Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mpierre
üzenetére
Meglett a probléma, semmi köze a Windows frissítésnek, sem az energiagazdálkodásnak, vagy az utóbbinak kicsit igen, de nem úgy mint gondolná az ember.
Lényeg az, hogy nekem USB-n keresztül vannak LED csíkok kötve a gépre, és mikor kikapcsoltam a gépet mindig úgy maradtak, tehát világítottak tovább, ami engem nagyon zavart nyilván, mert mindig ki kellett húznom őket, ezért kerestem egy beállítást arra vonatkozóan amely az USB hubok áramellátására vonatkozik kikapcsolt állapotban, meg is találtam, ami pedig nem volt más, mint az Advanced settingsben a APM résznél az ErP Ready cucc, ami S4+S5-re kellett állítani ahhoz, hogy mikor leállítottam a gépet kikapcsoljanak a LED-ek. Működött is a dolog, szépen kikapcsolt minden miután leállítottam a gépet, viszont ez okozta a problémát, most az ki van kapcsolva és az órajelek szépen mennek, viszont így meg nem kapcsolja le azt a szaros LED-et...

Valakinek valami ötlet ezzel kapcsolatban esetleg?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- GTA V
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Battlefield 6 teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest