Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
Sziasztok, segítsetek már perlekedés helyett!!! Windows hálózatról szeretnék filmet lejátszani, megosztott mappából. Droid alatt ezt az ES Explorerrel megoldottam, itt bonyolultabbnak tűnik a dolog. Nem találtam ilyesmi topikot, ha van l.sz. irányítsatok oda. A gép iPad Pro és OS 10.2.1
-
bigsee
addikt
Sziasztok!
Felnőtt a kezem alatt (értsd: két éves lett
) egy Tab S 10.5 és alternatíva után néznék. T függő vagyok, sajnos, ezért abból kell főznöm, ami náluk van.Két Apple van, ami megtetszett, Air 2 és a Pro 9.7.
A kérdésem: van-e még potenciál az Air 2-ben, illetve hogy megéri-e majdnem dupla árat kipengetnem a Pro-ért?
Kérdezem ezeket úgy, hogy sose volt még Apple cuccom, kamera, Eyecandy nem igazán érdekel, netezés úton, négy-öt napi játék (építgetős), illetve filmnézés az esti unalmas órákban, javarészt asztali gépről Wifi-n osztva (ha jól tudom, ennek, illetve Teamviewernek nincsen akadálya IOS alatt).
Köszönöm!
-
bigsee
addikt
Sziasztok!
Lehetőségem lenne a szolgáltatómnál ipad beszerzésére, kamatmentes hitelre.
Csak azon agyalok, hogy a mini 2 elég lenne nekem, vagy mindenképp a nagyobb, drágább air 2-re ugorjak rá?
Egy Samu tab s 10.5 van most, de ezt anyámnak kell adnom, a gépe bedöglött, meg szponzorálna is.
Anyagilag jobban jönnék ki a minivel, de az air 2 nagyobb... ez a dilemmám, segítsetek!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) egy Tab S 10.5 és alternatíva után néznék. T függő vagyok, sajnos, ezért abból kell főznöm, ami náluk van.