- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
flac28
csendes tag
válasz
idegen lény #3034 üzenetére
32bitest, arra frissítette magától az updater, opciókat nem ajánlott. Valahol (freaktab) azt olvastam nem is lehet x64-est feltenni ha android is van rajta.
Továbbra is nagyon töprengek visszategyem e a 8.1-et a kényelmi funkciói miatt.
-
flac28
csendes tag
Sziasztok!
Szereztem még ősszel egy ilyen Pipo X8-ast, kedvezményest a gearbestreől. 2GB/64GB, Android4.4.4 + Win8.1bing.
Eddig halogattam a windows 10-re frissítést, mert azt olvastam hogy nem tökéletes, hogy nem működik a display alján a windows gomb, pl,. De mivel már csak pár hónapig ingyenes, rászántam amgam. Először a pipo honlapon lévő win10 isoval akartam telepíteni, de végül mégis a windows frissítőjét használtam. "Letöltés, telepítés később". Egy hibaüzenettel először megállt, hogy nem lehet telepíteni, de a rendszer/ms honlap hibakereső/javítója megoldotta, és simán feltelepült a win 10.Szerencsére a win gomb maradt működőképes, a windows is aktivált maradtt.
Viszont
- a win8.1 hasznos hot corner/edges ("forró sarkai") eltűntek. Pedig azt igen praktikusnak találtam akár tabletként akár tv-re kötve használva, csak egérrel irányítva.
-win8.1-nél sikerült úgy beállítani, hogy ha a HDMI be van dugva, akkor csak azon, a TV-n legyen kép, a boxon csak akkor, ha nincs rá dugva. Na win10nél csak vagy egyiken, vagy mindkettőn, vagy kiterjesztett képe van. (mondjuk majd kipróbálom az x8_driver.zip drivereit, hátha segít ezen.
-végül, kicsit lassabbnak is tűnik a win10.Szóval.. a végén még lehet visszatérek a 8.1hez (elvileg a Windows.old meg $WINDOWS.~BT könyvtárak mentésével/átnevezésével 30 nap után nem törli azokat és vissza lehet még állítani. Megerősítést kérnék! )
Tippek, tapasztalatok részetekről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Ingatlanos topic!
- TCL LCD és LED TV-k
- Viccrovat
- Automata kávégépek
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- DELL PowerEdge T610 szervergép eladó
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest