- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Hogy... most... ez... mi ez? Hővezető ragasztóra, thermal padra gondolsz? S ez meghajtókban? Szétszedtem már párat, de eddig nem találkoztam vele, igaz nem nézelődtem órákig az alkatrészek felett... Meg az is lehet, hogy fogalmam sem volt mi az...
Hol található ez helyileg?
Az árnyékoló lemezt lazán lelehet pattintani, nem szükséges hozzá nagyobb erő kifejtése, a procin, gpu-n van hővezető ragasztó, annak érdekében, hogy a lemezre vezesse a hőt, aminek az ég egy adta világon nyúlf--nyi jelentősége sincs, egy ilyen vékony acél lemez nulla hőt nem tud elvonni.
Érdekes felvetés freaktab-on a termo elektromos hűtés használata, bár szinte nulla információm van a témában, mert eddig nem érdekelt, tudtam, hogy mini hűtőkben ezt alkalmazzák, de még a technológia lényegét sem ismertem, viszont teszt videók alapján elképesztően hatékony, s olcsó megoldás, csak fogalmam sincs a "fogyasztását" illetőleg, az ok, hogy gyenge áram, 3-12V, de hogy hány amperes táp kellene hozzá, arról nem találtam infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest