Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
válasz
ChaosHearth
üzenetére
Kösz.
-
Süvi
őstag
válasz
ChaosHearth
üzenetére
Csatlakozok Ragnar95-höz.
Karcolni szerintem se karcolnak, bár én azért tettem anno fóliát rá, mert ha valami az Adonit Jot Klipsze alá kerül, akkor az okozhat a meglepetést, bár ez szerintem az általad linkelt esetében is igaz lehet.
Ha nem írsz, csak nyomkodsz, akkor jó választás
-
Ragnar95
félisten
válasz
ChaosHearth
üzenetére
Elméletben nem tud karcolni egyik Adonit toll sem, legalábbis a weboldal ezt állítja. A kopogásról meg csak annyit, hogy az Apple Pencil hegye sem puha, nem véletlenül
Puha hegyű tollakkal nem lehet olyan precizitást elérni, mint a keményebb hegyűekkel, ld. Apple Pencil vagy Adonit Pixelpoint technológiát használó modelljei. -
Süvi
őstag
válasz
ChaosHearth
üzenetére
A jot Pro és a Jot mini3 személyes tapasztalatom szerint a legjobb ebben az árkategóriában.
Nekünk van rajta fólia, pont azért mert folyamatosan írok vele/rajta. -
nofi
addikt
válasz
ChaosHearth
üzenetére
Ahogy te is látod több féle stylus van és megannyi felhasználási szokás. Neked egyértelműen fólia kell és akkor védve van a kijelző, tudtommal olyat is lehet találni amin kevésbé kopog, vagy papír-szerű ellenállást ad a "tollnak".
-
Ragnar95
félisten
válasz
ChaosHearth
üzenetére
Puha végűt nem tudok ajánlani nyugodt szívvel, mivel egyikkel sem volt jó tapasztalatom. Ha nem jegyzetelésre és nem is rajzolni kell, akkor sajna nem tudok segíteni, én direkt jegyzeteléshez való tollakat próbáltam jópárat, ezekkel van tapasztalatom.
-
Ragnar95
félisten
válasz
ChaosHearth
üzenetére
Keress rá a topikban a témára, jópárszor ki lett tárgyalva. Ha tényleg komolyan gondolod a rajzolást/jegyzetelést iPaden, akkor kénytelen leszel komolyabb összeget áldozni a tollra.
Adonit termékei ajánlottak általánosságban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest