Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- potyautas: Vizsga
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireLord
aktív tag
feltettem ezt a windvr-t de nem megy a hang. kép az van de hang nulla! valakinek tipp?
-
Jarod1
veterán
valaki?
-
Jarod1
veterán
Hogy a fenébe tudok törölni csatornákat? Auto scanra tettem és 250 csatornát programozott fel, pedig csak 50 van..
-
Combika
csendes tag
Szia!
A Windvr3 kimondottan felvenni jó,de tévézni is nagyon jó.A TXT-et is kezeli,
ha támogatja a tunered.
A távirányítót hogy kezeli-e, az tuner függő,nekem a mostani tuneremhez(Elsa vision 200)ezt a progit adták gyárilag,és a távirányítóval jól működik minden.
Remélem tudtam segíteni.
Csaó. -
sziasztok! arra lennék kíváncsi ,hogy ez a progi pontosan mire is jó? tehát csak felvenni lehet vele vagy pedig tvt nézni is és teletextet olvsani. másik kérdésem (
) ,hogy a távirányítót tudja e kezelni a progi? (tehát nem kell hozzá külső driver.) válaszokat köszi! -
fzs68
csendes tag
A grafikus kártyámhoz(+tv tuner, FX5200 Personal Cinema) kaptam Intervideo winDVR progi. Jelenleg MPEG2-ben veszek fel de szerenék Divixben betudom állítani hogy ezt tegye vagy MPEG2-ből konvertáljak(de mivel)
Köszönök minden hozzászólást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warships
- AliExpress tapasztalatok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Renault, Dacia topik
- Google Pixel topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Path of Exile 2
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- További aktív témák...
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- 2 db FSP Champ Tower 3000VA szünetmentes tápegység (PPF24A1807) eladó
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) ,hogy a távirányítót tudja e kezelni a progi? (tehát nem kell hozzá külső driver.) válaszokat köszi!