Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zájec

veterán

válasz Shkiz0 #4000 üzenetére

attól függ hogyan van beállitva rendszer...az tény hogy nem minden játék memóriaéhes "és azért egy i7 rendszer messze drágább mint egy Q-s." ne ez az ami kicsit tulzó kijelentés... a Q9550 = core i7 920 árával... ezt látjuk , ez nem kérdése, a lapok ára meg változó , attól függ milyet teszel a Q alá,,, lehet 30-40k lap is elég lehet , de ha megnézed a P45 felsökategoriás lapokat , azok egyárban vannak az X58 lapokal , itt a Gigabyte lapjaira gondolok.... a ramok meg mostanába már elég olcsók... mondjuk ha egy átlagos Kingmaxot nézek akkor 2gb ddr2:::7k ,, a 2gb ddr3:::9k... tulajdonképpen ha jól számolom akkor a lapnál kell kb 15k-t rákölteni és a memoknál 5k-t ... tehát azért annyira nincs brutális árkülömbség ahogy azt egyesek gondolják....

Sárpac :: "Valamivel védeni kell a sok zsét amit beleöltél"
    már múltkor kiszámoltuk , de nekem az elözö platformom elég erös volt, jó árban tudtam eladni igy nekem tulajdonképpen nem került több pénzbe a váltás..
    egyszerüen azért váltottam , mert olcsón usztam meg a platformváltást....
    ha drágább lett volna a platform , akkor nem mentem volna bele...

klassz proci a Q66 is a maga nemében , de azért teljesitményben , technologiában , fogyasztásban azért az új platform elég klassz lett.... :)

Új hozzászólás Aktív témák