Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Aktív témák
-
Misi1979
őstag
válasz
spedyboy #23432 üzenetére
Szívesen veszem véleményedet, konkrét kritikádat a szöveggel, a cikkel kapcsolatban, ugye jó az, ha olyan embertől hall az ember véleményt, aki maga is ír, alkot.
A konkrét cikkhez nem nyúltam hozzá megjelenése óta, nem volt vele semmilyen célom, sem az, hogy reklámozzak valamiféle terméket, sem az, hogy saját szolgáltatásomnak nyújtsak holmi burkolt marketing-tevékenységet. Pláne olyan szolgáltatásnak, ami önmagában is kicsit "gáz". Csupán érdekesség kedvéért ütöttem össze kb. fél óra alatt.
Nem azzal van a gondom, hogy miről írsz, hanem hogy hogyan teszed. Természetesen nem kötelező egymás írását olvasni, elemezgetni pláne. De ha alkotsz, azt tedd körültekintéssel!
"Mivel töben is kérdezték hogy hogyan kell iTunes ban ezt azt ezért gondoltam irok rola egy cikket!"
Első mondatod. Tanult embernek ez fáj. Sőt, a legtöbb ember ennél a mondatnál hagyja abba a blogod olvasását és elkönyvel téged valaminek, ami nem vagy és amilyennek valószínűleg nem is szeretnél tűnni.
Téma lezárva részemről. Marketing: a spedyboy által említett cikk elérhető adatlapomról
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen egeret válasszak?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest