- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatesz
őstag
válasz
gamekiller01 #23866 üzenetére
Én is mindig igy jartam ezért is bátorkodtam jelezni neked ....
Bagira01:ÉN nekem anno a ramok miatt voltak ilyesmi gondjaim...
-
Szatesz
őstag
Igen mert én 15 perces FFt t nyomtam ami megfelel kb 35 perc blend nek és irtam is hogy amiatt csak ennyi mert a hütésem gyári....De én nem mondtam hogy 24/7 sosem....Én nagyon sok procit teszteltem már és ha Small FFT nemhal meg kb 20 perc után akkor nagyon valoszinu hogy lemegy 1 óra is ...Mivel a 8k s teszt a legkeményebb a procinak....
Én amit irtam azert irtam mert Ha small FFT tesztelt volna 20 percig az teljesen mas de a 8k s tesztet mindenféleképpen végigkell nyomni hogy ténylegesen birja e a proci a terhelést...De a blendbe csak pont akkor kezdödött volna a 8k s teszt...És mivel az gyari hütövel van és jövöhéten amr itt a vizem ezért nem akartam orakat raszanni a tesztelesre ezért dobtam csak be azokat az eredményeket.....Nem azért mert féltem hogy 20 percnél megall! -
Szatesz
őstag
válasz
gamekiller01 #23842 üzenetére
Ez még korántsem stabil onnantol ahogy abbahagytad ....onnantol kezdödik csak a prociteszt......Vagy smallFFT vel nézd vagy 20 percig min. vagy azt hagyd min45 percig és akkor stabilnak lehet majd mondani......Sajna nekem is ezvolt azért tudom ilyen jol...
-
-
Szatesz
őstag
Szerintem is windows problema lehet...Néha megadja magát ha sokat van resiztetve...szvsz A hardverednek ennyi idö alatt még 1.5v al sem lenne problémája...Probáld meg cmos ozni aztan ha ugysem jo...Nézz egy höfokot ..hogy rendesen van e rajta a hütöd és ha nem ez a gond akkor win telepites...
-
Szatesz
őstag
válasz
keIdor #22972 üzenetére
Hát ha van egy komoly rendszered akkor nemsokat kell rádobni a i7 re...pl Rampage extrem, e8600, 4gb dd3...ez hasznaltan eladva 150-160k és az i7 meg lap 65k, proci 68k, ram 33k=166k...Majdnem ugyan ottvagy vele és azért nem ugyan azt tudja...szerintem igy érdemes lecserelni.....Igy nemkell sokat radobni ez az én példám volt csak...Én ezért cserélek...
-
Szatesz
őstag
válasz
serito #22697 üzenetére
A coldbug az az amikor a proci megfagy egy bizonyos homerseklet alatt....Álltalában 120 fok körül szokott lenni...És akkor varnikell vele mire meghul annyira hogy tudd idnitaniHát az én hutesem ami most jon 63k volt csak a procira,és még most veszem hozzá a peltiert meg a vezérlöt... Ezt csak egyszer kell megvenni...a blokk kivételével
-
-
Szatesz
őstag
válasz
serito #22690 üzenetére
Sajna nemvolt idönk csak siman parasztosan egy gtl t sem allitottunk sem skeweket...Mert elkezdtuk összerakni a gépet telepitgettunk meg hasonlok..Hivom haveromat hogy megyunk ma nitroert emg jegert ...aszondja hogy oks 4 ig érjetek ide...
3 óra volt ugyhogy elmentunk erte 25 perc volt mire megtettuk a 10 perces utat.Utána következett kb 1 óra installalas addig persze szepen parolgott a cucc...igy mire odakerultunk hogy beleöntsük addigra elszállt a fele...igy nemsok idönk volt sokat babralni vele mivel -120fok körül még megtapasztaltuk a coldbugot is...És az is kivett jo sok idöt mire ujratudtuk kelteni a rendszert...És kb 2-3 bootolasbol tudtuk ezeket az eredményeket kicsikarni...Hát majd legközelebb jobban sikerül... Ja az fpom q822a433
Bagira01: Mivel németböl jön az elég ütös vizescuccom ,és nézek hozzá peltiert is. Igy még várni kell rá...De már én is tülkön ülök mert már ezen a heten nalam kellett volna lennie..
-
Szatesz
őstag
válasz
Bagira01 #22681 üzenetére
Igen az a 1.9v nitroval volt és -110 fokon és semmi baja nemlett tole a procinak megneztem ugyanugy megy mint elotte 3 nappal....A Prime eredmények szárazjéggel -20 fokon történtek azért csak 20-30 perc mert a tobbiek Zé_Mester meg Speed kolléga halalra untak magukat
Ez mind a kettö egyszeri probalkozas volt igy valoszinu hogy ment volna lejebb is a fesz.... -
Szatesz
őstag
Nah tegnap kicsit jatszadoztunk 4500 Mhz 1.272v Prime stabil
4806 Mhz 1.392v Prime stabil
ÉS a végére egy 6200Mhz 1M
Validra 6340 Mhz ig jutottunk mind a két maggal... -
Szatesz
őstag
válasz
leftyke #22304 üzenetére
Szia szerintem hadj auton mindent és a cpu voltaget allitsd 1.3v ra abbol még ugyis droppolni fog és nézegesd hogy hány megahertzen stabil..Szerintem gyari hutövel 1.3v ig jol megtudod hüteni a procit (persze CPU-Z szerint). Ami még fontos hogy 9 es szorzon nézegesd..igy nemkell a lapnak állitani semmit szerintem 460fsb ig...
De a lapod topicjába jobban tudják ezeket... -
Szatesz
őstag
válasz
fenergie84 #22287 üzenetére
Az s-SPEC legyen SLB9J (8400 esetén) vagy SLB9K (8500-nál).Ilyenkor E0 ásak...
-
Szatesz
őstag
válasz
Bagira01 #22282 üzenetére
Itt a válasz
9x460 1,2v Prime stabil majdnem 1 óra
De kisebb fesszel is lehet birná csak kene gtl eket allitani rajta
Elég rosszul válogatjak ezeket a procikatA e8400 asodtol igen kevés e8600 mehet jobban:d
-
Szatesz
őstag
igen de mégis a höfok a SmallFFt nél jobban felszökik és hamarabb meg is halnak a procik a smallFFT alatt mint a BLEnd alatt ahogy irtad is a 8k s teszt csak 15 perc után kezdödik a blendbe a smallfft meg azzal kezd és az terheli legjobban a procit...De ezen nincs mit beszélni mind a ketten ismerjük a Prime95 -öt
-
Szatesz
őstag
válasz
Bagira01 #22238 üzenetére
Ez elott nekem is p35 osom volt egy P5K személyében..És abba kevesebb feszultség kellett...De viszont mára már nincs FSB korlát a lap miatt...gamek alatt meg mind1 hogy 4400 on jatszol vagy 4500 on..
Nekem az a baj már 1.3v felett 70 fok felé megy a höfok és ott már hibázhat simán a melegtol a proci...
-
Szatesz
őstag
válasz
Bagira01 #22232 üzenetére
Az enyém ezt nemtudja csak 1.248v al 4302Mhz....Hát igen most válogatom össze a vizes cuccomat mert ezzel nemtudom meghuteni ....Amikor nekem 61 fokos a procim neked csak 50fokos gondolom vized van rá....+dmark os eredményt nemtudok nézni sajnos mert nekem már 4600 felett 80 fok fölé megy a höfök és sajnalom kinozni 1 hét és megnézem vizzel....De nemhiszem hogy fogja tudni azt mint amit a tied...Esetleg valami közeli értéket....
-
Szatesz
őstag
4700Mhz 1.368v 32M stabil...
Egyenlöre ennyi a 3dmark06 cseszekedik nekem sajna a 4870x2 esem miatt de ha lessz idöm megnézem milehet vele...Na meg a hütésem mar ott nem az igazi ...TX2 -
Szatesz
őstag
válasz
serito #22185 üzenetére
Hát a 20l ln2 vel olyan 2 procit jol meglehet vele izzasztani de ez attol is fugg mennyire gyorsan csinalgatod a dolgokat....A Jég az attol fugg milyen formaban adják tömbben vagy pedig porhanyosban..Én porhanyosba szoktam hozni és 1 napig olyan 10-12 kilo böven elég....Nem kell több.De remélem tudod hogy kell hozzá denaturalt szesz is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Formula-1
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Dark Souls sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest