Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #17851 üzenetére
-
addikt
JB-s vagyok én is. Installous is fenn van, és az apookat is megvásároltam, ami jó azért fizetek, főleg, hogy nem olyan nagy összeg (kivétel akad)
Jah és a cydiás appokat is megvettem...
call counter 3
data counter
camera button ( már nincs jelentősége )
celeste (8$ még az elején meg tudtam venni)[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
vadászcsiga
félisten
Nézzetek a Hacktion-t az M1-en teli van Apple cuccokkal a starking szponzorálja. Olyan programokat használnak amik csak jb-vel lennének megvalósíthatóak.
-
whited
addikt
-
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
Sbsettings-be miért van az hogy egyes témák, opciói pl az airplane kis képe nem látható csak a felirat?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
szilrobi
aktív tag
válasz tevfik #17730 üzenetére
Az enyém eladó, ha érdekel!
Vadászcsiga: tokban azért nem ejtem el, mert nagyon vigyázok rá Erősen szorítom a tokot de ilyet még nem láttam egy készüléknél se, ha fejjel lefelé fordítom, és a két szélén fogom, akkor saját súlyától csúszik ki belőle a telefon.
Mondjuk farmer zsebben nincs gond, de egy tágabb zsebben már nem biztonságos. Viszont én nem tennék rá semmilyen keretet, vagy olyan tokot, amiből nem lehet kikapni, ha hívnak. Ezt a műszaki csodát vétek lenne egy bumper mögé rejteni és a csúcsminőségű anyagokat olcsó gumival meg műanyaggal burkolni!
Zack: nem lehet hogy az én tokomnak nem stimmel a mérete? neked is ilyen könnyen kijár belőle. Régi mobiljaim a mai napig karcmentesek...és egyik sem volt 9 ezres bőrtokban
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #17851 üzenetére
De azért a legtöbb DSLR gépen van vaku is és elég sok jelenet mód, amivel elég jó képeket lehet készíteni beltérben/sötétben is
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #17861 üzenetére
De te az alap DSLR-ekről beszéltél Profi fotós nyilván olyan optikát+vakut használ, amivel bármilyen fényviszonyok között tökéletes képeket tud készíteni
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Seep
senior tag
Erdekesseg a I4 tokkal szenvedoknek.
http://www.ckie.com/project/calypsocase
http://www.calypsocrystal.com/calypsocase
-
kenny123
addikt
Az ios5 tweak list bővült egy menüponttal, amiben csak a notification center appjai találhatóak. [link]
yo
-
máyköl
veterán
iCloud.
Van már a képek között iCloud mappám. El is menti oda az elkészített képeket. De hogyan kerül ez a gépre? Mert ugye az icloud.com -on nincs fotó ikon... -
Rigiboy
tag
Üdv! Olyan kérsem lenne hogy Iphone 3g -n 4.2 ios van és eléggé lassú ezzel..hogy tudom visszarakni 3.1-esre?
-
manchester85
veterán
Úgy, hogy használod a keresőt
i6 Silver
-
Jojo5
őstag
Nálam most 20%-on van a teló
Használat: 6 óra 47 perc
Készenlét: 21 óraEgész nap Wifin lógott hazafele meg 3Gn, notification bekapcsolva
nem tudom, hogy most ez jó-e vagy sem, de egész nap instagrammot nyomogattam, zenét hallgattam és játszottam valamint FBztem vele
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
vadászcsiga
félisten
Miért van az hogy több converter is az AppStoreban 1Mb-ot 1000kb-nak számol holott helyesen 1024kb? Nem vagyok egy nagy informatika zseni ezért kérdezem ki a hunyó itt?
-
JulWCZar
senior tag
Frissítettem: iPhone 4S kamera - LOGOUT.hu
Csináltam éjszakai HD videót, és odafigyeltem hogy módjával rángassam. Nagyon jó lett szerintem, bár néha nem találja a fehéregyensúlyt, de nem is biztos hogy baj.
Vannak normálisabb éjszakai felvételek. Közelről zajos és nagyon elkeni, de facebook méretben nagyon jó fotókat csinál sötétben.
Az akksi idő pedig mintha ma jobb lett volna.
-
Bilux
veterán
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
whited
addikt
Srácok az miért van hogy rá kattintok a játékra vibrál egyet és kidob, konkrétan be sem lep...
Sőt alkalmazasoknal is ezt csinálta kivéve a jbseketHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
mondomén
őstag
válasz tevfik #17873 üzenetére
Ő konkrétan azt kérdezte, hogy miként kerül a gépre. Én kipróbáltam ezt a fotó folyamot vagy mit, és szerintem az icloud.com-on nem lesz galéria a képeknek. Leszeded a kontroll panelt gépre és az automatikusan menti a gépedre a képeket. Én lőttem párat itthon és pár percre rá már a kijelölt mappában voltak a képek.
-
Jojo5
őstag
válasz JulWCZar #17874 üzenetére
Én meg találok valami mozgalmasabb témát akkor "megrángatom" a kamerát, hogy mennyire csúszik, illetve rakok fel 1-2 képet majd csak youtubre nem szívesen tölteném fel a dolgait, mert gondolom ront a minőségen vagy 1:1-ben nyomja fel ?
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Csabee.
nagyúr
iOS5-től jobban merül mind a 3GS mind pedig a 4 -es iphone.. mitől lehet? más is tapasztalt ilyet?
Üdv: Csabee.
-
Rigiboy
tag
Üdv! tudtok nekem adni egy linket amin custom firwarek vannak 3g-re??
-
manchester85
veterán
Nem kell hozzá custom. [link]
i6 Silver
-
Rigiboy
tag
válasz manchester85 #17888 üzenetére
de kéne mert az itunes 1015-s hibát ír és azt írják custom firwwareval menne...:\
-
Incognito
senior tag
Hi
Olyat tapasztalt már valaki, hogy az iTunes nem tudja szinkronizálni a kontaktokat? Nekem nem látja az alap windows kontaktokat. Ha ráklikkelek az info-nál, a konfigurálásra...semmi, ha megpróbálom legördíteni a listát, hogy mivel szinkronizáljon...semmi....
Nem értem, de nagy a gyanúm, hogy a számitógéppel van valami :-\ -
Csabee.
nagyúr
Én olyat tapasztalok hogy nem mindig cseng a telefon.. van hogy csak rezeg.. érthetetlen!
Üdv: Csabee.
-
FefeeX
veterán
válasz Csabee. #17889 üzenetére
Nem tudom, nekem eddig pozitívak a tapasztalataim.
Használat: 4 óra 45 perc
Készenlét: 1 nap 22 óra
20%
Ebből ma ment a netrádió 3G-n majdnem egy órát, míg bringáztam melóba, haza, stb. Az önmagában legalább 20%-ot szívott le, szokása szerint. Plusz reggelente appstore-ozom, töltök ezt-azt, azért az is közel 10%-ot eszik. Ezen kívül tőzsdét nézek, emailt nézek, telefonálok stb Rég bírt ki 24 óránál többet úgy, hogy 20% felett is marad... -
Mela Kehes
addikt
Újratelepítettem az iTunest (10.5), hátha tudok backup-ot csinálni. Jelentem el sem indul.
Az első iPhone-omnál féltem ettől a fajta szinkronizálási rendszertől, később is volt némi gond, de most teljesen annyi. Megvan a drága telefonom és ami jó benne (többek között), hogy szinkronizálok, backup-ot készítek, az nem működik.
Este telepítettem fel, gondoltam csak reggel próbálom ki. Nem sikerült, jól indítja a napom. Sebaj, megszívják a gyerekek a suliban."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Kommy
veterán
válasz Mela Kehes #17897 üzenetére
Én uninstallálnák minden Appleprogramot programok hozzáadás/ eltávolításából, utána gép újraindít és iTunes újratelepít.
-
Bling95
őstag
11 órakor vettem le a töltőről , 6:45kor néztem
készenlét 7:45 perc
hsználat : 13 perc
akksi 95 % -
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #17897 üzenetére
Csinálj egy @me.com-os email címet, azt add meg az iCloud címednek és wifi környékén csinálj egy backupot a felhőbe. Szerintem ez a legegyszerűbb.
Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest