- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Elég jó lett a doboz, valami hasonló retróban gondolkodok, alakra főleg.
A DAC kimenő jelét leválasztó trafóval akarom leválasztani, megnézem azzal jó lesz-e. Ha igen akkor nyertem, ha nem, akkor az általad javasolt két tápegység lesz a nyerő. Nézek akkor bele két rendes kicsi kapcsolóüzemű tápegységet, de itthonról, nem akarom kigyújtani. -
Imy
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ilyen végfokom van, ez kicsit nagyobb hangerőnél befullad. TPA3110-et rendeltem.
Olyan kapcsolóüzemű tápegységet találtam, ami 5.1V@3.8 és 12V@1,5A-t tud. 12V-ot szánnám az erősítő felének. Majd próba után meglátom működik-e. -
topi66
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Sajnos nagyon sok sebből vérzett.
-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ez azt jelenti, hogy S3-mal és SD1322-vel nem tudok olyan rádiót építeni, ami lejátssza a magas bitrátájú FLAC-ot is? Nekem a kivezérlésmérő sohasem kellett csak az idő, bitráta, állomás, előadó és cím minél nagyobb kijelzése, hogy messzebbről is el tudjam olvasni, meg egy kicsit a hangminőség, ahogy már írtam is.
Már összegyűlt az anyag, csak még nincs időm csinálni. -
Tamás9x
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Pénzért sem ?
-
JohnnyX
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Tessék, ahogy én raktam össze eddig:
yoradio 0.9.720 VTom v7.8
Esp32-S3 N16R8
ILI9341 kijelző
PCM5102A DAC
infra -
stefi81
tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ha fixen kellene egy adott lábra kötni egy egy adott pint,akkor nem lehetne ilyen dolgot csinálni.
Itt egy akármilyen kijelző és egy akármilyen S3 esp, amit egymásra teszel és ahol pl az 2-es láb az esp-n a kijelző DC lábával érintkezik azt úgy írod meg a progiban. Ez a s3 hogy szabadon konfigolható.
pl. #define TFT_DC 2
Szóval kösd össze a lábakat és nézd meg mit kötöttél össze mivel és úgy írd meg a myoptionst. (persze vedd figyelembe milyen esp-t használsz és annak milyen lábai vannak használva pl. psram vagy boot közben)
-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ezt. Rendeltem 5 panelt.
Nekem a Pcb-2.zip a jó. -
Undoroid
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Közben megnéztem az ESP adatlapját és láttam, hogy az valóban csak 2,4Ghz-en dolgozik!
A routerem egy régebbi TP-Link gyártmányú szerkezet, ami kizárólag 2,4Ghz-en dolgozik, szóval alaposan át kellene bogarásznom a további beállításokat...
...csak nem vagyok képben, hogy mit?! Optikai kábellel érkezik hozzám az Internet (is) és LAN-ra egy kis masina konvertálja át a bejövő jeleket és fel van szerelve az is külső, beépített antennákkal. Viszont annak a wi-fi jeleit nem látom egyetlen eszközzel sem...szóval vannak bajok!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Közben annyira rájöttem hogy a fagyást az ujjamról töltéskisülés okozza, az irodaszék feltölt és csapkodom a villámokat. A potméter gomb fém, viszont belül műanyag, így nem értem hogy kaphat belőle az encoder de majd valahogy földelem a testet legközelebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...csak nem vagyok képben, hogy mit?!