni egy fényképet MMS-ben? Ez a funkció be van állítva az üzenetek beállításánál. Nem értem a dolgot. Lehetséges h a kép mérete nagyobb mint egy MMS tartalma?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Atimester
aktív tag
Sziasztok!
IPhone 4 klónokat hol és mennyiért lehet kapni?
Mert a napokban az egyik OBI áruház előtt kínált egyet nekem egy kedves roma származású cigány gyerek. A telefon megtévesztésig hasonlított az eredetire, de mivel a kérdéseim nyomán hamar ellentmondásba került saját magával, megkértem, hogy inkább munkával próbáljon pénzt keresni, nem pedig mások átverésével.
-
norbesz74
aktív tag
válasz rolcsibácsi #23803 üzenetére
Akkor érthető módba váltok!
Torrentezes köztudott, hogy a letöltött adatott illik vissza tölteni is. Ezt angolok nal nem tudhatom a net csomagokat, de akkor se érne meg mobilon torrentezni. Energia és net csomag és plusz seeding micsodák fenntartani.
A Péce olcsóbb gyorsabb tolt is vissza és meg nem sokakat segítettem. ja angoloknál ez olcsó akkor tényleg igazad van! -
SÖ
addikt
A support ami aggaszt de ki tudja. Lehet bogy vannak rá jó ki appok. Szoft frissítés nem nagyon lesz. De igy ahogy van is egy nagyon jó kis multimédiás telefon. Igaz jó lenne tesztelni pár hétig. Lasszlással fagyással memóriakezeléssel hogy áll, de a MeeGo nem mai gyerek. Sokkal szélesebb felhasználási területe van mint más rendszerek. Ép. felügyelet, autó vezérlés, navi, stb. Szerintem a Nokia csak beetet, hogy nem lesz több készüléke. Viszik mint a cukrot mindenhol. Elvileg 96000 db készítettek belőle, de már jóval több elfogyott belőle. Akkor van cumi a a Winfos köti a Nokia kezét. Tartósságra meg nem az üveg iPhonet, de még egy páncélos HTC-n is túl tesz.
1.A csatlakozók zárt fedél alatt
2.Vastag majom üveg
3.Polimer karbon ház - az iFix már szétkapta, tehát akkut szervíz tud cserélni.
4. A szoft stabilitása vetekszik az iOS-el, de lehet, hogy jobb is. Ezt mint mondtam tesztelni kéne.
Egy dolog tart vissza - most lehet röhögni - abban sincs FM. Ez a gyengém.[ Szerkesztve ]
-
Pintair
csendes tag
válasz TheMarci #23765 üzenetére
Köszi!
Nem csak Gmail van beállítva, valami telefonos dolog lehet hogy amikor csekkol akkor ne nézze a szerveren van e vagy nincs hanem töltse le ami ott van. Nem a szerverről törlődnek hanem a telefonról így itt lehet a bibi valahol.
Egy ideig volt olyanom is hogy a kontaktoknál be tudtam állítani hogy valakinek a telefonszáma az iphone most ilyen nincs. Ott ahol több szám van van mobil, munkahely stb. volt iphone most nincs.
Továbbra is várom a válaszokat...
Köszi
-
Cybertrone
veterán
Akkor is nokia marad... Nincs veluk bajom,csak kis lemaradasba vannak a tobbseghez kepest! Jo a fennt emlitett telefonjuk, de ez nem lesz slager optendszer, igy akkora supportja se lesz! De mindenki maga tudja! Az hogy gordulekeny az oprendszer szep dolog, de ettol meg sebessegben le van maradva eleg videokat meglesni van egy par!
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Pintair
csendes tag
Lassan kezdem azt hinni rossz helyre írok?
-
Atimester
aktív tag
Kérdés jailbreak-kel kapcsolatban:
iPhone 3G-hez melyik verziót érdemes használni?
Honnan érdemes letölteni?
Hogy lehet függetlenné tenni? -
kenny123
addikt
Hoppá, ma végre megjött iphone4-re a luckylabs spectra wrap, hat nem tudom, mit mondjak..
Annyira irtó pontosan nincs kivagva mint a promokepeken, de meg csak nem is illeszkedik annyira.. 3db ragasztócsik egy pakk, ebből 2db ralog egymásra, akármennyire is pontosan raktam fel, máris nincs meg az a fasza hatás.. Hátul az Apple logóra kapott matrica meg kisebb is, mint az eredeti, picit furán néz ki, ahogy a matt fehér matrica alól kifityeg az ezüst.. :/
Este ha tudok, lövök képeket, addig megpróbálok egy másik szint, hátha csak egy lett félre szabva..yo
-
boogie84
veterán
válasz Pintair #23813 üzenetére
Én is ezt hiszem, na mind1. Vagy nem tudnak vagy nem akarnak segíteni.
Tapasztalatok alapján nálam szinkronban van a mail fiók a telefonnal. Ergo ha törlöm a telóval az üzeneteket, akkor sz.gépen sem látom már ha megnyitom a fiókot.
Talán töröld a fiókodat a telóból, majd rakd vissza. Jobb ötletem nincs.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
zack
nagyúr
válasz norbesz74 #23812 üzenetére
Azért szenvedni nem kell. Ha bántja a szemedet az a pár hsz, akkor ne olvasd el.
A Symbian meg nem is tudom hogy jött ide. Mivel ez Linux alapú (MeeGo).Gondolom szívesebben olvasod az örökös vitát arról amit Manchester folytat a többiekkel a garanciális témáról.
(#23818) pr0bi:
Melyik Moto?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Orient84
aktív tag
sziasztok,
freemail-es email címem hogy tudom rá beállítani,ha a számítógépemen nincs az outlook beállítva?ha beállítom a mél fiókom mennyivel csökken az akku ideje?mert a htc-m eléggé leszívta.....
-
norbesz74
aktív tag
Ha figyelmesen olvasol akkor se adnék érte 40000ft nal többet, mert nem ér annyit. és nokiaval kezdtem, de hogy most milyen op van rajta kutyát nem érdekli, mert ha lesz olyan fejlesztése mint a szifonnak akkor mar fel figyelek rá. Addig ez csak játék. Szernek is vicc. Ha használni akarom 2 programon túl nem sokat kapnék érte.
-
zack
nagyúr
válasz manchester85 #23825 üzenetére
Nem egészen. A vita általában 2 személy nem egyező álláspontjából alakul ki, és ezért mindkét fél próbál érvényt szerezni az igazának.
Az, hogy te mit linkeltél egy dolog, ha van olyan, akinek már javították a 4S-t gariban, az egész "bizonyítási eljárás" értelmét veszti.
Egyébként elolvastam...1x, még az elején. Azóta amikor témába kerül, tényleg nem olvasom el, mert mindig u.a. írod, így teljesen felesleges 1000x elolvasnom.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
FefeeX
veterán
Egyetértek.icecave: Ha a motorola gyártana egy hasonlót érintősben, mint a Razr V3xx volt, akkor kb én lennék az első aki megvenné, de ez sajnos a közelében sincs (amúgy második telefonnak komolyan fontolgatom hogy szerzek egy V3xx-et Valahol útközben elhagyták valahol a stílusérzéket, szerintem)
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
-
StLui
veterán
Senkinek nem javították még az iphone-ját szerintem, az, hogy azt mondják javításra átvették, az egy dolog, de garanciába senki nem kapta vissza a telefonját megjavítva, csak cserélve, és usa telóval sem foglalkoznak a több helyen megjelent hír szerint, illetve ilyet sem írt senki, hogy az ő usa telóját átvették volna garira azóta, ezek tények szerintem, de ha van ilyen akkor megcáfol, persze ne egy ismerőse legyen aki hallott már ilyet
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
nagyúr
válasz FefeeX #23828 üzenetére
Nekem pl, a többi tepsi között ez egészen tetszik. Nem hinném, hogy jobb, mint egy iPhone a maga OS-ével, inkább csak máshogy néz ki. Azt hiszem, ez a vizuális dolog igencsak nagy hatással van az ember gondolkodására. Az iPhone nagyon jó a saját szoftverével, azt tudom (főleg,hogy próbáltam mást is), de az agyamat akkor cseszegetni fogják más termékek, mert ilyen az ember (egy példa: olyan ez, mint mikor ott az asszony melletted, akit szeretsz, megbízol benne, (jó esetben) nagyon szép, mégis megnézed a szomszéd menyecskét, pedig nagy valószínűséggel ő sem teregeti szebben/logikusabban a kimosott ruhákat, hogy úgymondjam ).
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
GALARDO
addikt
Hol érdemes kábelt venni? Itt elég drága, vagy megéri, hogy "eredeti"?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
ittakary
nagyúr
Gyerekek segítsetek gyorsan! Itt ülök T-ben és szerintem REFURBISHED-el akarják kiszúrni a szememet!
Tegnap lett vásárolva egy i4 16GB fehér készülék és nem szólt a hangszóró. Nem VADIÚJAT csomagolással minden kellékkel fóliával kelllene kapnom? -
majestic
őstag
válasz ittakary #23837 üzenetére
De, főleg, hogy 3 napon belűl vagy. Fenyegetőz a fogxasztóvédelemmel, hogy már hívod is őket és kéred a cserét felkinálónak a nevét!
MINDENBŐL ÚJAT, bontatlan dobozt!!!
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
davidsz
senior tag
válasz ittakary #23841 üzenetére
Új Apple dobozból kell frissen kibontania a készüléket. Frissen origináltan!!!
3 napon belül köteles az új telefont, ami meghibásodott újra cserélni. Más szóba sem jöhet, max pénzvissza.
[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bestbuy játékok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest