Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
-
dvd_R+
őstag
válasz
moleculez
üzenetére
Köszönöm a választ, Igazából most ott tartok hogy várom hogy a 25 apple javítással foglalkozó boltból legalább egy válaszoljon emailben hogy mégis ezért a 20-25E ft-os árért cserébe milyen minőségű üveglap cserét és digitalizert biztosítanak, de valahogy nem jön válasz

-
dvd_R+
őstag
Sziasztok
Lenne egy Ipad 2 (A1396) Típusú Tablet aminek sajnos össze tört a kijelző üvege, a kijelző hibátlan és így is működik minden új lenyomást érzékel, de törött
ezért szeretném lecserélni.Itthon 20E ft alatt nem igazán csinálják meg amit picit drágának tartok
ezért rá néztem youtuben hogy kell lecserélni és eléggé egyszerűnek tűnik, szóval úgy döntöttem megcsinálom én, Ebay-en kötöttem ki és ezt találtam: [link]Az lenne a kérdés hogy a linken lévő első két találatt között mi a különbség? Azon kívül hogy az egyik 2E FT a másik majdnem 4

Mert ha ugyan az mind kettő és mindkettő kompatibilis a fentebb megnevezett tablettel akkor az olcsóbbat választanám.
Előre is köszönöm a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Spotify
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Steam Deck
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos autók - motorok
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
2E ft os üveglapról beszélünk és 20+E ft os díjak
Vicc Mindenesetre köszönöm az infot, én rendelem is akkor a jó kis Made in china 2E ft os üveglapot aztán lesz egy jó délutánom a cserével

van másik topic ahol tudnának segíteni ebben?
ezért rá néztem youtuben hogy kell lecserélni és eléggé egyszerűnek tűnik, szóval úgy döntöttem megcsinálom én, Ebay-en kötöttem ki és ezt találtam: