- Sonarr és Radarr
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- SCYROX V6 gamer egér
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- R.I.P. Aláírások
- A KOReader ebook olvasó program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Misi1979
őstag
válasz
spedyboy #23432 üzenetére
Szívesen veszem véleményedet, konkrét kritikádat a szöveggel, a cikkel kapcsolatban, ugye jó az, ha olyan embertől hall az ember véleményt, aki maga is ír, alkot.
A konkrét cikkhez nem nyúltam hozzá megjelenése óta, nem volt vele semmilyen célom, sem az, hogy reklámozzak valamiféle terméket, sem az, hogy saját szolgáltatásomnak nyújtsak holmi burkolt marketing-tevékenységet. Pláne olyan szolgáltatásnak, ami önmagában is kicsit "gáz". Csupán érdekesség kedvéért ütöttem össze kb. fél óra alatt.
Nem azzal van a gondom, hogy miről írsz, hanem hogy hogyan teszed. Természetesen nem kötelező egymás írását olvasni, elemezgetni pláne. De ha alkotsz, azt tedd körültekintéssel!
"Mivel töben is kérdezték hogy hogyan kell iTunes ban ezt azt ezért gondoltam irok rola egy cikket!"
Első mondatod. Tanult embernek ez fáj. Sőt, a legtöbb ember ennél a mondatnál hagyja abba a blogod olvasását és elkönyvel téged valaminek, ami nem vagy és amilyennek valószínűleg nem is szeretnél tűnni.
Téma lezárva részemről. Marketing: a spedyboy által említett cikk elérhető adatlapomról
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Sonarr és Radarr
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával