Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hello28
aktív tag
Szia
Értem csak hozza voltam szokva az iPhone plus másképp volt és valahogy jobb volt a felbontás gondolom mert kisebb!!
Ja és a Facebook alkalmazás ilyen kis béna rajta ...furcsa..
Vagy van más lehetőség ? -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Végül a 10.5 pro mellett döntöttem SIM..
Az lenne a kérdés hogy tényleg szép jól működik de pl a YouTube nézek valami jó film zene stb és nem annyira szép tiszta a kép mint Pl ha az iPhone nézem!!beállítások minőség beállítottam pedig a legnagyobb felbontására...
Meg a másik Hogy ilyen szép kinéző és ha filmet nézek akkor 16:9 elég gáz a kettő fekete csík alul felűl de ha teljesre rakom akkor csak rám nagyít..
Tudtok ebbe segíteni ? -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Én mondjuk nem munkának használom bár lehetne pr dologba segítség de általános felhasználás lenne!!
És épp ezért néztem a 9,7 olcsóbb lenne viszont ezt 10.5 eltalált méretben erősségű szerintem megállja a helyét szerintem, remélem...
270 a 64 celluar nem kevés mondjuk ezt nem cserélném úgy mint az iPhone-t ..
Majd még utanna nézek..
Mondjuk még a filmeket tudnám összehozni pl egy nash az lenne az igazi .. -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Egy kérdésem lenne hogy szerintetek mit érdemes venni ipad 9,7 pro vagy 10.5??
Nekem celluar a lényeges mind 2be de van köztük 100eft ...Mergeri a 10.5 azt a pénzt ?
Köszönöm előre is -
hello28
aktív tag
válasz
üzenetére
Szia
Én most tervezem a ipad pro 10.5 64GB celluar..bár a tárhely miatt aggódom de nash meg iCloud vagy USB pendrive lighting csak elég lesz
Remelem jól lesz és tudom használni sok mindenre
Amúgy nas dolgot kell összehozni és akkor még a laptop se kell használnom ha filmet töltök
És neked minden oke vele ? -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Lehet már sokan kérdeztek akarok venne egy ipad pro ipad ..
Kérdésem az lenne hogy ha veszek melle egy nas szervert melyikkel tudom normálisan az Ipadat használni zene filmek kezelni ?
Köszönettel
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest