Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz nrbi001 #12547 üzenetére
És mi volt a baja? Vodafone -ba volt ez?
Holnap akkor beadom... Hogyan tudok backup -ot csinálni? iPhone -ra jobb egér gomb, és backup? Mert ez 10mp. alatt megcsinálja, nem akarok szívni, ha nem tudom visszarakni. Hogyan tudom majd visszatenni a Backupot? Restore -olni kell, ha beadom, vagy nem érdekli őket? Nincs JB...
-
nagyúr
válasz máyköl #12555 üzenetére
Nem tudom, sosem próbáltam még... Lehet, csak az ikonok a parák (mivel ugye 4szer akkora felbontásúak a retinás ikonok, mint a hagyományosak), a többit nemtudom, hogy galibát okoz-e, de véleményem szerint igen. Ha meglesz az i4-ed, semmi extra, simán restore from backup és kész.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
CoDWaW07
őstag
-
CoDWaW07
őstag
Hát azért ez mégis egy fokkal nehezebb
Igaz könnyebb mint egy hátlap csere
Am digitizert én is cseréltem már a 3G-men●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
-
Hukli
csendes tag
Sziasztok! Hol tudnék böngészni az Apple Store kínálatában? Mert az itunesban csak néhány alkalmazást dob fel minden témakörben, de én szeretném megnézni a többit is (holnap jön a készülékem, és addig szeretném megnézni milyen a kínálat).
-
CoDWaW07
őstag
Nyomj egy "See All" -t iTunesban a kategória mellett
Mr X: az úgy nem is drága Reméljük hogy tartósabb lesz.
Bocs az offért de ebay-en nehéz intézni a dolgokat?[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
nagyúr
válasz máyköl #12558 üzenetére
Persze, ha csak backupot tesz fel, ami kevés program, kevés adat, simán lehet. Resotre, meg backup nem ugyanaz.
Mr X: Hááát, imádkozok, hogy ne durranjon szét a telefonod, miközben pl. épp a füledre tapasztva telefonálgatsz majd... Azért 600 ft-ért akku, szerelőkészlettel, durva, miből lehet az...
-
bandigno
senior tag
SOS van vmi app amivel megtalálunk egy telót a findmyiphone nélkül?? Most tűnt el! Vmi megoldás v ötlet? Van másik iPhone kéznél!! Fontos, köszi!!
-
bandigno
senior tag
SOS van vmi app amivel megtalálunk egy telót a findmyiphone nélkül?? Most tűnt el! Vmi megoldás v ötlet? Van másik iPhone kéznél!! Fontos, köszi!!
-
CoDWaW07
őstag
válasz icecave #12566 üzenetére
Az nem lehetséges h csak a felhalmozott régi alkatrészeket akarják most eladni olcsón h ne maradjon rájuk ?
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
sp@rtan
senior tag
3GS iOS5b7-nél másnak is rohadt nagyot csökkent az akku időtartam?
B6-tal volt, hogy 2 napot is elment, ma meg meg b7-tel örültem, hogy kibírta a 5 órás pesti utamat... -
nagyúr
válasz CoDWaW07 #12569 üzenetére
Minden lehet, én biztos nem vállalnám be. Csak egyszer kell szétdurrannia, aztán meg varrhatják össze a fél arcom. Nem kívánom ezt senkinek, de én az ilyenek miatt nem is vennék semmi ilyesmit. Hálistennek csak 1-2 ilyen eset van, de az bőven elég elrettentő példának számomra. Nem azt mondom, hogy mindig mindenből eredetit veszek, de utángyártott és utángyártott között is van különbség.
snooze: biztos, ezt nem tudhatom. Nem voltam még iPhone szervízbe, egyiket sem kellett még vinnem.
Mr X: ez is igaz, gondolom, szóvátennék, nem is azt mondtam, hogy mindegyik aug. 20-ai szintű tüzijátékot rendez, mihelyt beszereled
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
válasz icecave #12574 üzenetére
Igaz, mondjuk aksiból, hátlapból úgy tudom hogy nincs gyári,csak utángyártott.
"aug. 20-ai szintű tüzijátékot rendez, mihelyt beszereled"●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Mr X
veterán
válasz icecave #12574 üzenetére
Attól az egytől félek, hogy ha van valami védelem a telefonban utángyártott alkatrész használata ellen, akkor nem fog bekapcsolni sem a másik akksival. De bízom benne, hogy nincs ilyesmi.
Ja, meg hogy az az 1600mAh eléri legalább a gyári akku 1100-1200 mAh-ját
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
Mennyi idős a 3G-d?
Mert nekem a 2 éves 3G-nek is elég ramaty volt az aksija jó ha fél napot kibírt.
Ebayes kérdésre kapok választ?●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Mr X
veterán
válasz CoDWaW07 #12581 üzenetére
Nem tudom, nekem pár hete van meg. De ha netezek vagy játszok, szinte látom, ahogy ömlenek ki az milliamperek az akksiból.
Bocsi, az ebay-es részt nem vettem észre.
Első vásárlásom volt ebay-en. Regeltem paypal-re, adatokat megadtam, aztán hozzáadtam egy bankkártyát. Aztán regeltem ebay-re, adatokat megadtam, rendeltem, fizetéskor paypal jelszót kért. Mikor beírtam, levonta a pénzt. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
Visszakarom kapni a SZIFONOM Amint kezeim között tudom az I4-em újra, szerintem így bevédem a behatások ellen...
ezen a csere samsung I8000-en semmi sem megy jóformán...[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
CoDWaW07
őstag
Hát nálam is kb azvolt 100% töltöttség, 10perc Angry birds--> 60% töltöttség
Köszönöm az infót, lehet én is regelek ebay-re mert látam milyen olcsók az árak●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Mr X
veterán
válasz CoDWaW07 #12586 üzenetére
Én is tartottam tőle, végülis mégiscsak a világ másik fele, gond esetén nem lehet előszedni az eladót egy kis beszélgetésre. De a paypal talán ad valami kis védelmet. Ha meg bebukom, akkor 600 forintot bukok, nem 6000-et, mint itthoni áron.
A következő vásárlás egy agybadugós headset lesz hozzá, de előbb megvárom, ezzel a rendeléssel mik lesznek a tapasztalatok.
-
máyköl
veterán
válasz icecave #12566 üzenetére
Bízom benne, mert múltkor megszívtam már a backup -al. Letörlődött minden jegyzetem, és volt egy nem olyan régi backupom. Nyomtam egy restore from backupot, és csak egy restore -t csinált, backupot nem tett vissza. Kb. 5x megcsináltam még, és backupot sosem rakott vissza. Így mindenem törlődött nem rég. Képek, jegyzetek, sms -ek, zenék, névjegyek, stb.
-
CoDWaW07
őstag
Hát igen, bár úgy tudom hogy Paypal visszafizeti csalás esetén az árat
Jojo5: mikor adtad be?mennyi időt mondtak?●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy problémám egy ipod touch 4 gennel. (tudom, hogy iphone topic, de ez jobban pörög, és végülis ugyanaz.)
tettem rá pár progit appstore-ról és installousról, viszont azóta nem tudok a pc-n itunes-ban ipa-t telepíteni. hiába szinkronizálok, nem jelenik meg az ipodon. valamint a sajátgépben, ahol meg lehet nyitni a fotókat az ipodról, nem kerülne be az új képek.
mi lehet a gond?
köszi szépen!
-
CoDWaW07
őstag
20k önrészt kellett fizetned?Nemrossz az a matrica, ha már itt tartunk:
iPhone 4 Metal Blade Bumper-ről vélemények,tapasztalatok?●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
Akkor annyiért "megérte"
Metal Blade Bumper-ről vkinek véleményszerűség?
Mr X: akkor azzal nemhiszem h baj lennePláne nem egy 600Ft-os cuccal kezt el csalni[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz icecave #12595 üzenetére
hát nem sietik el a srácok az bitos... amúgy ütközhetnénk előtte is 1 közös edzésre, ha neked valamikor jó, mert akkor úgy csinálom az adott napomat
CoDWaW07: várjuk ki a végét... remélem minden rendben lesz és utána mondhatom ha a kezembe van az új teló 6k-ért, hogy igen megérte
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Óra topik
- DIGI internet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest