- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smithsys
aktív tag
Én azért a 3.0 USB-t szívesen kipróbálnám, bár igazából nem tapasztaltam sebességbeli problémákat a külső vinyóval a 2.0-nál sem.
Nem vártam semmi csodát amikor megrendeltem, és nem is okozott semmi meglepetést. Azt viszont értékelem, az eddigi androidos boxokkal ellentétben, hogy nem kellet mókolni vele ( kivéve a hűtést ). Bedugtam bekapcsoltam és működött rajta gyakorlatilag minden. Nem mintha nem tudnék egy firmware-t lecserélni, de amikor már négyet flasheltem fel és még mindíg bugol valami, az már egy kicsit bosszant.
Persze valamit valamiért, nyilván ha féláron veszem az androidos cuccot, akkor férjen bele egy kis pofozgatás. Tudni kell helyén kezelni a dolgokat.
Szóval én elégedett vagyok a Pipo-val. Amire nekem kellet ( torrent, filmnézés, böngészés ) azt hibátlanul teljesíti 7/24-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- UTOLSÓ 5db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest