- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Hogy... most... ez... mi ez? Hővezető ragasztóra, thermal padra gondolsz? S ez meghajtókban? Szétszedtem már párat, de eddig nem találkoztam vele, igaz nem nézelődtem órákig az alkatrészek felett... Meg az is lehet, hogy fogalmam sem volt mi az...
Hol található ez helyileg?
Az árnyékoló lemezt lazán lelehet pattintani, nem szükséges hozzá nagyobb erő kifejtése, a procin, gpu-n van hővezető ragasztó, annak érdekében, hogy a lemezre vezesse a hőt, aminek az ég egy adta világon nyúlf--nyi jelentősége sincs, egy ilyen vékony acél lemez nulla hőt nem tud elvonni.
Érdekes felvetés freaktab-on a termo elektromos hűtés használata, bár szinte nulla információm van a témában, mert eddig nem érdekelt, tudtam, hogy mini hűtőkben ezt alkalmazzák, de még a technológia lényegét sem ismertem, viszont teszt videók alapján elképesztően hatékony, s olcsó megoldás, csak fogalmam sincs a "fogyasztását" illetőleg, az ok, hogy gyenge áram, 3-12V, de hogy hány amperes táp kellene hozzá, arról nem találtam infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest