Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Aktív témák
-
KisCobiii
aktív tag
1000 köszönet. Még nem szoktam meg teljesen a ph-t
-
KisCobiii
aktív tag
Szevasztok!!!
Egy nagyon elB@sz*t kérdésem lenne, tk tök süti vagyok abban, hogy mi a különbség a 32 és a 64-bites windows-ok közt? A választ nagyon köszönöm, bár szégyelem
-
euforia
tag
Hm az oblit közbe kilőttem másik gépen sem indul vszinű hibás a setupja! Viszont a dirt pl ha berakom a "dvd meghajtóba" Autorun-ja bejön ráklikk az installra és semmi, Fekete dosablak C/setup.exe felvillanik 1 pillanatra eltünik és ennyi.Ha setuppal inditom akkor is ugyan ez! És pl a setupos ikonok is ilyen kék fehér ablakok nem pl az installer féle ikon Airborne már érdekesebb mert semmit sem csinál sőt a meghajtónál a játék képe sem jön be csak az a windows ismeretlen file os kép! megnyitom setupot és ugyanaz mint az előbbinél! Mindezek mellett pedig több játék is tökéletesen feltelepül! Szóval abszolút nemértem
És mint említettem a dirt már volt is fent! Azóta nagyon sok fórumot végigjártam csomo mindent probálgattam frissitéseket meg pár ezzel kapcsolatos programot amiről igazából nemistudom mi de semmi nem megy kezdem feladni! Microsoft oldalán is nézegettem az installer hibáknál megis csináltam amit ír de semmi! Mondjuk ott konkrét hibaüzenetekre irja de nálam még azsincs! Ezvan vszinű kimaradnak ezek a játékok az életemből!
-
euforia
tag
UP!
-
Thrawn
félisten
Vedd meg eredetibe. Lásd Alapelvek
-
euforia
tag
Üdv mindenkinek! Teljesen tanácstalan vagyok! Problémám a következő: Több egészen pontosan 3db játékot sem tudok felinstallálni a gépemre! Névszerint colin dirt, oblivion, és az airborne! Mikor inditanám az instalt feljön a dos parancssoros ablak 1 pillanatra felvillanik és vége ennyinél megáll! semmit sem csinál utánna! És ez mind1iknél igy van.
Az érdekes csak az h a dirt már volt is a gépemen régebben! De most az sem megy. Nos formázás és windows ujrahuzás megvolt! Frissítéseket letöltöttem windows update -ról! Ezen kívűl vkinek vmi ötlet? előre is kösz a válaszokat! Ja és persze a játékok nem eredetiek. -
zsoi
senior tag
válasz
SalvadorLynx #1 üzenetére
Próbáld:
-bemásolni winyora és onnan telepíteni.
ha ekkor is ugyanez:
-másik optikai meghajtóval
ha még mindig nem megy:
memória teszt. (ha van időd ezzel is kezdheted legalább megbizonyosodsz hogy a memcsi jo) -
SalvadorLynx
aktív tag
A következő próblémára szeretnék megoldást találni. lemásoltam egy játékot és az a fura hogy míg az egyik gépen fel tudom tenni és semmi hiba minden remek, ha egy másik gépre akarom felrakni amin ugyanúgy xp van nem tudom felinstallálni a gamét mert hibát ír ki hogy nem tud feltenni vmi fájlt. Pedig mondom a másik gépre felnyomja és annál a százaléknál ahol az egyik gépen kéri a 2-es cd-t és megy tovább a másikon hibaüzenet jön elő.
kérlek ha tudtok segítsetek. Előre is köszi
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest