Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaslerka
tag
válasz
KROK640
üzenetére
Persze, 4.0-n készültek a tesztek, csak nem gondoltam volna, hogy a gen3 az a fele.
De ahogy utánanéztem a sebességeknek, igen a fele, így jön ki a 3800-as olvasás.
Egy 2,5"-es 512GB-os Kingston SSD volt az elődje, ahhoz képest természetesen szárnyal!
Az volt a rendszer + egy 2TB-os WD HDD minden másnak. Ritkán játszom, de gondoltam most már ne ez miatt kelljen várnom a betöltésre.
Így most kipattant a Kingston, bekerült helyette ez a 2TB-os "penge", plusz maradt vésztartaléknak a WD. Vettem hozzá azért egy AXAGON 1cm-es hűtőbordát, hátha...
De egyelőre jó lesz az alappal.Üzenem azoknak akiknek RAMPAGE V EXTREME-ük van, hogy megerősítem 477il4 hsz-ét, semmilyen keretes hűtés nem fér el a RAM foglalat miatt és a VGA alatt nem fér el egy 1cm-es gumis felfogatású borda sem.
Szóval aki mégis ilyenen töri a fejét, az küldje más slotba a VGA-t, persze ha ragaszkodik az M.2 gyári helyéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Kuponkunyeráló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASUS blog: jó árú notebookok karácsonyra
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest