Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
attól függ hogyan van beállitva rendszer...az tény hogy nem minden játék memóriaéhes "és azért egy i7 rendszer messze drágább mint egy Q-s." ne ez az ami kicsit tulzó kijelentés... a Q9550 = core i7 920 árával... ezt látjuk , ez nem kérdése, a lapok ára meg változó , attól függ milyet teszel a Q alá,,, lehet 30-40k lap is elég lehet , de ha megnézed a P45 felsökategoriás lapokat , azok egyárban vannak az X58 lapokal , itt a Gigabyte lapjaira gondolok.... a ramok meg mostanába már elég olcsók... mondjuk ha egy átlagos Kingmaxot nézek akkor 2gb ddr2:::7k ,, a 2gb ddr3:::9k... tulajdonképpen ha jól számolom akkor a lapnál kell kb 15k-t rákölteni és a memoknál 5k-t ... tehát azért annyira nincs brutális árkülömbség ahogy azt egyesek gondolják....
Sárpac :: "Valamivel védeni kell a sok zsét amit beleöltél"
már múltkor kiszámoltuk , de nekem az elözö platformom elég erös volt, jó árban tudtam eladni igy nekem tulajdonképpen nem került több pénzbe a váltás..
egyszerüen azért váltottam , mert olcsón usztam meg a platformváltást....
ha drágább lett volna a platform , akkor nem mentem volna bele...klassz proci a Q66 is a maga nemében , de azért teljesitményben , technologiában , fogyasztásban azért az új platform elég klassz lett....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest