Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
Szerintem is kizárt az Apple Pencil támogatás kisebb iPadeken, kell valami, ami indokolttá teszi az Air helyett, mert ha jobban belegondolsz, nem sok értelme van a Pronak. Eleve a Prot úgy reklámozták, és helyezték el a palettán, mint egy professzionális eszköz grafikusoknak, orvosoknak, stb. Szóval én nem adok neki sok esélyt, hogy az Airnek valaha lesz Apple pencil támogatása, de hogy az Air 3-nak nem, az szinte 100%.
Szerintem az a legjobb döntés, ha apudnak dobod az Airt, te meg veszel egy Air2-t - az a bika hardver nagyon sok ideig elég lesz még!
Imy:a beépített hangszóró szerintem egy egészséges elvárást felülmúl, legalábbis én sokkal gyakrabban mertem hagyatkozni rá, mint azt megvásárlás előtt gondoltam volna. Rádiót hallgatni munka mellé, vizipipázás mellé, vagy filmet nézni ketten több, mint megfelelő.
Fülhallgatóból meg olyat használsz mellé, amilyet akarsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest